Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 26. oktober do 1. november 2020

25. okt 2020 13:16
0

Oglasno sporočilo

Oh, 2020. Ta teden bodo stvari postale čudne. V nedeljo, 25. 10., se bo retrogradni Merkur srečal s Soncem, kar pomeni, da je prepotoval že polovico svoje retrogradne poti. Še sreča!

Čeprav se še vedno soočate s tehničnimi težavami, čudaki na družbenih omrežjih in nenavadnimi pogovori, pa bo ta aspekt prinesel začasno jasnost v tej megleni situaciji. A ne jemljite je za samoumevno.

V torek bo retrogradni Merkur prišel nazaj v znak Tehtnice, kar pomeni, da nimate druge izbire kot da nadaljujete vljuden (a težak) pogovor, ki se je začel konec septembra. Na srečo se bo še isti dan sladka Venera prav tako vrnila v znak Tehtnice. Ker bosta ob planeta v tem sofisticiranem, diplomatskem znamenju, lahko v tem obdobju ustvarite kaj posebej estetskega celo v najtežji situaciji.

V soboto, 31. 10., bo polna Luna v znaku Bika, kar je idealna priprava za noč čarovnic brez primere. Čeprav polna Luna v Biku praviloma prinese udobje v sicer temačnih časih, pa ta lunacija povezana z Uranom, planetom šoka in občudovanja. Pričakujte nepričakovano. To bo dan čudnih srečanj in neprijetne napetosti.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Škorpijona: Anne Hatthaway, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Matthew McCounaughey, Whoopi Goldberg, Demi Moore, Ryan Gosling, Goldie Hawn, Kendall Jenner, Winona Ryder, Drake, Rachel McAdams, Katy Perry, Lisa Bonet, Emma Stone, Sean "Diddy" Combs.

 

Ovnica

Koliko denarja zares potrebujete, da se boste počutili varne? Škorpijonka Beyoncé je enkrat izjavila: “Ne igram iger na srečo, a če bom kdaj na kaj stavila, sem to jaz.” Pomembna misel za razmišljanje za polno Luno v soboto, kajti prinesla bo pomemben preobrat pri vaših virih. Že dolgo časa se ubadate s tem, kako dobiti več strank ali kako prositi za povišico. A če vas nenadoma zadene višek ali razodetje – kako pametneje razpolagati z denarjem? Koliko je vredno varčevanje?

Sporočilo tedna: Stavite nase.

 

Bikica

Pazite nase ta teden, draga Bikica. Polna Luna v soboto vam bo dala energijo, a hkrati precej stresa vašemu živčnemu sistemu. Zatorej vzemite pomirjajoče eterično olje in ga dajte v razpršilnik; pojdite na pomirjajoč sprehod; naredite si sproščujočo kopel in nanesite glineno masko na obraz, da odklopite in se pocrkljate. Z vašim vladajočim planetom Venero, ki v torek vstopa v Tehtnico in vaš sektor dnevnih opravil, je še posebej pomembno, da stremite k razvoju zdravih, koristnih rutin, ki jih boste tudi ohranili. Tudi planiranje razvajanja z vašim partnerjem vam bo koristilo. Ločite se od neprestanega boja in uživajte v tem, kar trenutno imate.

Sporočilo tedna: Ste vaše rutine.

 

Dvojčici

Vaše življenje je bilo zadnji mesec polno opravkov in birokracije in v začetku tega tedna ste sin kočno oddahnili. Neprestani prepiri z vašim partnerjem se bodo prenehali. Urnik šolanja vašega otroka na domu je tokrat vsaj približno normalen. S prijateljico ste izmenjali nekaj oblačil in odstranili, kar ne potrebujete. Uživajte v tem občutku zaključenih stvari, kajti polna Luna v soboto bo opomnik, da nimate nadzora nad tem, kar prihaja. Ta lunacija bo na površje pripeljala staro zamero ali slabo navado, za katero ste mislili, da je že povsem pozabljena. No, sedaj je res čas, da greste naprej in pozabite na vse.

Sporočilo tedna: Kaj vas še drži nazaj?

 

Rakica

Z Venero in Merkurjem v retrogradnem gibanju v vašem sektorju doma v torek, se bo ta teden vrtel predvsem okoli gnezdenja. Čeprav bo retrogradni Merkur obudil nekatere pretekle kreativne projekte, zaradi katerih si boste zaželeli kratkega potovanja, da bi zbrali še več idej, verjemite, da je vse, kar potrebujete, na voljo tam, kjer ste. V soboto, ko bo polna Luna, boste začutili pritisk s strani prijateljev, da naredite nekaj divjega – poslušajte svoje srce, a ne izklopite razuma. Praznujte, kot se spodobi.

Sporočilo tedna: Vse, kar potrebujete, ste VI.

 

Levinja

Odkar se je 13. začel retrogradni Merkur, ste potegnjeni v družinsko dramo. V začetku tedna bom vsak član družine dobil priložnost, da pove, kar mu leži na duši. Čeprav se s tem ne bo vse rešilo, pa boste vsaj lahko nehali kričati in se pomaknili naprej. Pravo olajšanje bo, ko boste v boljših odnosih s svojimi najbližjimi, kajti ko bo v soboto nastopila polna Luna, bo ta prinesla polno velikih in nepričakovanih sprememb glede vaše kariere. Ta sprememba vas lahko požene v popolno prestrukturiranje trenutnega položaja.

Sporočilo tedna: Pripravite se na spremembe.

