Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 načinov, kako utišati svoj um in slediti poti, ki vam jo je začrtalo vesolje

19. avg 2022 8:14
0

Oglasno sporočilo

... in morda negotovo, kje v svetu stoji. Zaradi tega se lahko počutite popolnoma nevezane in celo brez smeri.


Prav tako se lahko sprašujete o svojem namenu. Obstaja veliko načinov, kako se spopasti s tem neprijetnim občutkom. Mnogim lahko odkrivanje lastne duhovne strani prinese večji občutek miru , hvaležnosti in celo veselja. Raziskovanje duhovnosti ima lahko različne oblike, ko se povežete s svojo lastno božansko energijo in spoznate, da obstaja nekaj večjega od vas v vesolju.

1. Zavedajte se, da ste del vsega

Začnite z idejo, da ste del vsega. Narejeni ste iz zvezdnega prahu in kozmične energije, ki sestavlja vesolje. Zbuditi se, da ste del nečesa večjega od sebe, nudi presenetljivo širino, polno možnosti. 

2. Poglejte na svet skozi nove oči

Vzemite si trenutek in resnično poglejte naravo, ki se prebuja okoli vas. Pomislite, kako narcise vedo, kdaj morajo zrasti in zacveteti. Preglejte, kako so zgrajene, in občudujte skrivnostno ustvarjalno moč narave.

3. Naučite se meditirati

Za začetek meditacijske prakse niso potrebne izkušnje. Sledite lahko kateri koli od neštetih vodenih meditacij, ki jih najdete na YouTubu.

Ko prekinete običajne vzorce razmišljanja tako, da izpraznite svoj um, vas to pomiri in vam omogoči globljo sprostitev. Ko se boste seznanili s prakso, se boste morda celo začeli povezovati s svojim notranjim glasom in intuicijo.

4. Poskusite z dihalnimi vajami

Globoko dihanje in polni izdih vam omogočata, da se potopite v bolj umirjeno stanje bivanja. Kot pri mnogih teh drugih metodah ustvarja večji občutek prisotnosti v tem trenutku. Dihalne vaje temeljijo na vzorcu vdihavanja in izdihavanja .

Dihanje je učinkovit način za razbremenitev, sprostitev tistega, kar vam ne služi več, in iskanje globljega kraja bivanja.

5. Dnevnik o svojem življenju

To je močan način, da ustavite vrtinec svojega življenja in spoznate samega sebe. Lahko kupite dnevnik, v katerem so natisnjeni pozivi, ali pa ga poiščete na Pinterestu ali drugih spletnih mestih z brezplačnimi vprašanji, da začnete.

Vaje za pisanje dnevnika vam pomagajo priti v stik s svojimi občutki o življenju in živeti bolj zavestno.

6. Očistite svojo energijo

Vaše telo ima energijsko polje, ki ga obdaja, in sčasoma zbira energijo iz različnih virov, ki vas lahko obremenjujejo. Zato je čiščenje vaše energije zelo smiselno.

Čiščenje energijskega polja je preprost postopek in na izbiro imate več tehnik. Lahko naredite kopel z epsomsko soljo, ki je znana po čiščenju in sproščanju telesa.

Lahko si tudi predstavljate, da je pred vami energijski vakuum in ga prosite, da iz vašega telesa in avre nežno odstrani energijo, ki vam ne služi več. Ko je to končano, si predstavljajte, da prazne prostore zapolnite z zlato svetlobo, ki predstavlja visoko vibracijo.

PREBERITE TUDI: Meditacija pod prho je preprosta in učinkovita metoda za izboljšanje počutja

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Raziskava je pokazala, da dodajanje izboljša pomanjkanje glutationa, oksidativni stres, vnetne procese in mnoge druge postavke.