Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ti horoskopski pari so najbolj strastni in močni

30. jan 2019 8:12
0

Vemo, da nekateri posamezniki v paru odlično funkcionirajo, drugi pa ne in to ne glede na horoskopsko znamenje. A glede na zvezde, obstajajo močne povezave med določenimi horoskopskimi znamenji in ko se najde tak par, se kar iskri od strasti. 

PREBERITE TUDI: Namig: kakšno bo ljubezensko življenje v letošnjem letu

Oven & tehtnica

Ovni imajo izjemne vodstvene sposobnosti, kar je sicer dobra vrlina, a včasih jim to dela težave. Te lastnosti se namreč prelivajo tudi v njihovo osebno življenje, saj oven vedno išče nadzor nad odnosom. Če oven česa ne prenese, so to čustvene igre. Z njimi bodite iskreni. Tudi v spolnosti ne spadajo ravno med mirnejša znamenja. So izjemno strastni in enako pričakujejo od svojega partnerja. V postelji se najbolje ujamejo z levi ali škorpijoni, s katerimi lahko tvorijo tudi globoko razmerje. Ampak ovni se najlepše ujamejo s tehtnico, saj jih njihove zahteve po čustveni povezanosti ohranjajo na trdnih tleh. Najslabše gredo skupaj z biki, ki so prav tako znamenje, ki morajo imeti nadzor. Oven pač mora ohraniti nadvlado.

Bik & devica

Zanesljiv in prizemljen bik bo cenil čas z družino in to je njegova prioriteta pred vsem ostalim. Biku veliko pomenita tudi tradicija in romantika. Najbolje se ujamejo z devico, ki razume njihovo potrebo po čutnem ljubljenju (čeprav nekaterim strastnim bikom v postelji bolj ustrezajo škorpijoni). Biki se radi držijo stran od strelcev, ki so zanje preveč nepredvidljivi. 

Dvojček & strelec

Zabavni in svobodomiselni dvojčki so vedno dobra družba saj ob njih ni nikoli dolgčas. Prav ta razigrana narava pa jim onemogoča trdno, stabilno razmerje. Večina se jih boji predanosti in se umaknejo, ko zadeve postanejo resne. Dvojčki iščejo partnerja, ki bo enako inteligenten, kot so oni sami. Dvojčki se bodo spustili v zvezo le z nekom, ki jih ne bo omejeval, in s katerim se bodo zabavali. Pametni, zabavni strelci so zato za njih dobra izbira. Impulziven karakter obojih eden drugega namreč odlično dopolnjuje, hkrati pa jim pusti, da je vsak to, kar je. Večina dvojčkov se bo izognila kozorogom, za katere menijo, da so dolgočasni.

Rak & bik

Če poznate koga, ki je rojen v znamenju raka, potem veste, da je to najbolj čutno, nesebično, ljubeznivo in empatično bitje, kar ste ga kdajkoli srečali. Njihova empatija je njihova vrlina, hkrati pa je to tudi lastnost, ki je včasih zanje šibkost. Niso za kratke ljubezenske avanture, iščejo globoka in trdna razmerja. Najbolje se ujamejo z biki, ki prav tako cenijo čustveno povezavo, bolj kot karkoli drugega. Ti dve znamenji se imata skupaj najbolje, ko doma gledata filme ali ko načrtujeta dom. Občutljivi raki se ne razumejo dobro z levi, ker jih le-ti lahko hitro užalijo. 

Lev & oven

Očarljivi in strastni levi morajo biti vedno v centru pozornosti. Zaradi želje, da so povsod najboljši, so izjemni ljubimci. Radi imajo vse, kar je prestižnega, a darila radi tako prejemajo, kot tudi dajejo. Njihov ponos je njihova največja šibkost, saj zaradi njega težko priznajo svoje napake. Najbolj se ujamejo z ovni, ki so enako strastni. Levi in ovni imajo lahko hude prepire, ampak prav tako se lahko nadejajo velikih ljubezenskih dejanj. Levi se težko ujamejo s škorpijoni.

Devica & škorpijon

Najbolj pedantno in natančno znamenje zodiaka, device, so najbolj vesele, ko je vse na svojem mestu in ko je njihov seznam opravil obkljukan. Ta perfekcionizem device prenašajo tudi v ljubezensko življenje. So kritične do svojega partnerja in včasih tudi nepotrpežljive. Ko je devica enkrat v trdnem razmerju, ga jemlje zelo resno. So pozorni partnerji, in intima jim veliko pomeni, zato jim ustrezajo škorpijoni, ki želijo enako. Devica bo strastnega škorpijona ravno prav umirjala, medtem ko bo škorpijon prebudil strast v devici. Devica se ne počuti dobro ob strelcih, ki so zanje premalo intelektualni in preveč energični.

