Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 oblačila, ki jih je pametno kupiti malce večja

4. jan 2016 8:14
0

Oglasno sporočilo

Odvisno od tega, za katero oblačilo gre,  spodnja oblačila je priporočljivo kupiti malenkost večja. To seveda ne pomeni cele številke ali več, ker viseča, očitno prevelika oblačila dajo vse prej kot videz urejenosti, vsekakor pa v primeru, ko ste med dvema številkama, vzamete večjo. Če ne zaradi drugega, tudi zato, ker se pri pranju lahko skrčijo.

1. T-majice

Pri bombažnih majicah je veliko odvisno od kakovosti bombaža in načina obdelave le-tega. Zato se nekatere majice nič ne skrčijo, nekatere opazno. V nobenem primeru pa zategovanje – naj si bo čez ramena, prsi ali pas – ni videti prav nič estetsko, zato vzemite tisto, ki vam je za kak cm večja, ne manjša.
Če se je pri pranju res zelo skrčila, jo seveda reklamirajte.

2. Srajce iz bombaža

Te se krčijo manj, a vseeno – če vam je na meji, vzemite večjo. Nenazadnje bo le en dodatni kilogram ali malce oteklosti v 'tistih' dneh že dovolj, da vam bo premajhna.

3. Volneni puloverji

Volna slovi po tem, da se lahko zelo skrči, zato vzemite raje malce večjo številko. Pred nakupom preverite, koliko % naj bi se skrčil in če se bo preveč, reklamirajte. Poleg tega so preveliki puloverji še vedno zelo 'in', zato ne boste zgrešile v nobenem primeru.

4. Poletne obleke

Lahke poletne oblekice morajo lepo pasti, zato ne smejo nikjer zategovati. Ker so ponavadi iz bombaža in viskoze, ki se lahko malce skrčita, vedno raje vzemite večjo. Četudi se ne bodo skrčile, je pomembno, da lepo padejo in vam nikjer niso preozke.

Katere kose je dobro kupiti malce manjše, si preberite tukaj.

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zanesljivi viri iz kraljeve palače trdijo, da se spodnjih 7 izdelkov vedno nahaja na njeni kozmetični polički.