Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

20. SEMPL: v naprednem tehnološkem okolju moramo postati bolj človeški

8. nov 2018 18:46
0

Oglasno sporočilo

Portoroški Grand Hotel Bernardin bo 29. in 30. novembra gostil več kot 1.200 strokovnjakov medijsko-komunikacijske panoge, ki bodo dva dni namenili spoznavanju globalnih trendov v marketingu, medijih in komunikacijah. Jubilejni 20. SEMPL najavlja odličen program in prav takšno zabavo.

Uvodno predavanje bo razbilo mite o 'zlobnih' tehnologijah

20. SEMPL bo s predavanjem, ki sta ga poimenovala "The Majority Report: Priložnosti za medije v letu 2030", otvoril britansko-ameriški dvojec iz globalnega svetovalnega podjetja Kaleidoko. Dean Donaldson in Jonathan Tavss, direktorja in soustanovitelja omenjenega podjetja, ki sodelujeta s številnimi start-upi in podjetji z lestvice 'Fortune 100', napovedujeta, da se svet lahko do leta 2030 bliskovito spremeni. Znanstvena fantastika in filmska industrija nam v veliki meri prikazujeta zgolj temno plat tehnološkega napredka, zato bosta osvetlila, katere priložnosti prinaša prihodnost in kako se lahko prilagodimo, da bomo v svetu umetne inteligence, tehnologije veriženja podatkovnih blokov in genetike znali izkoristiti človeški dejavnik.


Nina Šušnjara

Da je človeški dejavnik še vedno odločilen v uspešnih poslovnih zgodbah, dokazuje tudi ena najuspešnejših slovenskih modnih oblikovalk Nina Šušnjara, ki pravi, da smo zaradi konkurence hitrejši in zaradi sodelovanja boljši. V pogovoru na SEMPL-ovem odru bo razkrila več o svojih kreativnih partnerstvih z uglednimi blagovnimi znamkami, ki v tujini niso nobena redkost, v Sloveniji in regiji pa se šele razvijajo. Med njenimi najuspešnejšimi primeri soznamčenja so Natura Femina, EQUA, Mömax in celo Jaguar.

Ali veste, zakaj je kultura inovacij podjetjem tako težko dosegljiva?

Naše možgane se da natrenirati, da znajo ustvarjati nove ideje. Z enostavnimi miselnimi igrami asociacij lahko spodbudimo ustvarjalnost in prav vsakega posameznika v podjetju naučimo, kako razmišljati inovativno. Lona Safka, serijskega inovatorja in izumitelja, verjetno ni več treba posebej predstavljati. To, da so njegove izume »kradli« celo pri samem Applu, pove več kot dovolj o tem karizmatičnem Američanu, ki bo na svoji delavnici v manj kot 50-ih minutah pokazal glavne dejavnike, ki zavirajo ustvarjalnost vašega podjetja, hkrati pa udeležencem ponudil orodja in znanje za premagovanje teh ovir.

Podroben program 20. SEMPL-a najdete na spletni strani konference, kjer so podrobneje predstavljeni tudi vsi predavatelji.

Ne zamudite vodilne regijske konference o medijskih trendih in si vstopnice zagotovite na sempl.si. Vse, ki boste SEMPL obiskali prvič, čakajo veliki popusti.

Dodatne informacije in družbena omrežja

Spletna stran: www.sempl.si
Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Po mnenju strokovnjakov je izjemno zdravilna, po navedbah pa naj bi celo zavirala staranje in tako vplivala na vitalnost.