Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 navad ljudi, ki jim nikar ne zaupajte!

30. dec 2020 9:15
0

Oglasno sporočilo

... vibracije, ki jo ima. Ne glede na to, ali gre za nekoga, s katerim se videvate, za čudnega soseda ali celo za neznanca na ulici, če se vam zdi nekaj čudnega, potem zaupajte svojemu 6. čutu. To je 5 čudnih in grozljivih navad ljudi, ki jim ne smete zaupati. NIKOLI!


 

1. Ne upoštevajo osebnega prostora

Stojijo preblizu vas, ko se z vami pogovarjajo. Dobesedno vam dihajo za ovratnik in tudi ko jih opozorite, tega ne upoštevajo. Znak za preplah.

2. Ne prekinejo očesnega stika

Ko gre za manipulativne ljudi - sociopati, narcisi itd. - imajo mnogi navado intenzivno strmeti v druge. Če slučajno pridete v očesni stik, ne bodo takoj pogledali stran. Namesto tega bodo ohranili ta intenziven očesni stik in z njim nadaljevali. Srhljivo.
Drugo nasprotje je, da nikoli ne pogledajo v oči, kar nakazuje na neiskrenost, prikrivanje. Samo stran od obojih!

3. Prevladujejo v pogovoru

Medtem ko nekateri ljudje radi govorijo, bodo manipulatorji poskušali prevladovati nad celotnimi pogovori. To pretirano govorjenje vključuje slušno invazijo v vesolje in druge parajezične dejavnike, ki kažejo, da jih nadzorujejo. Pogosto so precej očarljivi in dobri pripovedovalci zgodb, zato jih je hipnotično poslušati. Verjetno bodo to nadaljevali, če jim boste še naprej posvečali pozornost.

4. Hitro menjujejo razpoloženje

Ker se narcisi po navadi resnično razburijo, ko se stvari ne odvijajo po njihovo, bodite pozorni na šokantne spremembe razpoloženja pri interakciji z drugimi. Menjujejo ga tako hitro, kot zapiha veter.

5. Nikoli nič krivi

Čeprav je težko sprejeti napako, bodo narcisi pavšalno zanikali svojo vpletenost v težave, pogosto v "grozljivi" meri. To so tipi ljudi, ki ne marajo, da jih vidijo kot slabe. Mislijo, da so edini, ki imajo prav, vsi ostali pa se motijo. Ker tako razmišljajo o sebi, nimajo potrebe, da bi se opravičili ali priznali kakršno koli krivdo. V mislih niso storili nič narobe.

PREBERITE TUDI: Kako prepoznati narcise? Zadostuje eno samo vprašanje!

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.