Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

4 koraki do popolnega čopa Jennifer Aniston

15. jan 2016 13:13
1

Oglasno sporočilo

... žensk po vsem svetu. A zasebno je pričeska, ki si jo želi imeti toliko žensk, preprost sproščen čop. Ta je videti, kot da je bil narejen 1, 2, 3, a v resnici terja nekaj truda, da je videti narejen na hitro. Kako do njega, je razkril nihče drug kot sam frizer Jennifer Aniston, Chris McMillan.

 

 

#hairchrismcmillan #jenniferaniston #cake @thechrismcmillansalon @livingproofinc @mrchrismcmillan

A photo posted by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

 

Po njegovem je treba upoštevati predvsem dvoje: višino čopa in to, kako na tesno je spet. Do njega pa boste prišle v 4 preprostih korakih:

1. Pripravite lase

Poskrbite, da bodo lasje malo valoviti preden začnete (npr. imejte nekaj ur spletene kite) ter jih dvignite kot sicer, ko bi si naredile čop. Tu pa pride trik – ko jih takole trdno držite, nagnite glavo navzdol in nato nazaj. S tem početjem dosežete ravno prav dviga las spredaj zgoraj.

2. Spnite čop

Tu je ključno, s čim boste spele čop – McMillan priporoča v blago oblečene tanke gumice. Čop spnite tesno kot se le da, da bo čop stal kot je treba, ne da bi ga morali neprestano popravljati.

3. Skrijte elastiko

Da bo salonski videz zares popoln, morate seveda skriti elastiko. Vzemite kak centimeter širok pramen ter ga ovijte okoli elastike, da jo popolnoma prekrijete ter ga pritrdite s skrito sponko v barvi las. Nato uporabite lak za lase ter malce posušite lase s fenom, da bodo res na svojem mestu.

4. Končni detajli

Sedaj pa je čas za pravi 'J.A. oblike'. Lase na vrhu glave narahlo povlecite malce navzgor, da dodate višino, potegnite ven iz čopa nekaj pramenov las spredaj ob obrazu, ter z glavnikom s široko posejanimi zobmi malce počešite na začetku čopa. Nato ponovno povsod nanesite lak za lase in J.A. čop je nared!

1

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
   • CandyCane

   • 15. jan 2016 14:46

    Zgleda lepo, bom poskusila.:)

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.