Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

32. SOF: Kongresni program s poudarkom na kreativnosti in novih tehnologijah

4. jan 2023 10:10
0

Oglasno sporočilo

Na letošnjem 32. festivalu bodo z domačimi in tujimi govorci, ki prihajajo iz različnih vej kreativnih industrij (od oglaševalskih agencijskih mrež, sodobnih medijskih platform do inovativnih tehnoloških podjetij) iskali relevantne odgovore na večno vprašanje – kako naj blagovne znamke navigirajo v sodobnem poslovnem in družbenem okolju in kakšna je vloga kreativnosti v tem procesu.

V dveh festivalskih dneh bodo z nastopajočimi pod drobnogled vzeli spremembe na področju tehnologije, v poslovnem okolju in v širši družbi. Zato, da bomo kot industrija lažje razumeli, kako ustvarjati presežke, ki bodo imeli pozitiven vpliv na družbo, kulturo, blagovne znamke in bodo sočasno omogočali dosego želenih poslovnih rezultatov.

Catalin Dobre

So-izvršni direktor in glavni kreativni direktor, McCann Worldgroup Romania in regionalni kreativni direktor, McCann, Srednja in Vzhodna Evropa.

Catalin Dobre je diplomant filozofije. Kot tekstopisec se je z oglaševanjem začel ukvarjati pred skoraj dvajsetimi leti, danes pa je glavni kreativni direktor in so-izvršni direktor McCann Worldgroup Romunija.

Catalin je eden izmed največkrat nagrajenih kreativnih direktorjev leta na festivalu Zlati boben.

Mark Mavretič

Mark Mavretič je eden izmed prvih zaposlenih v ekipi za rast mednarodnega podjetja Synthesia, največje platforme za generiranje AI video vsebin na svetu, ki je do sedaj prejela več kot $60M investicij.

V preteklosti je v Londonu skrbel za trženje blagovne znamke Celtre v Evropi in Aziji, in kot digitalni strateg in vodja inovacij podpiral največje regijske naročnike podjetja Herman & partnerji.

Kaj prinaša 32. SOF?

Vabljeni na Predstavitveni dogodek 32. SOF-a, ki bo v četrtek, 19. januarja 2023, ob 9. uri v obliki webinarja.

Novosti 32. SOF-a, ki bo v Portorožu potekal 14. in 15. junija 2023, bodo predstavili izvršna direktorica Slovenske oglaševalske zbornice, Mojca Briščik, predsednik in podpredsednica Sveta tekmovalnega programa SOF – Uroš Goričan, kreativni direktor na Dobrih zgodbah in Tanja Mezga, senior skrbnica ključnih naročnikov in vodja komunikacij pri Business Genome.

Svojo udeležbo potrdite najkasneje do 17. januarja 2023, na naslov dela@sof.si.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ali že na prvi pogled zaupate ljudem? Ali pa najprej analizirate njihov odnos, govorico telesa in vedenje, da bi jih bolje spoznali?