Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

5 Feng Shui nasvetov za uspešno kariero

7. dec 2018 8:22
0

Oglasno sporočilo

... sistem harmoniziranja človeka z njegovim okoljem in njegovimi različnimi elementi. Gre za tehnike preoblikovanja bivalnega okolja. S tem doma ustvarimo pogoje za prost pretok življenjske energije. Tu je nekaj nasvetov, kako po Feng Shui vedi ustvarimo pogoje, ki ugodno delujejo na kariero. 

PREBERITE TUDI: Feng Shui nasveti za več denarja

Veliko je nasvetov, kako Feng Shui lahko pomaga okrepiti energijo v karieri. Po Feng Shui vedi obstajajo posebna področja v vašem domu in na delovnem mestu. To so mesta, kjer je lahko dobra energija za doseganje uspehov v karieri. Včasih se je to področje imenovalo življenjska pot, dandanes pa jo imenujemo tudi kariera. Upoštevajte te nasvete in privlačite uspeh, ter svežo energijo.

Aktivirajte svojo 'Bagu'a področje

Bagua je drugo ime za energijski zemljevid vašega doma. Po Feng Shui vedi je severni del vašega doma tisti, ki določa energijo vaše kariere. Energijo v temu delu lahko aktivirate tako, da tja postavite predmete, ki predstavljajo vašo kariero ali kariero, o kateri sanjate. Premislite, kaj najbolje predstavlja vaš uspeh in to postavite v severni del vašega doma in delovnega mesta.

Najdite pravo pot

Če ste zmedeni, katero pot v karieri izbrati, uporabite ta trik; namestite zemljevid na severno steno vašega doma ali pisarne, to bo prineslo svežo energijo in vam pomagalo poiskati pravo pot ter naj bi podzavestno vplivalo na vaš um in tako se vam bodo misli razjasnile. Jasno vam bo, katero odločitev izbrati. 

Pretok

Majhna vodna fontana ali vsaj slika, na kateri je voda, v severnem delu stanovanja, bo pomagala pospešiti pretok univerzalne energije Chi, s čimer bo lažje tekla tudi energija v vaši karieri.

Vizija uspeha

Pripravite si slike ljudi, prostorov in podob, ki vas opomnijo na uspeh, uspešno kariero in ljudi. Lahko si na vidno mesto postavite tudi dnevne afirmacije.  Pomembno je, da je severni predel brez krame, da je pretok energije prost. 

Izberite prave elemente

Ta severni del prostora, ki je prostor vaše kariere, je v znamenju vodnega Feng Shui elementa. Ugodno bodo delovale črno-bele slike, izogibajte pa se drugim Feng Shui elementom: zemlja, les, ogenj, saj bo to izsušilo energije, ki jih potrebujete. Izogibajte se kristalom, velikim rastlinam, zeleni barvi, zemeljskim barvam, rdeči in vijolični barvi ali slikam ognja in lesa.

PREBERITE TUDI: 7 feng shui napak, ki jih delamo (in ki nam škodijo)

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 16 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.