Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 preprosti načini, kako poskrbeti, da otroške igrače ne bodo prevzele vašega doma

14. jan 2021 8:06
0

Oglasno sporočilo

In kaotično. Zdi se vam, da, ne morete vzpostaviti reda in da je prostor vedno razmetan, a nikar ne obupajte, s temi preprostimi nasveti v vaš dom lahko povrnete občutek reda.

1. Zmanjšajte nered

Ni pomembno, kako organizirani ste - presežek igrač bo vedno zagotovil, da je v vaši hiši nered.. Na srečo je pripeljati otroke na krov z idejo, da bi jih pospravili, veliko lažje, kot se sliši. Trik je v tem, da jim omogočite da opredelijo sebe in svoje interese. Otroke spodbujajte, naj naredijo kup "kup otroških igrač", ki jih bodo podarili in naj pripravijo vse igrače, ki jih ne zanimajo več, na primer akcijske figure iz pozabljene televizijske oddaje. Ločevanje teh igrač jim bo pomagalo odkriti, koliko so zrasli in znova odkriti igrače, ki jih imajo radi.

2. Pametno izbirajte igrače

Ker boste verjetno nekaj časa ostali z njimi, se splača biti izbirčen pri nakupu igrač. Da bodo igrače bolj smiselne za vašega otroka, jih kupujte le za praznike, posebne priložnosti in nagrade - ne izogibajte se prošnjam svojcev. Izogibajte se igračem, ki so slabo izdelane (poceni), niso primerne za starost, po nepotrebnem velike in nesmiselne, tako se boste izognili nezanimivim in hitro zamenjivim igračam.

3. Pustite nekaj igrač zunaj dosega

Če v blazinah na kavču nenehno najdete igralni plastelin in sestavljanke, je čas, da jih položite na zgornjo polico omare. Če te igrače označite za družinske igrače, boste imeli več kakovostnega časa z otrokom, ko si bo zaželel igranja z njimi, saj mu boste morali pomagati.

4. Postavite meje

Če so igrače že razporejene po vseh razpoložljivih površinah vaše hiše, ne skrbite! Vajeti v svojem gospodinjstvu lahko hitro prevzamete tako, da določite nekaj osnovnih pravil, na primer brez igrač v kuhinji. ali določite omejitve števila dovoljenih igrač čez dan. Čeprav se to morda zdi nekoliko drakonsko, so otroci na splošno srečnejši, ko dobijo jasna pričakovanja in malo presenečenj. Zato je pomembno, da vsak večer spremljate in poberete, ne glede na to, kako utrujeni ste takrat.

PREBERITE TUDI: 6 stvari, ki jih ne smete splakniti v odtok

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 pred 2 dnevoma
   schauma šampon
  • Dow* pred 4 dnevi
   žal ukinjen
  • Dow* pred 4 dnevi
   dober
  • Dow* pred 4 dnevi
   žal ukinjena
  • Dow* pred 4 dnevi
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Predlagamo vam 7 stajliš kosov, v katerih boste tudi v legicah videti izjemno.