Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 Feng Shui nasvetov za uspešno kariero

7. dec 2018 8:22
0

Oglasno sporočilo

... sistem harmoniziranja človeka z njegovim okoljem in njegovimi različnimi elementi. Gre za tehnike preoblikovanja bivalnega okolja. S tem doma ustvarimo pogoje za prost pretok življenjske energije. Tu je nekaj nasvetov, kako po Feng Shui vedi ustvarimo pogoje, ki ugodno delujejo na kariero. 

PREBERITE TUDI: Feng Shui nasveti za več denarja

Veliko je nasvetov, kako Feng Shui lahko pomaga okrepiti energijo v karieri. Po Feng Shui vedi obstajajo posebna področja v vašem domu in na delovnem mestu. To so mesta, kjer je lahko dobra energija za doseganje uspehov v karieri. Včasih se je to področje imenovalo življenjska pot, dandanes pa jo imenujemo tudi kariera. Upoštevajte te nasvete in privlačite uspeh, ter svežo energijo.

Aktivirajte svojo 'Bagu'a področje

Bagua je drugo ime za energijski zemljevid vašega doma. Po Feng Shui vedi je severni del vašega doma tisti, ki določa energijo vaše kariere. Energijo v temu delu lahko aktivirate tako, da tja postavite predmete, ki predstavljajo vašo kariero ali kariero, o kateri sanjate. Premislite, kaj najbolje predstavlja vaš uspeh in to postavite v severni del vašega doma in delovnega mesta.

Najdite pravo pot

Če ste zmedeni, katero pot v karieri izbrati, uporabite ta trik; namestite zemljevid na severno steno vašega doma ali pisarne, to bo prineslo svežo energijo in vam pomagalo poiskati pravo pot ter naj bi podzavestno vplivalo na vaš um in tako se vam bodo misli razjasnile. Jasno vam bo, katero odločitev izbrati. 

Pretok

Majhna vodna fontana ali vsaj slika, na kateri je voda, v severnem delu stanovanja, bo pomagala pospešiti pretok univerzalne energije Chi, s čimer bo lažje tekla tudi energija v vaši karieri.

Vizija uspeha

Pripravite si slike ljudi, prostorov in podob, ki vas opomnijo na uspeh, uspešno kariero in ljudi. Lahko si na vidno mesto postavite tudi dnevne afirmacije.  Pomembno je, da je severni predel brez krame, da je pretok energije prost. 

Izberite prave elemente

Ta severni del prostora, ki je prostor vaše kariere, je v znamenju vodnega Feng Shui elementa. Ugodno bodo delovale črno-bele slike, izogibajte pa se drugim Feng Shui elementom: zemlja, les, ogenj, saj bo to izsušilo energije, ki jih potrebujete. Izogibajte se kristalom, velikim rastlinam, zeleni barvi, zemeljskim barvam, rdeči in vijolični barvi ali slikam ognja in lesa.

PREBERITE TUDI: 7 feng shui napak, ki jih delamo (in ki nam škodijo)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  • Binas 12. sep 2019 14:23
   odličen
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vojvodinja Cambriška je prava modna ikona uglajenega, ...