Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

3 razlogi, zakaj se narcisi lepijo na močne ženske

13. maj 2019 10:04
0

Oglasno sporočilo

... pogosto sprašujejo, kaj so naredile narobe, da so si to zaslužile oz. da so ga 'privlekle'. Če ste se sami znašli v razmerju s takim človekom, morate vedeti, da niste sami krivi, da ste tega človeka ‘navlekli’ nase, čeprav vas bo prav on želel prepričati v to, da ste za vse krivi sami. In če mislite, da se narcisoidni spravijo le na šibkejše, se motite.

PREBERITE TUDI: Brutalna zveza med narcisoidnim in empatičnim človekom


Narcisoiden človek že po naravi obožuje vse, kar mu prinese razmerje z močno žensko. Narcisoidni in sociopatski ljudje sami namreč niso dovolj močni, so nesamostojni in zato potrebujejo podporo, ki jo najdejo v močni ženski v svojem življenju. To je zato, ker se nikoli niso naučili odrasti in se niso dovolj razvili. Niti se ne zavedajo potreb drugih ljudi. Prav nasprotno pa močna ženska zna poskrbeti sama zase, je neodvisna, samostojna in občudovanja vredna. Točno to pa je razlog, da nase privlači tudi škodljive ljudi.

PREBERITE TUDI: Kako vzgojite narcisa (in kako ga ne)
 

Močna ženska je zmožna globoko ljubiti

Močna ženska zna imeti rada samo sebe in zna ponuditi podporo in oporo drugim v svojem življenju. Sposobne so ljubezni, ker znajo videti dobro v ljudeh. Na žalost bo narcis popolnoma izkoristil zmožnost ženske, da ljubi onkraj sebe. Narcisu manjka empatije in ljubezni in tako razmerje ne more obstati.

Močna ženska je odgovorna in zanesljiva

Narcisoiden človek ne vidi več kaj dosti razen sebe, močna ženska pa je zmožna vsega in še več. Tako je dobra podpora narcisu, ta pa jo zato z začne izkoriščati. Če ste se znašli v razmerju s takim človekom, se morate naučiti uravnovesiti svoje življenje. Najdite čas zase in za svojega notranjega otroka. Doseganje ravnotežja v vašem življenju bo privabilo bolj uravnoteženo partnerstvo v prihodnosti. Čeprav boste morda morali skrbeti za druge ljudi, poskusite biti tudi sami svobodni.

Močna ženska je močna

Narcisoiden človek v močni ženski vidi močno osebo, sam pa se zaradi travm v otroštvu pogosto zatakne prav v otroškem stanju. V močni ženski vidijo zaščitniško, materinsko energijo, ki mu bo vedno v podporo in ki bo reševala vse težave, prav tako pa bo tudi razlog za vse, kar je v življenju narobe.

PREBERITE TUDI: Zakaj se moški bojijo močnih in uspešnih žensk?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Dandanes nekako vlada prepričanje, da naj vsakdo nosi, kar mu paše.