Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 26. september do 2. oktober 2022

25. sep 2022 20:20
0

Oglasno sporočilo

Vsi bi potrebovali ponastavitev, kajne? Ta teden nam bo to omogočil Mlaj v Tehtnici, ki je to nedeljo, 25. Mlaj je čas za miren razmislek, preden si zastavimo namene za mesec, ki je pred nami. Tehtnica je družabna oseba, ki si prizadeva za uspeh, in vedno vodi z ravnovesjem in lepoto.

Pomislite na Kate Winslet, Stinga in Brucea Springsteena, ki so se rodili s soncem in luno v Tehtnici. Ta lunacija nam omogoča, da najdemo stabilnost v stvareh, ki so se nam sicer zdele kaotične ali eksperimentalne. 

Venera se v četrtek pridruži Soncu v svojem domačem znamenju Tehtnice, kjer planet ljubezni izkazuje naklonjenost z izvrstnim slogom in brezhibnim okusom. Bodite pozorni na to, da bodo v soboto, 1. oktobra, stvari postale zelo popustljive, saj bo Venera enkrat letno v opoziciji z Jupitrom, ki nas spodbuja, da užitek postane naša prednostna naloga.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Tehtnice: Bruce Springsteen, Will Smith, Catherine Zeta Jones in Michael Douglas, Olivia Newton John, Serena Williams, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Hillary Duff, Fran Drescher, Brie Larson, Kelly Ripa, Gwen Stefani, Susan Sarandon, Kate Winslet, Simon Cowell, Matt Damon, Nick Cannon, Bruno Mars, Cardi B., Hugh Jackman, Usher, John Mayer, Kelly Preston, Eminem, Zac Efron, John Krasinski, Snoop Dogg, Kim Kardashian, Jeff Goldblum.

 

Ovnica

Mlaj to nedeljo pade v vaš partnerski sektor, kar pomeni, da je čas za nov začetek, ko gre za obveznosti. (To je lahko romantični začetek ali novo partnerstvo na delovnem mestu.) Prav zdaj se podpisujejo vse vrste pogodb, ki se bodo ugodno začele. Če iščete ljubezen, Venerin vstop v znamenje Tehtnice v četrtek pomaga pritegniti nekaj kakovostnih potencialnih zmenkov.

Sporočilo tedna: Pridruži se.

 

Bikica

Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor vsakdanjega dela, kar pomeni, da je čas, da pospravite domačo pisarno in poiščete milejši delovni proces. To je tudi priložnost, da se lotite (ali se vrnete k) redni telovadbi ali zdravstveni rutini - še posebej takšni, ki v vaš dan vnaša več miru in meditacije. Vaš vladajoči planet Venera, ki v četrtek vstopi v Tehtnico, vam pomaga najti več lepote v preprostih stvareh.

Sporočilo tedna: Plavajte.

 

Dvojčici

Ljubezen je morda na obzorju, Dvojčki. Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor romantike in ustvarjalnosti, kar pomeni, da je čas, da se vrnete na aplikacije, vzamete v roke akustično kitaro ali preprosto preživite nekaj lenobnih ur z akvareli. V zadnjem času imate veliko odvečne energije in morda bi bilo dobro, da jo usmerite v umetniški projekt, namesto da samo razglabljate v skupinskem klepetu.

Sporočilo tedna: Igraj se.

 

Rakica

Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor doma in družine, zato je pravi čas, da priredite dolgo odlašano hišno zabavo, začnete iskati stanovanje, nadgradite pohištvo v spalnici ali končno začnete z raziskovalnim projektom o prednikih. Na poklicnem področju se stvari pospešujejo, vendar vas ta teden opozarja, da je vaše zasebno življenje prav tako pomembno kot javno.

Sporočilo tedna: Korenine.

 

Levinja

Čas je, da se vrnete k jutranjim stranem in vsakodnevnim sprehodom, saj Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor komunikacije in dnevnega urnika. To je čas, da počistite svoj poštni predal, se vrnete k prijateljem, ki ste jih pustili na cedilu, in racionalizirate svoj koledar v službi. Venera v četrtek vstopi v Tehtnico in s tem začne obdobje čudovitih dnevnih izletov in zmenkov v okolici. Uživajte v tem, kar poznate.

