Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

21. SEMPL: "V coni udobja ni prostora za čarovnijo"

7. jun 2019 9:05
0

Oglasno sporočilo

Tako pravi svetovalec, govorec in avtor knjižnih uspešnic, Britanec Jonathan MacDonald, eden izmed težko pričakovanih govorcev 21. konference medijskih trendov SEMPL, ki bo 28. in 29. novembra potekala v portoroškem hotelu Bernardin. Kot napovedujejo organizatorji bo dogodek gostil okoli tisoč tristo navdušencev na področju medijev, marketinga, trženja, odnosov z javnostmi, oglaševanja in novih tehnologij. Hitre prijave za udeležbo, kjer bodo obiskovalci v družbi odličnih govorcev z izjemnim naborom aktualnih tem in trendov stopili iz svoje cone udobja, so že na voljo.

Eden izmed osrednjih govorcev, ki ga na SEMPL-u zagotovo velja slišati je svetovalec, govorec in avtor knjižnih uspešnic, Britanec Jonathan MacDonald. Kot sam pravi, se ukvarja s širjenjem načina razmišljanja: "Ena od fascinantnih stvari v življenju je, da vse, kar se zgodi, vključno z našim dojemanjem realnosti, nadzorujemo z načinom razmišljanja. Vse, kar storimo, vsaka navada, ki jo imamo, vsak pogovor, v katerem sodelujemo, vsako razmerje, ki ga gradimo, vsako podjetje, za katerega ustvarjamo strategijo, vse izvira iz mišljenja. Če razumemo, da vse prihaja iz načina, kako razmišljamo, potem lažje razumemo tudi, da od tam prihaja naš uspeh ali neuspeh."

Kako naročnike pripravi do tega, da razmišljajo na popolnoma drugačen način in s tem podjetje povzdignejo na višjo raven poslovanja, bodo udeleženci novembra izvedeli na SEMPL-u. Na primerih uspešnih zgodb s podjetji kot so Microsoft, Google, Heineken, IKEA in Ministry of Sound bo udeležence konference spodbudil, da stopijo iz svoje cone udobja, kjer, kot pravi MacDonald, ni čarovnije: "V coni udobja ni prostora za čarovnijo. Udobje nas ujame v past, tako vedno znova delamo stvari na isti način, hkrati pa pričakujemo drugačne rezultate. To je norost. Edina možnost za uspeh je, da se teh okov osvobodimo, ter z željo po rasti eksperimentiramo, testiramo, se učimo in izboljšujemo."

Kaj še lahko pričakujemo na letošnjem SEMPL-u pojasnjuje predsednica Valerija Prevolšek: "Všeč nam je vonj morja, šum valov in najlepši razgled na piranski zaliv, zato ponovno vabimo na obalo, kjer bomo spet navduševali. Trenutno imamo potrjene govorce iz kar sedmih držav, dotaknili pa se bomo trendov, o katerih se trenutno razpravlja na vseh največjih svetovnih komunikacijskih dogodkih."

Vabljeni 28. in 29. novembra v Portorož, kjer boste imeli priložnost odkrivati medijsko-komunikacijske trende v regiji. Hitre prijave za 21. SEMPL so na voljo za že 190 evrov.

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 1 dnevom
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
   • lalalaand je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 3 dnevi
    Na poletje se pripravljam tako, da poskušam čimbolj zdravo jesti, torej čim manj predelane hrane in čimveč zdrave in sveže hrane. Poleg tega se poskušam čimveč gibati.

    Moja poletna nega kože obvezno vsebuje kremo z spf, brez katere ne morem ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.