Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

40-a so nova 20-a! Zvezdnice, ki jim je prav malo mar za staranje

4. apr 2016 11:01
1

Oglasno sporočilo

Prav gotovo ste pred leti že slišali za rek, da so 30-a nova 20-a. A sedaj je šlo očitno še dlje, saj so zvezdnice v 40-ih povedale, da se še nikoli v življenju niso počutile tako dobro v svoji koži kot sedaj. Zakaj, le kaj je po 40. tako drugače?

Naomi Watts, 47 let

“Toliko bolje se počutim kot oseba kot sem se v svojih dvajsetih, a večino časa se počutim kot da sem še vedno otrok. So dnevi, ko se počutiš kot da si na vrhu in si ok in pomirjen s tem; in potem so dnevi, ko se v sebi še vedno počutiš, da jih imaš 28 – dokler ne vidiš svojega odseva v ogledalu ali na fotografiji in sprevidiš, da nisi več.”

Jennifer Lopez, 46

“Počutim se, kot sem se počutila, ko sem jih imela 28. kosti me ne bolijo. Počutim se super. Pravzaprav se počutim boljše, veliko bolj samozavestno. Ko sem bila v 20-ih, nisem bila prepričana vase. Sedaj sem res lahko to, kar sem. Ni mi treba ostajati v okvirih. V tem trenutku si lahko rečem 'Pa kaj potem, če padem? Kaj?' Pobrala se bom.”

Mariah Carey, 46

“Ne priznam, da sem v tej starostni skupini. Ne vem, kaj to pomeni. Sem večno 12. Pred nekaj dnevi sem šla zvečer s svojo hčerko na sprehod v enodelni pižami s kapuco. Mislim, da moram ostati indiferentna do leta za vekomaj. Iskreno, ko si nalepiš številko, si mislim Zakaj? Zakaj bi to naredila?' Če ne bi živela na očeh javnosti, ali bi sploh kdo vedel, koliko sem stara?”

Gwyneth Paltrow, 43

“Želim si, da bi mi več žensk povedalo, kaj se zgodi po 40-em – kako se bolj povežeš s sabo in nehaš skrbeti, kaj si drugi mislijo o tebi. Nekako prideš vase na najbolj fenomenalen možen način. Čeprav fizično nisem videti kot sem izgledala pri 25-ih, niti si tega ne želim, se počutim lepo, ker se čutim. Mislim, da so 40-ta tako darilo in sedaj se počutim lepšo kot sem se počutila pred 10 ali 20 leti.”

Halle Berry, 49

“Prenehati si moramo želeti, da bi izgledali kot smo pred desetletjem. Nehati si moramo to želeti. Spustimo to, sprejmimo in bodimo res OK. Sicer je to lažje reči kot storiti, a to je cilj.”

Drew Barrymore, 41

“Ko sem bila otrok, se mi je zdelo, da bi morala biti starejša, ker sem delala in nikoli nisem bila zares otrok. Ko sem prišla v dvajseta, sem si mislila 'Končno hočem biti otrok.' Sedaj je prvič v življenju, da se moja leta ujemajo s tem, kjer je moje življenje in to je naravnost popolno. Obožujem biti stara 40. Vedno sem se počutila, da nisem stara toliko, kot sem v resnici bila, in sedaj ko se, mi je to super. Počutim se udobno.”

Jennifer Aniston, 47

“Več sem se zabavala po 40-em, kot se sploh lahko spomnim – tako kar se tiče dela kot tudi s fizičnega in psihoterapevtskega vidika.”

Kate Winslet, 40

“Ne počutim se staro. Vesela sem, da jih imam 40. Pri 20-ih preneseš veliko več, npr. lahko piješ veliko več alkohola in se zjutraj zbudiš brez zabuhlega obraza. Sedaj ne bi mogla iti ven in se ga mrtvo napiti; potrebovala bi en teden, da se sestavim, poleg tega preveč cenim svoje življenje. Plus, imam otroke.”

Gabrielle Union, 43

“S prijateljico sva se ravno pred dnevi pogovarjali o tem in je rekla 'Oh, kaj bo dala, da bi bila videti kot Kendall Jenner!' Jaz pa 'Kendall Jenner je stara 12 let [smeh], ti jih imaš 44. Mislim, da boš potrebovala kakšne druge vzornice. Umorila se boš v trudu, da bi bila videti kot otrok. OK je, da je Kendall Jenner videti kot Kendall Jenner, in popolnomna ok je, da si sama neverjetna in fit in zdrava 44-letnica.' Prav je, da imamo razpon lepotnih idealov.”

Pamela Anderson, 48

“Veselim se staranja. Mislim, da je veliko več svobode v staranju in tem, da le greš s tokom.”

Renée Zellweger, 46

“Ljudje me v mojih 40-ih ne poznajo. Morda sem vidfeti drugače. Kdo ni, ko se postara? Ha. A sem drugačna. Sem srečna.”

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Bruneta

   • 7. apr 2016 21:12

    J.Lo je že sto let ista :).

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.