Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

3 znaki zodiaka, ki jih bo oktobrska polna luna (20. 10. 2021) vrgla iz tira

18. okt 2021 8:15
0

Oglasno sporočilo

... boste morda doživeli šokanten obrat dogodkov med oktobrsko polno luno. Razlog je sledeč. Med polno luno se bodo vibracije obrnile v nesoglasja, ko se bo luna premaknila v znamenje ovna. Ta energija bo poskrbela, da bo v nas prebujena drzna podzavest, ki nas bo soočila z našimi največjimi strahovi v življenju. Smo vas prestrašili? Ne skrbite, razen če ste rojeni v katerem izmed spodnjih znakov.

Oven

Polna luna bo prizadela vaš občutek do sebe. Borite se z mehko energijo tehtnice, ki želi upočasniti in sklepati kompromise, vi pa bi hiteli in divjali. Počutili se boste razočarano, vaša svobodna volja bo načeta in postali boste nevidni. Pazljivi bodite na delovnem mestu, kjer se lahko konflikti začnejo stopnjevati. Posvetite se sebi in svojemu notranjemu miru, drugače lahko pride do nepopravljivih posledic.

Tehtnica

Čas je, da se soočite s svojimi težavami, ki bodo v času polne lune prišle do vrhunca. Polna luna bo poskrbela, da jih ne boste mogli več skrivati za iskrivim nasmeškom. Med polno luno se osredotočite nase, vzemite to lunacijo, da razkrijete vse, kar si želite postati v življenju. Premislite, ali je sploh vredno, da svoj trud usmerjate nekam, kjer kaže, da ne bo trajnih rezultatov. Bodite zvesta sama sebi in v času polne lune ne sprejemajte večjih odločitev

Kozorog

Stvari v vašem življenju niso stabilne. Delo je za vas  zelo pomembno in trudite se, da bi ohranili harmonijo, čeprav je težko. V času polne lune bo še težje in izgubili boste voljo. Morda boste celo pomislili, da bi vrgli puško v koruzo in pričeli znova. Ne počnite drastičnih sprememb. Ta lunacija vas preizkuša, da vidi, ali ste vredni vsega lepega, kar se vam dogaja v življenju. Vzemite si dan zase in se prepustite kakovostnemu času daleč stran od skrbi. Pospravite dom in svoje misli.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop: 18. do 24. oktober 2021

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Kar se tiče ličena, v osnovi sodimo ženske v dve skupini: tiste, ki se držijo preverjene klasike ličenja – in pa tiste, ki rade preizkušajo nove trende.