Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdniki spregovorili o svojih izkušnjah s slavno Ellen DeGeneres

25. avg 2020 11:06
0

Oglasno sporočilo

... oddaje grdo delala z zaposlenimi in gojila strupeno delovno okolje v oddaji "Ellen DeGeneres Show", se zvezdniki odzivajo na govorice in delijo njihove izkušnje s slavno voditeljico Ellen.

Nekatere zvezde, kot sta Brad Garrett in Lea Thompson, so spregovorile o svojih negativnih občutkih do nje. Drugi, med njimi Scooter Braun in Portia de Rossi, pa stojijo voditeljici ob strani in govorijo o njenem lepem značaju. Kakšna je resnica, še ni znano? Najverjetneje pa se bo DeGeneresova težko znebila negativnih obtožb, ki so umazale njeno ime.

Kaj je povedal slavni manager Justina Bieberja?

Scooter Braun, manager Justina Bieberja, ki je že večkrat gostoval v slavni oddaji, je bil eden izmed prvih, ki se je odzval na obtožbe in se postavil na njeno stran. "Ellen je prijazna, premišljena in pogumna, zavzema se za tisto, kar je prav, in poudarja v svoji oddaji najboljše kar lahko," je Braun zapisal na Twitterju in Instagramu. Dodal je: "To moram povedati, saj vem iz prve roke, kako pomaga ljudem, čeprav tega ne vidimo. Ne gre za to, kaj je priljubljeno, ampak tisto, kar je prav. "

Dobre izkušnje z njo ima tudi Katy Perry

Ena izmed prvih, ki se je javno postavila Ellen v bran, je bila tudi njena večkratna gostja Katy Perry. Zapisala je, da je vedno imela pozitivne izkušnje z njo in tudi v samem šovu, kjer je že večkrat gostovala.

Spregovoril je tudi Ashton Kutcher

Čeprav že več kot dve leti ni gostoval v njeni oddaji, je preko Instagrama Ashton Kutcher zapisal sledeče: "Z ekipo smo bili vedno obravnavani s spoštovanjem in prijaznostjo. Nikoli se ni podredila zvezdnikom, kar sem vedno videl kot njeno osvežujočo iskrenost. Kadar stvari niso v redu, se jih loti in popravi."

Mnogo jih molči

Mnogo Elleninih prijateljev tiho - ali pa so si vzeli čas preden spregovorijo. Neznani vir je 5. avgusta povedal, da so Ellenini "tesni prijatelji", kot so Jennifer Aniston, Justin Timberlake in Mario Lopez, na njeni strani, vendar nihče od teh zvezdnikov (še) ni spregovoril. Tisti, ki so lani branili njeno prijateljstvo z Bushom, tokrat molčijo. To so Kristen Bell, Dax Shepard, Reese Witherspoon, Blake Shelton in Gwen Stefani. Po kritičnih komentarjih DJ-ja Tonyja (njenega prejšnjega DJ-ja), Ellenin trenutni DJ, Stephen "tWitch" Boss, še vedno ni spregovoril o svoji delodajalki, prav tako še niso spregovorili njeni pogosti gostje - Ryan Gosling, Taylor Swift, Steve Carell, Pink, Oprah, Meghan Markle ... 

PREBERITE TUDI: Obdobje karantene je postalo obdobje golih zvezdnic

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Aktualno dogajanje pa je vplivalo tudi na to, kakšne so poroke in, jasno, kakšne obleke izberejo neveste.