Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 9. do 15. maj 2022

8. maj 2022 16:50
0

Oglasno sporočilo

Planeti ta teden nimajo večjih aspektov, razen običajnih hitrih povezav z Luno, ki se približuje Luninemu mrku 16. maja. V teh trenutkih planetarnega miru smo običajno sposobni predelati vse, kar se je pravkar zgodilo. In veliko je treba predelati!

Kljub temu se ta teden ne dogaja nič, saj torek prinaša dva planetarna premika. Jupiter se premakne v vznemirljivega Ovna, Merkur pa se istočasno retrogradno postavi v klepetave Dvojčke. Medtem ko Jupiter v Ovnu sporoča, da je čas, da pogumno nadaljujemo s svojimi načrti, pa sočasna retrogradnost Merkurja nakazuje, da sta pregled in razmislek še vedno potrebna.

Jupiter v vsakem znamenju preživi približno eno leto in bo v Ovnu do 28. oktobra, nato pa še od 20. decembra do 16. maja 2023. To, kar se začne ta teden, je le začetek tega, kar bo v naslednjem letu predstavljalo širšo temo. Jupiter v Ovnuu, ki ga najdemo v kartah zvezdnikov, kot so Lisa Kudrow, Hilary Duff in Sting, nas spodbuja, da si srečo ustvarjamo sami in da na svoji poti dajemo prednost optimizmu.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Bika: Miranda Kerr, Amber Heard, Gigi Hadid, Barbara Streisand, Renee Zellweger, Channing Tatum, Jessica Alba, Gal Gadot, Dwayne "The Rock" Johnson, Lily Allen, David Beckham, Adele, George Clooney, Enrique Iglesias, Robert Pattinson, Janet Jackson, Megan Fox, Tina Fey, Cher.

 

Ovnica

Prišel je vaš sijaj. Ker se Jupiter ta teden pridruži Veneri v vašem znamenju, ne morete več zanikati, da ste nekaj posebnega. Vzemite to kot namig, da je v redu, če zahtevate več, se ne zadovoljite z manj in na splošno zavzamete več prostora. Razmišljate, da bi zvišali svoje cene? Zahtevate povišanje? Predlagate svojo simpatijo? Poskusite. Zaradi retrogradnega Merkurja imejte v mislih, da bo komunikacija v zvezi z vašo naslednjo potezo morda počasnejša kot običajno, vendar to še ne pomeni, da se ne bo zgodila.

Sporočilo tedna: To si zaslužim.

 

Bikica

Medtem ko vsi drugi hitijo naprej, vi raje naredite pogumen korak nazaj. Jupiter se v torek preseli v znamenje Ovna in vaš nezavedni sektor, kar v naslednjih šestih mesecih prinaša obdobje počitka, obnove in več časa, preživetega v samoti, kot običajno. Zaradi številnih sprememb, zlasti v vaših najtesnejših odnosih, je pomembno, da naredite korak nazaj in si zagotovite prostor, da si opomorete od izgorelosti, zlasti na čustveni ravni. Ker je Merkur v tem času retrograden v vašem finančnem sektorju, bi bilo dobro začeti s ponovnim ovrednotenjem proračunov.

Sporočilo tedna: Mir me najde.

 

Dvojčici

Ne glede na to, ali ste na lovu za službo, se pripravljate na trženje svojega naslednjega ustvarjalnega projekta ali preprosto iščete prijatelje v svoji soseski, se tveganje, da se izpostavite, vsekakor splača, saj se Jupiter v torek pridruži Veneri v vašem sektorju mreženja. Istega dne se v vašem znamenju retrogradno giblje Merkur, zato boste morda nekoliko spremenili način in razloge za svojo predstavitev. Zdaj je odličen čas za delavnico, v kateri boste predstavili svoje delo, posodobili svoj življenjepis ali si omislili novo, drzno jakno.

Sporočilo tedna: Kamorkoli grem, se ujemam.

 

Rakica

Kariera in javna podoba bosta ta teden dobili velik zagon, ko se bo Jupiter v torek premaknil v znamenje Ovna. Dolgo ste čakali na veliki preboj, kot je ta! Ker je Merkur hkrati retrograden, boste morda morali veliko pozornosti posvetiti zakulisnemu delu: urejanju shrambe, odpravljanju tehničnih težav ali dokončanju zaostalih administrativnih opravil. Lepo je, da to že opravite, da se vam ne bo treba ukvarjati s tem, ko se bodo stvari v prihodnjih mesecih zares okrepile.

Sporočilo tedna: Čistim prostor za svojo rast.

 

Levinja

Zakaj bi se odrekli svojemu občutku za pustolovščino? Jupiter se v torek preseli v znamenje Ovna in s tem začne obdobje potovanj, študija in na splošno širjenja vašega uma. Ne glede na to, ali se pripravljate na svoje prvo potovanje v tujino, odlagate polog za podiplomski študij ali preprosto preidete v "raziskovalni način" (oziroma gledate vse kultne dokumentarce), imate zdaj skoraj nenasitno lakoto po učenju in raziskovanju. Del tega iskanja bo morda vključevalo ponovno navezovanje stikov s starimi prijatelji in sodelavci, ki imajo enake interese, saj se Merkur istega dne retrogradno pomakne v vaš sektor prijateljstva.

Sporočilo tedna: Moja radovednost ne pozna meja.

