Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 stvari, ki jih mora slišati vsaka ženska, ki gre skozi postopek ločitve

21. jan 2021 9:29
0

Oglasno sporočilo

Predvsem ženske, ki veljamo za bolj čustvena bitja, smo lahko ob razhodu precej potrte, obupane in razočarane. Nastane občutek opustošenja, a s časom izveste veliko zanimivosti o sebi in svojem življenju. V podporo vsem ženskam, ki gredo čez to težko obdobje, delimo spodnjih nekaj nasvetov, ki so nastali iz lastnih izkušenj žensk, ki so ločitev že prestale.

Po ločitvi življenje postane lažje

Da, znajo biti trenutki, ko si prestrašen in brezupen. Neka blogerka je delila da je bilo iz vsega, kar je slišala, občutek, da bo ta žalost trajala večno. Ampak navsezadnje ni bilo tako. "Obstaja tudi nova oblike mene, ki me navdaja z upanjem, veseljem in ogromno hvaležnosti," je zapisala. Končno je lahko bila sama in razumela, kaj pravzaprav želi od življenja. V bistvu je ločitev nova stran in korak za korakom postaneš povsem druga oseba. Izgubite se, da se najdete in kasneje razumete, da je bil vaš zakon strupen. 

Razumete, da jok ni šibkost

Druga ženska je delila svojo zgodbo in zapisala, da je bil božič in da so skupaj z otroki okrasili božično drevo. In jokala je z vsemi svojimi otroki. Nato so se skupinsko objeli, se pogovorili o svojih resničnih občutkih in postavili nove tradicije. Zaradi joka ne postanete šibki. Normalno je, da na tak način izražate svoja čustva. Sprejeti se morate, kar pomeni, da morate sprejeti svoja čustva. Prav je, da otroci razumejo, da njihova mati ni robot.

Ne smete čakati na boljše čase

Čakanje in upanje so odlične stvari, vendar niso dovolj. Ne zapravljajte dobrega življenja, samo znebite se slabega. Ne odlašajte in začnite početi stvari, ki vas veselijo. Boljši časi so že tukaj.

Dobili ste svobodo

Kot priznava ena ženska, se je življenje po ločitvi le izboljšalo. Prvič v življenju se je počutila svobodno. Bila je popolnoma sama in takoj, ko je lahko, je začela živeti sama. Na čustvenem področju je postala veliko bolj utemeljena, pristna, svobodna, izrazita in zdrava. Na koncu veliko srečnejša.

PREBERITE TUDI: Miti in resnice o ločitvi

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  O napredni tehnologiji pomlajevanja smo govorili s priznanim dermatologom, dr. Sandijem Luftom iz Derma Centra Rogaška in Maribor.