Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Tedenski horoskop: 18. do 24. januar 2021

17. jan 2021 17:38
0

Oglasno sporočilo

V nedeljo, 17. januarja, se je ekspanzivni Jupiter zoperstavil inovativnemu Uranu – aspekt, ki je povezan s političnimi revolucijami, znanstvenimi odkritji in velikimi doprinosi umetnikov. Ta energija razbija ustaljeno in postavlja nove kulturne trende.

Sedaj je čas, da greste v akcijo, ne glede na to, kako noro vam vse skupaj deluje. Dovolj je bilo podrejanja! V torek se začne obdobje Vodnarja in Sonce se bo pridružilo Merkurju, Jupitru in Saturni v tem vodnem znamenju. S toliko planeti na istem delu neba bo to nadvse zanimiv kolektivni fokus do sredine februarja, ko boste lahko na različne načine doprinesli k napredku v vaših skupnostih.

V sredo bodite previdni, saj bo morda nek konflikt doživel vrhunec, ko se bo Mars srečal z eksplozivnim Uranom. Na srečo drugih komplikacij ne bo – vsaj zaenkrat ne – in v soboto bo skupina konstruktivnih aspektov omogočila, da se boste osredotočili na rast in pobotanje.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Kozoroga: Kate Middleton, Zayn Malik, Kate Moss, Mary J. Blige, Ricky Martin, Jared Leto, Denzel Washington, John Legend, Bradley Cooper, Diane Keaton, Katie Couric, Orlando Bloom, LL Cool J, Sade, Jim Carrey, Zooey Deschanel, Dolly Parton, Liam Hemsworth, Nina Dobrev.

 

Ovnica

Nasprotovanje Jupitra in Urana v začetku tedna vas bo končno povezalo z vašim občinstvom. Najsi gre za odkritje vašega pravega doprinosa na delu; ali se vam bo vsulo Instagram sledilcev; ali pa boste odkrili izjemno novo knjigo, ki jo boste lahko delili s prijateljicami – ta tranzit vas bo v vsakem primeru spomnil na prostranost tega sveta. Prijateljstvo je eden od temeljnih virov moči, zato ne zanemarite povezav, ki jih imate! Previdni bodite le v sredo, ko se bo Mars udaril z Uranom, da vas ne zanese v nepotrebno zapravljanje. Obdobje Vodnarja je obdobje izobilja – dovolite, da vas opazijo.

Sporočilo tedna: Nič ni vrednejše od iskrenega prijatelja.

 

Bikica

Morda ste v norem letu 2020 naredili več velikih premikov kot kdorkoli drug. Ste se preselili v drugo državo; odločili, da dokončate ali nadaljujete s šolanjem; začeli z joga tečajem … A sedaj se je prah polegel in čas je, da začnete tudi delati, kar govorite. Neprijazna naveza Jupiter – Uran bo odprla veliko možnosti v vaši karieri, kar bo pokazatelj, kako zelo ste se spremenili. Negujte moč obdobja Vodnarja in se uveljavite kot vodja, kar tudi ste. Čas je za prevzem odgovornosti.

Sporočilo tedna: Začnite tudi delati, kar govorite drugim.

 

Dvojčici

Dovolite si večje sanje, Dvojčica. Optimistični Jupiter se bo postavil proti Uranu v nedeljo, 17., in to je čas, da izpustite potrebo po nadzori vsakega detajla. Raje poglejte in sprejmite celostno sliko. V sredo se vam utegne pojaviti večje eksistencialno vprašanje o tem, če sprejemate pravo odločitev. Ne dovolite, da anksioznost vpliva na vaše odločitve in se spomnite, da so vaši impulzi večinoma pravilni. Obdobje Vodnarja je namenjeno širjenju zavesti, zato pojdite v akcijo. Sploh v soboto uporabite konstruktivno energijo, da dodelate načrt potovanja ali izobraževanja, ki ga načrtujete za letos.

Sporočilo tedna: S podrobnostmi se boste ukvarjali kasneje.

 

Rakica

Če ste freelancer ali se le skušate prebiti navzgor po lestvici – že nekaj let se zavedate, da lahko zaslužite več. žal doslej ni bil vaš čas, da bi dobili, kar si zaslužite. A čas je za spremembe, zato uporabite navezo Jupiter – Uran, da opravite nekaj malce bolj riskantnih investicij – ali pa stavite kar nase. Ko boste izpostavili svoj potencial, bo to morda malce vznejevoljilo vaše sodelavce, zato se v sredo izogibajte prepirom na delovnem mestu. Obdobje Vodnarja je namenjeno grajenju skupnosti – glede na aktualno dogajanje sedaj to pomeni nove, neodvisne skupnosti in samopreskrbe. Kaj lahko ponudite in glede česa morate prositi za pomoč?

Sporočilo tedna: Zaupajte vesolju.

