Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

20. SEMPL: v naprednem tehnološkem okolju moramo postati bolj človeški

8. nov 2018 18:46
0

Oglasno sporočilo

Portoroški Grand Hotel Bernardin bo 29. in 30. novembra gostil več kot 1.200 strokovnjakov medijsko-komunikacijske panoge, ki bodo dva dni namenili spoznavanju globalnih trendov v marketingu, medijih in komunikacijah. Jubilejni 20. SEMPL najavlja odličen program in prav takšno zabavo.

Uvodno predavanje bo razbilo mite o 'zlobnih' tehnologijah

20. SEMPL bo s predavanjem, ki sta ga poimenovala "The Majority Report: Priložnosti za medije v letu 2030", otvoril britansko-ameriški dvojec iz globalnega svetovalnega podjetja Kaleidoko. Dean Donaldson in Jonathan Tavss, direktorja in soustanovitelja omenjenega podjetja, ki sodelujeta s številnimi start-upi in podjetji z lestvice 'Fortune 100', napovedujeta, da se svet lahko do leta 2030 bliskovito spremeni. Znanstvena fantastika in filmska industrija nam v veliki meri prikazujeta zgolj temno plat tehnološkega napredka, zato bosta osvetlila, katere priložnosti prinaša prihodnost in kako se lahko prilagodimo, da bomo v svetu umetne inteligence, tehnologije veriženja podatkovnih blokov in genetike znali izkoristiti človeški dejavnik.


Nina Šušnjara

Da je človeški dejavnik še vedno odločilen v uspešnih poslovnih zgodbah, dokazuje tudi ena najuspešnejših slovenskih modnih oblikovalk Nina Šušnjara, ki pravi, da smo zaradi konkurence hitrejši in zaradi sodelovanja boljši. V pogovoru na SEMPL-ovem odru bo razkrila več o svojih kreativnih partnerstvih z uglednimi blagovnimi znamkami, ki v tujini niso nobena redkost, v Sloveniji in regiji pa se šele razvijajo. Med njenimi najuspešnejšimi primeri soznamčenja so Natura Femina, EQUA, Mömax in celo Jaguar.

Ali veste, zakaj je kultura inovacij podjetjem tako težko dosegljiva?

Naše možgane se da natrenirati, da znajo ustvarjati nove ideje. Z enostavnimi miselnimi igrami asociacij lahko spodbudimo ustvarjalnost in prav vsakega posameznika v podjetju naučimo, kako razmišljati inovativno. Lona Safka, serijskega inovatorja in izumitelja, verjetno ni več treba posebej predstavljati. To, da so njegove izume »kradli« celo pri samem Applu, pove več kot dovolj o tem karizmatičnem Američanu, ki bo na svoji delavnici v manj kot 50-ih minutah pokazal glavne dejavnike, ki zavirajo ustvarjalnost vašega podjetja, hkrati pa udeležencem ponudil orodja in znanje za premagovanje teh ovir.

Podroben program 20. SEMPL-a najdete na spletni strani konference, kjer so podrobneje predstavljeni tudi vsi predavatelji.

Ne zamudite vodilne regijske konference o medijskih trendih in si vstopnice zagotovite na sempl.si. Vse, ki boste SEMPL obiskali prvič, čakajo veliki popusti.

Dodatne informacije in družbena omrežja

Spletna stran: www.sempl.si
Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 16. maj 2019 19:50
   Super, izpolnjuje vse kriterije!
  • Katrin 17. apr 2019 22:13
   Premalo za suho kožo
  • numi 19. mar 2019 22:29
   preprost
  • numi 19. mar 2019 22:23
   sladek in vesel
  • numi 17. feb 2019 10:29
   top 2
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • mijauuu je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 24 h
    Posebnih priprav na poletje nimam, razen tega, da naredim malo reda med oblekami v omarah in preverim stanje sandalov Smile Glede kože pa obvezen spf 50, izogibanje namočnejšemu soncu (kakor se pač da), več vlaženja obraza Smile
    0
   • kisla je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Vse, kar spremenim, je malo več ukvarjanja z dlakami, kar pomeni, da pomladi bolj vestno uporabljam svojo Philips Lumeo Smile SPF uporabljam čez celo leto, pri negi pa poleti zadostuje kakšna lahkotnejša kremica kot v preostanku let ali pa serum ...
    0
   • teatime je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Poleti je obvezen spf, sploh če sem veliko zunaj. Uporabljam samo kreme z mineralnimi filtri. Letos je to Badger's Balm. Sicer pa izbiram bolj vlažilne kreme in serume. Na morju ne sme manjkati tudi aloe vera za pomiritev kože. Spijem veliko vode in ...
    0
   • Stephanie je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote vam podarja Beauty Box!.

    pred 2 dnevoma
    Nimam posebnih priprav na poletje. Ves čas se trudim, da jem čim bolj zdravo, domačo hrano, popijem dovolj vode in poskrbim za zadosten vnos vitaminov, mineralov in antioksidantov (ob povečanih obremenitvah ali stresu tudi s prehranskimi dopolnili). ...
    0
  Izpostavljamo
  Maščobe na točno določenem in samo na tistem delu telesa se ne da izgubiti.