 

Devica

Jupiter vstopi v Ovna in vaš sektor skupnih virov v torek, kar pomeni začetek obdobja, v katerem mora biti vaša stalna mantra: "Za zaslužek je treba porabiti denar." Ker je Merkur v tem času retrograden v vašem sektorju javne podobe, boste morda premislili o iskanju službe ali zamenjavi panoge. Da pa bi v svoji karieri prišli tja, kamor želite, boste morda morali investirati v nekaj treningov, posodobitev garderobe ali vsaj v lučko za razgovore za povečavo. Ne pozabite, da se je za nekatere stvari vredno zadolžiti.

Sporočilo tedna: Kar dam, se vrne k meni.

 

Tehtnica

Odnosi se še naprej segrevajo, saj se Jupiter v torek pridruži Veneri v vašem partnerskem sektorju. Ne glede na to, ali hodite na zmenke, se resno ukvarjate z ljubimcem ali gradite bazo strank, srečanja ena na ena začenjajo prevladovati v vašem življenju. Čeprav je vznemirljivo, da ste tako vpleteni, ste zadnjih nekaj let porabili toliko časa za skrb za svoje najgloblje temelje, da niste navajeni imeti tako malo časa zase. Ker se na isti dan retrogradni Merkur postavi v retrogradno pozicijo, boste morda morali spremeniti potovalne načrte ali ponovno razmisliti o dolgoročnih ciljih, pri čemer boste imeli v mislih druge ljudi.

Sporočilo tedna: Izbiram povezanost.

 

Škorpijonka

Škorpijon, še nikoli si niste tako želeli vstati s kavča in teči kot ta teden. Ker se Jupiter pridruži Veneri v vašem sektorju vsakdanjega dela, se počutite navdihnjeni, da se vrnete k telovadbi, in motivirani, da izboljšate svoj delovni proces. V svojem urniku si rezervirajte nekaj dodatnega časa za vadbo, preureditev domače pisarne in kuhanje zdravih obrokov, če vam to prinaša srečo v dan. Merkur se hkrati postavi v retrogradno gibanje, kar lahko povzroči nekaj frustracij v vaših vsakodnevnih odnosih s partnerjem, strankami in sodelavci. Naredite, kar lahko, da si zagotovite nekaj miru.

Sporočilo tedna: Gibanje je samo po sebi zagon.

 

Strelka

Naslovnica tega tedna je "Ko se je strelka vrnila v svoj ritem", saj se vaš vladajoči planet Jupiter v torek pridruži Veneri v vašem sektorju romantike, ustvarjalnosti in užitkov. Spet ste v igri zmenkov, navdihnjeni za nadaljevanje umetniškega projekta in dobivate več povabil na zabave kot v zadnjih letih. Merkur se istočasno postavi v retrogradno gibanje in vas opomni, da bi ti zmenki lahko bili več kot le zmenki, kar vas opozarja, da z ljudmi, projekti in užitki, za katere želite, da ostanejo na dolgi rok, ne hitite.

Sporočilo tedna: Moj užitek je trajnosten.

 

Kozoroginja

Zelišča na vašem vrtu so pripravljena za obiranje, vendar se vam prvič po dolgem času ne ljubi deliti obilja na Instagramu. Želite ga obdržati zase. Jupiter se v torek preseli v znamenje Ovna in vaš domači sektor, in čeprav ste navdušeni nad vsemi prijatelji, ki prav zdaj delajo pomembne partnerske in karierne korake, ste osebno osredotočeni na preprosto in mirno življenje. Istega dne se začne retrogradni Merkur, ki prinaša neprijetne zamude v službi ali v vašem dnevnem urniku, zato je še toliko bolj pomembno, da je vaš dom prijeten prostor za okrevanje in ponastavitev.

Sporočilo tedna: Včasih je dejanje, ki je potrebno, počitek.

 

Vodnarka

Stvari za vas bodo postale živahne, ko se Jupiter v torek pridruži Veneri v Ovnu. Ne gre samo za to, da je toliko dela – dogodki v soseski, ekstravaganca meseca rojstnega dne vaše najboljše prijateljice, vse spomladanske dejavnosti v šoli vaših otrok – ampak tudi za to, da ste navdušeni nad tem, da boste del vsega tega! Že dolgo se niste počutili tako dobro, da bi bili vključeni v dogajanje. Morda se vam bo celo oglasil nekdanji ljubimec, umetniški partner ali prijatelj iz otroštva, saj je Merkur hkrati retrograden. Zakaj ne bi dodali še več zabave?

Sporočilo tedna: Svoje obveznosti premagujem z lahkoto in veseljem.

 

Ribi

Čeprav bo grenko-sladko, ko bo Jupiter v torek zapustil vaše znamenje in se preselil v znamenje Ovna, je ta premik ugoden za vaš bančni račun. Do 28. oktobra (in ponovno v začetku prihodnjega leta) se povečujeta tako vaše neto premoženje kot samospoštovanje, poleg tega pa boste z veseljem nadgradili svoje premoženje in ga bolj radodarno delili z bližnjimi. Merkur se v tem času retrogradno giblje v vašem domačem sektorju, kar pomeni, da je prvi korak k temu obnovljenemu občutku obilja morda čiščenje nereda v vašem domu, da bi naredili prostor za to, kar prihaja.

Sporočilo tedna: Obilje pride, ko sem nanj pripravljen/a.

PREBERITE TUDI: Astrologi ugotavljajo, da so najlepše ženske rojene v tem nebesnem znamenju

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.