Tehtnica & dvojček

Tehtnice so običajno mediatorji; tisti, ki mirijo konflikte. Znajo ravnati taktično in diplomatsko. V njihovi družbi je prijetno prav zaradi njihove radovednosti, saj se zanimajo za sogovornika. Tehtnice rade iščejo svojo sorodno dušo; svojo drugo polovico, kajti ni jim namenjeno, da so same. Samska in osamljena tehtnica lahko hitro zapade v dolgočasje. Intelekt postavljajo daleč pred fizično privlačnostjo. Nikoli ne bodo z nekom le zaradi fizičnega stika. Odlično se bodo ujele z dvojčki, saj sta oba odlična sogovornika. Stabilna tehtnica dvojčka pomaga držati na trdnih tleh. Tehtnica se nikoli ne bo ujela z devico, saj je le-ta za njih predolgočasna. 

Škorpijon & ribi

Škorpijoni na zunaj lahko izgledajo trdni, ampak naj vas njihov oklep ne zavede. V resnici so čutni in hrepenijo po ljubezni in pozornosti. So intenzivno bitje. Ko se jim utrne ideja, bodo osredotočeni le nanjo. So tudi izredno maščevalni. So utelešenje seksa, saj so zelo strastna bitja. Dobro se ujemajo z ribami, saj so oboji izredno čustvena bitja. Intuitivno se medsebojno razumejo, njihovo razmerje pa temelji na razumevanju potreb drugega. Ne razumejo se z ovni. 

Strelec & vodnar 

Strelec je težko dolgo na enem mestu. Njihova želja po potovanju jih vodi naokrog, neprestano v iskanje novih stvari. Hitro se navadijo na novo okolje in kulturo in skoraj nikoli nimajo domotožja. Zavezali se bodo le partnerju, ki jim bo dovolil njihovo svobodo. Ne marajo dolgčasa, zato imajo radi zabavne osebe. Vodnarji so pravi za njih, saj so oboji avanturisti in odprtega duha. Strelci se ne ujemajo z biki, saj so le-ti za njih preveč vezani na dom. 

Kozorog & devica

Kozorogi običajno hitro spoznajo svoje cilje, h katerim tudi stremijo. S svojimi sposobnostmi hitro dosežejo svoje ambicije. Morda se na začetku kozorogi zdijo nedostopni, ampak to je le njihovo  varovalo, saj jih je strah, da jih bo kdo prizadel. Ampak ko enkrat spustijo oklep, bodo vložili vse, kar je potrebno, da razmerje uspe. Seksualno intimo imajo na enaki ravni kot čustveno povezanost. Oboje jim je pomembno v zvezi. Dobro se razumejo z devicami, ki so prav tako osredotočene in redoljubne. Kozorogi se nikoli ne bi ujeli z dvojčki. 

Vodnar & tehtnica

Tehtnica in vodnar sta izjemen par, ki ima velik potencial za dolgoročno kompatibilnost – pomembno je le, da se o nesoglasjih pogovarjata in jih ne pometata pod preprogo. Oba sta zračni znamenji, vedno polna idej in inovativnosti. Tehtničina uravnoteženost prizemljuje vodnarja ter mu daje izjemno moralno in čustveno oporo ter preudarno skrb za finance. Vodnarji so inteligentni in neumorno se zavzemajo za pravico, saj se zavedajo neenakosti na svetu; in enako velja za tehtnice. Vodnarji so tudi avanturistični in radovedni.

Ribi & kozorog

Eden najbolj kreativnih znamenj, ribice, so talentirane, ustvarjalne in spontane. Ponavadi verjamejo v to, da lahko ujamejo svoje sanje. Ta močna vera v to jih lahko zanese. Ko jih spodnese in jim želeno ne uspe, jih sesuje. Njihova duševna, ustvarjalna stran se kaže tudi v spalnici, pripravljeni so poskusiti vse. Čeprav se zdi, da so sanjave ribe in osredotočeno kozorogi čudna kombinacija, pa se zelo privlačijo in dopolnjujejo. Spoštujeta cilje eden drugega in se povlečeta nazaj, kadar je to potrebno. Ribe ne bi mogle biti v razmerju z devico. 

PREBERITE TUDI: Kaj nam bo prineslo leto 2019?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.