Sporočilo tedna: Ostani.

 

Devica

Nekaj dodatnega denarja bi lahko prišlo na vaš račun, Devica, saj Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor virov. Ker je Merkur še vedno retrograden, še nikoli ni bilo boljšega časa, da pospravite svojo omaro in razprodate vse tiste obleke, ki zasedajo preveč dragocenega prostora in veste, da jih ne boste več nosili. Morda se vam bo povečal tudi dohodek v obliki mini premije ali nepričakovanega plačila za nadurno delo.

Sporočilo tedna: Pridobite.

 

Tehtnica

Mlaj to nedeljo pade v vaše znamenje, Tehtnico, kar pomeni, da je čas, da se ogrejete v središču pozornosti, ki se mu običajno izogibate. Če se ob novi luni še vedno počutite nekoliko izčrpani ali preobremenjeni, počakajte do četrtka, ko v vaše znamenje vstopi vaš vladajoči planet Venera, takrat bi se morali spet počutiti bolj kot sami. Konec tedna je idealen čas, da si naredite svežo pričesko in se odpravite ven z najbolj čudovitim občutkom.

Sporočilo tedna: Sijaj.

 

Škorpijonka

Če ste čakali na izgovor, da prekličete vse svoje načrte in zaživite v zimskem spanju, je to pravi trenutek. Mlaj to nedeljo pade v vaš nezavedni sektor, zato je to teden, ko lahko rečete ne vsem družabnim obveznostim, ki v vašem drobovju niso takojšnji "da". Kljub temu vam preživljanje časa v naravi ali na tečaju meditacije dvigne razpoloženje. Uživajte, ko se oddaljite.

Sporočilo tedna: Solo.

 

Strelka

Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor prijateljstva, zato je čas, da vse povabite na zabavo ob menjavi letnega časa. To je tudi odlična priložnost za navezovanje stikov s sodelavci, če ste imeli težave s prebijanjem ledu, odkar ste se v začetku leta vrnili v pisarno. Povezanost se bo povečala, ko bo sladka Venera v četrtek vstopila v Tehtnico. Kako lahko s svetom delite več sebe?

Sporočilo tedna: Poveži se.

 

Kozoroginja

Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor javne podobe, kar pomeni, da je čas za nov začetek v vaši karieri. Ne glede na to, ali začenjate novo službo ali pa si želite novega začetka na sedanjem delovnem mestu, izkoristite energijo tega tedna, da si razjasnite svoje cilje za naprej. Ko se Venera v četrtek pridruži Soncu v Tehtnici, vas bo prijatelj ali sodelavec prepoznal zaradi vašega odličnega vodenja in karizme. Še naprej delajte, kar počnete.

Sporočilo tedna: Razcvetite se.

 

Vodnarka

To je ugoden čas za branje knjige, načrtovanje potovanja ali miselni oddih med brskanjem po Pinterestu, saj Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor potovanj in višjega izobraževanja. Če imate večji projekt (na primer diplomsko nalogo ali predlog za knjigo), za katerega ste čakali na pravi trenutek, da ga začnete, je zdaj pravi čas. Imate zagon, ki ga potrebujete za dokončanje stvari.

Sporočilo tedna: Rastite.

 

Ribi

Mlaj to nedeljo pade v vaš sektor skupnih virov, kar pomeni, da je čas, da razčistite nekatere skupne finančne in čustvene dolgove. Ne glede na to, ali boste s partnerjem zaprosili za hipotečni kredit, šli na terapijo za pare ali se končno čustveno odkrito pogovarjali s prijateljem, bo stres, ki ga čutite zdaj, pozneje prinesel katarzo. Venera v četrtek vstopi v Tehtnico in s tem začne obdobje srečnih finančnih premikov ter velike radodarnosti prijateljev in bližnjih.

Sporočilo tedna: Delite.

PREBERITE TUDI:  Kako bo jesensko enakonočje vplivalo na vaše znamenje zodiaka

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Izraz "osebni slog" je modni žargon, ki se pogosto pojavlja. Ampak kaj pravzaprav pomeni?