Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

109-letna Škotinja razkrila skrivnost dolgega življenja: izogibajte se moškim!

6. mar 2018 9:42
0

Oglasno sporočilo
... ki jih do zadnjega ni kazala. Bila je vitalna, saj je do konca hodila sama s pomočjo opore in se vsak teden udeležila skupinske telovadbe v domu za starostnike. In kar je najpomembneje – njen spomin je bil brezhiben.
 
 
Seveda 109 let ni majhen dosežek, zato večino zanima, kako ji je uspelo tako dolgo živeti, kaj je njena skrivnost. In v intervjuju je podala dva nasveta, ki sta po njenem najpomembnejša za dolgo življenje: to je, da je za zajtrk treba jesti kašo in – najpomembneje – se izogibati moškim!
 
Moški po njenem mnenju ženskam skrajšujejo življenje ženskam in zanimivo je, koliko žensk se je po tej objavi strinjalo z njo. Svojo trditev pa je seveda tudi obrazložila: “Prinesejo vež slabega kot dobrega. “
 
Jessie ni bila nikoli poročena in je bila celo življenje neodvisna. Odkar je dopolnila najstniška leta, je trdo delala in dom zapustila pri 13-ih letih. “Trdo sem delala in redko sem si privoščila dopust.” Nad njo pa so navdušeni tudi zaposleni v domu, kjer prebiva – opisali so jo z “Je naravnost neverjetna!”
 
 
 
Žal je Jessie kmalu po intervjuju umrla, a mnogi pravijo, da je predala pomemben nauk, ki da misliti.
 
 
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Sedaj ko je minilo že kar nekaj časa od začetka epidemije, lahko bolj v miru, trezno in odgovorno in bolj od daleč pogledamo na vso situacijo. Izkazalo se je, da so bili epidemiološki modeli za covid-19 napačni.