Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

109-letna Škotinja razkrila skrivnost dolgega življenja: izogibajte se moškim!

6. mar 2018 9:42
0

Oglasno sporočilo
... ki jih do zadnjega ni kazala. Bila je vitalna, saj je do konca hodila sama s pomočjo opore in se vsak teden udeležila skupinske telovadbe v domu za starostnike. In kar je najpomembneje – njen spomin je bil brezhiben.
 
 
Seveda 109 let ni majhen dosežek, zato večino zanima, kako ji je uspelo tako dolgo živeti, kaj je njena skrivnost. In v intervjuju je podala dva nasveta, ki sta po njenem najpomembnejša za dolgo življenje: to je, da je za zajtrk treba jesti kašo in – najpomembneje – se izogibati moškim!
 
Moški po njenem mnenju ženskam skrajšujejo življenje ženskam in zanimivo je, koliko žensk se je po tej objavi strinjalo z njo. Svojo trditev pa je seveda tudi obrazložila: “Prinesejo vež slabega kot dobrega. “
 
Jessie ni bila nikoli poročena in je bila celo življenje neodvisna. Odkar je dopolnila najstniška leta, je trdo delala in dom zapustila pri 13-ih letih. “Trdo sem delala in redko sem si privoščila dopust.” Nad njo pa so navdušeni tudi zaposleni v domu, kjer prebiva – opisali so jo z “Je naravnost neverjetna!”
 
 
 
Žal je Jessie kmalu po intervjuju umrla, a mnogi pravijo, da je predala pomemben nauk, ki da misliti.
 
 
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sama sodim med tiste, ki prisegajo na naraven videz, zato se poslužujem le neinvazivnih metod, ki pomagajo pri ohranjanju svežega videza kože.