Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 slabe jutranje navade, ki jih morate čim prej opustiti!

22. feb 2022 8:19
0

Oglasno sporočilo

Zaradi teh navad smo počasni, negativni in postanemo slabe volje. Zato za začetek opustite teh 5 strupenih jutranjih navad in bodite pripravljeni na zagotovljen energičen dan.

Prvo pogledamo na telefon

Prva stvar, ki jo naredimo, ko se zbudimo, je, da pogledamo v zaslon telefona. To je najbolj strupena navada, ki prizadene naše oči. Zaradi tega smo tudi manj produktivni. Zato se raje zbudite, umijte si obraz, vstanite ali sedite na balkon ali blizu okna in se nadihajte svežega zraka. Zadržite uro ali dve zase, nato pa si oglejte telefon, družbena omrežja, svojo pošto itd.

Odlašanje

Ko zjutraj vstanete, je pomembno, da načrtujete svoj dan in ga nato ustrezno delate po načrtih, tudi če je nedelja in želite iti po nakupih. Ne odlašajte s svojimi načrti. Zalijte rastline ali očistite hišo, hladilnik, če imate na voljo čas, preden odidete od doma.

Ne oprhate se zjutraj

Razlog, zakaj se ljudje prhajo zjutraj, preden začnejo dan, je, da se počutijo sveže in poživijo dan. Prhanje povzroči, da naše telo sprošča hormone dobrega počutja in nas obogati z visoko zmogljivo energijo.

Negativne misli

Nikoli ne razmišljajte o negativnih stvareh v življenju takoj, ko se zbudite. Meditirajte ali se razgibajte. Bodite hvaležni za dobre stvari, ki jih imate v življenju, računajte na svoje blagoslove in bodite optimistični. Ena negativna misel zjutraj bo vedno demotivirala.

PREBERITE TUDI: Zjutraj ali zvečer: kdaj je boljši čas za jabolčni kis?

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Eden najpomembnejših vplivov travm v najzgodnejših letih je tudi na naše odnose v zreli, odrasli dobi.