 

Devica

Retrogradni Merkur vas je povsem vrgel iz tira, s tem pa tudi urnika in vaš inbox spremenil v bojno polje. Preveč vsega imate za narediti in premalo časa. Na srečo boste v začetku tega tedna dobili malce oddiha, da boste lahko v miru odgovorili na emaile, razjasnili nesporazume in poklicali brata oz. sestro. A ne pavzirajte predolgo, ker se vam bodo stvari neprestano nabirale in to najmanj do 3. novembra. V soboto vas bo polna Luna potegnila iz najbolj pomembnih stvari in pojavila se bo nepričakovana priložnost za potovanje ali izobraževanje v prihodnosti. Kam morate iti?

Sporočilo tedna: Vaše sanje čakajo.

 

Tehtnica

Sedaj je vaš čas moči, draga Tehtnica. Vaš vladajoči planet Venera in Merkur sta oba retrogradna in vstopata v vaš znak v torek, kar vam bo dalo izjemno samozavest tako kar se tiče vašega videza kot tudi misli (saj ne, da vam je sicer primanjkuje). Vaša koža bo sijala in vaše misli bodo jasne, zato nikar ne bodite sramežljivi! Vsem povejte, kaj potrebujete! Polna Luna v soboto bo prinesla nenaden preobrat, ko se konstanten boj z ljubimcem ali poslovnim partnerjem umiril in dobili boste čas in energijo za druge podvige. Če delate zase, bo to prineslo na tone povpraševanj novih klientov. Pazite, koga boste izbrali za sodelovanje.

Sporočilo tedna: Vaši viri so dragoceni.

 

Škorpijonka

Če ste se počutili nerazumljene, je sedaj čas, da se ponovno oglasite. V nedeljo, 25. 10., je retrogradni Merkur srečal Sonce v vašem znaku, kar vam bo pomagalo, da boste tiste težke občutke le lahko ubesedili. Izrazite se! Čeprav bi od torka dalje stvari najraje zadržali zase, pa vam bo vse, kar boste dali iz sebe, res razjasnilo obzorja. Na polno Luno v soboto boste dobili nekaj dotlej nepoznane jasnosti glede vaših razmerij in obveznosti. Iluzija tiste toksične povezave je končno zaključena odidite in se osredotočite na tisto, kar je dobro za vas.

Sporočilo tedna: Izberite sebe.

 

 

Strelka

Odkar se je 13. oktobra začel retrogradni Merkur, se počutite izolirane in oddaljene od svoje siceršnje podpore. Morda zato, ker je vaš partner v drugem mestu ali preveč zaposlen – počutite se, da vas vsi puščajo na cedilu. A v začetku tedna se vam bo razjasnilo, kako kar največ odnesti od miru in samote. Privoščite si kopel! Še prehitro boste pogrešali ta mir. Polna Luna v soboto bo prinesla presenetljiv preobrat v vaše rutine. Včasih je ravno popolna sprememba rutin tisto, kar potrebujete.

Sporočilo tedna: Bodite dobri do sebe.

 

Kozoroginja

Mlaj v Tehtnici 16. oktobra je prinesel nov začetek v vaši karieri. Na ta dan oz. tam nekje ste končno stopili na položaj moči, ki ste si ga od nekdaj želeli – četudi morda le za trenutek. To ste naredili zase in nikogar drugega. V torek bosta retrogradna Venera in Merkur vstopila v Tehtnico in še naprej boste lahko pretehtali svoje vrednost kot vodja, ter kako jih skomunicirati. Ugotovili boste, da tudi avtentičnost potrebuje filter. Nato boste v soboto, ko bo polna Luna, doživeli ljubezensko puščico. Zakaj ne bi tokrat poskusili?

Sporočilo tedna: Ključ je v ravnovesju.

 

Vodnarka

Čeprav so stvari v službi že od 13. zelo frustrirajoče, bo v začetku tega tedna prišel preboj. Odkrili boste izgubljeno povezavo, ki vam bo pomagala videti celotno sliko in vas usmerila v naslednje korake. Od torka dalje bodo te bitke manj osebne in lahko se boste osredotočili na učenje v procesu. Pazite na pretres, ki se bo zgodil doma ali z vašo družino v soboto na polno Luno. Naj bo to nenapovedan obisk vaše mame ali počena pipa v kleti – pustite malce prostora v urniku, da boste lahko obvladali presenečenje brez dodatnega stresa.

Sporočilo tedna: Bodite korak pred vsem.

 

Ribi

Čeprav pogosto dvomite vase, boste v začetku tedna doživeli velik duhovni ali intelektualni preobrat. Morda bo to napoved vedeževalke ali navdihujoče srečanje z mentorjem – ali pa da boste končno imeli nekaj časa in miru, da boste lahko prebrali tisto življenje spreminjajočo knjigo. Vaša misije je v tem trenutku širitev obzorij in še zlasti ta teden ne boste imeli nikakršnega potrpljenja za tiste, ki niso na vaši valovni dolžini. Polna Luna v soboto bo prinesla pravi pretres vašemu urniku in komunikaciji. Morda pa je bilo tisto, ko ste nekoga pozabili dati v vednost, bolj namerno, kot si upate priznati. Razmislite o velikih spremembah v svojem okolju.

Sporočilo tedna: Spravite svoje življenje na motivacijsko tablo.

PREBERITE TUDI: Tega o ljudeh, rojenih v znamenju škorpijona, zagotovo niste vedeli

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Med najpomembnejšimi kosi zimske garderobe so zagotovo zimske jakne in plašči najrazličnejših materialov in modelov, zato si preberite, kako izbrati takšne, ki vam bodo dobro služili še dolga leta.