Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

3 kosi, ki smo jih nosili leta 2000 in jih tudi še danes (in pri tem nismo videti prav nič 'out'!)

15. okt 2019 13:20
1

Ko pogledamo na modo preteklih let in kaj smo nosili, se večinoma primemo za glavo. Moda se tako spreminja, da nam je tisto, v čemer smo se pred nekaj leti počutili super urejene in moderne, videti grozljivo – dokler se z nekaj malimi spremembami ne vrne in smo ponovno navdušeni. A nekateri kosi so postali večni, klasika, ki smo jo nosili pred desetletji; ki jo lahko nosimo zdaj in jo bomo lahko tudi čez nekaj let. In medtem, ko kavbojke s super nizkim pasom nikakor ne sodijo mednje, pa so spodnji 3 kosi tisti, ki jih lahko uvrstimo v klasiko.

1. Top, ki se nosi okoli vratu

Top, ki se zaveže ali zapne okoli vratu, deluje prefinjeno in elegantno in lahko zelo lepo poudari lepa ramena. Nosimo ga lahko na džins; kot obleko; na ozko ali krilo v A liniji ali elegantne, dolge, lepo padajoče hlače. Skorajda karkoli bomo oblekle poleg, bo videz moden in urejen.

Nekoč

Danes

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

2. Pisemske torbice

Pisemske torbice so (p)ostale večerna klasika. Damske in elegantne dopolnijo vsak večerni outfit oz. outfit za posebne priložnosti. So kos, ki poskrbi, da smo vedno videti sofisticirano.

Nekoč

Danes

3. Japonke

Super udobno poletno obuvalo ne bo šlo nikoli iz mode. Le kaj je bolj preprostega in udobnega za poletje, kot natakniti japonke, pa še noge dihajo namesto se dušijo v zaprtih čevljih.

Previdno le pri tem, kakšne izberete k posameznemu outfitu in priložnosti: navadne plastične (npr. Ipanema ali Hawaianas) prav gotovo niso primerne za lepše, bolj elegantne oufite in priložnosti. Kadar gre za pomembnejši dogodek, izberite elegantne, ki naj se ujemajo z outfitom oz. torbico.

Nekoč

Danes

PREBERITE TUDI: Se ta modni trend res ponovno vrača?

1

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
   • Bruneta

   • 22. okt 2019 10:57

    Japonke danes <3.

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.