 

Levinja

Že nekaj let ste pripravljeni za napredovanje v svoji karieri ali da naredite velik preobrat  na povsem drugo področje. In čeprav ste se po najboljših močeh trudili, da bi vam uspel preboj, nekako niste ujeli pravega trenutka.  V nedeljo, 17., se je Jupiter končno zoperstavil Uranu in dobili ste podporo partnerja ali poslovnega partnerja, zato je sedaj čas za poteze. Obdobje Vodnarja bo za vas pomenilo sprejetje skromnosti in zavedanje, da ne zmorete vsega sami. Le kdo ne potrebuje podpore?

Sporočilo tedna: Zakaj bi se matrali sami?

 

Devica

Radi ste delavni, a preveč ste se naprezali, sploh kar se tiče dela doma in lastnih projektov. In to vas bo v tem tednu začelo načenjati. Ste prepričani, da lahko ta projekt izpeljete izključno sami, ali bi morda le lahko določena opravila delegirali? Obdobje Vodnarja bo za vas pomenilo gradnjo rutin, ki jih boste tudi ohranili, ter skrb za svoje telo in zdravje. To mora biti vedno prvo, zapomnite si! Bodite pozorni, saj lahko v sredo pride do prepira s šefom ali mentorjem. Morda boste morali povsem spremeniti načrt dela.

Sporočilo tedna: Ne zmorete vsega.

 

Tehtnica

Če razmišljate, da bi se podali v neko sodelovanje, potem je ta teden pravi za to! Ideje in finančna podpora za vaš projekt ali sanjski posel bo povsem možna, zato poiščite podporo pravih ljudi. Težko se vam je, da bi prosili, kar potrebujete, zato pazite, da boste v sredo odslovili osebe, ki vam lahko pomaga, le zato, ker ste prepričani, da zmorete sami. Sprejetje pomoči ne pomeni, da ste šibki. Obdobje Vodnarja pomeni, da je čas, da obnovite svoj odnos do kreativnosti in igre. Nehajte biti tako resni in se začnite zabavati!

Sporočilo tedna: To, da izpustite določene stvari, ne pomeni, da ste odnehali.

Škorpijonka

Ne glede na to, ali ste poročeni ali že nekaj let samski, odprti ste bili za različne vrste predanih razmerij. In četudi pri tem morda niste bili uspešni, da bi našli pravega, ste morda ugotovili, da pravi sploh ni to, kar potrebujete. V nedeljo, 17. januarja, se je Jupiter zoperstavil Uranu in sedaj imate priložnost, da zaobjamete temeljno spremembo v dinamiki vaših odnosov. Končno se odpirate spuščate. V tej novo odkriti svobodi bodite previdni, da ne začnete kakih prepirov s svojim partnerjem ali znancem, kajti v sredo lahko iz mini nesoglasja mimogrede nastane velik prepir.

Sporočilo tedna: Spremembe so dobrodošle.

 

Strelka

Ker se je v nedeljo, 17., vaš vladajoči planet, Jupiter, zoperstavil radikalnemu Uranu, se boste počutili kot heroj na misiji. Četudi je ta misija le počiščenje inboxa do potankosti ali učenje vašega malega nadobudneža, kako uporabljati kahlico. V torek nastopi obdobje Vodnarja, ki za vas pomeni ponovno potrditev, da je letošnje leto namenjeno povezovanju z ostalimi in medsebojno pomoč. To pomeni tako delitev financ kot tudi energije. Če še niste našli idealne priložnosti za dobrodelnost, v soboto preverite nekatere lokalne opcije.

Sporočilo tedna: Sodelovanje je povabilo.

 

Kozoroginja

Nekateri so sicer mnenja, da bo to izgubljen posel, a vi čutite, da ste naredili pravo investicijo. V nedeljo, 17., ste dobili velik porast samozavesti, ker ste dosegli napredek pri umetniškem projektu; ali so se pomaknile stvari z vašo simpatijo malce naprej; ali pa ste imeli prijetno, sproščujočo nedeljo s svojo družino. Če potrebujete nekaj romantike za boljše počutje, pazite, da vas stvari okoli srede ne uidejo izpod nadzora, ko boste začutili nekakšno potrebo po prepiranju za brez veze. Obdobje Vodnarja za vas pomeni obdobje, ko boste stvari spravili v red. v soboto si vzemite čas in malo preverite svoje finance, pri tem pa ne pozabite na razvajanje.

Sporočilo tedna: Ne dvomite v svojo srečo.

 

Vodnarka

Postalo je očitno, da v velikih spremembah, ki se obetajo v vašem okolju, pa tudi svetu, prevzemate glavno vlogo. Z zoperstavitvijo Jupitra Uranu v nedeljo boste soočili z nepričakovano opozicijo svoji na novo odkriti moči s strani družinskega člana ali nekoga drugega, za kogar ste bili prepričani, da je na vaši strani. Ta konflikt bo še posebej eskaliral v sredo, zato, če bo le možno, se ne vpletajte. Ni treba, da se vedno takoj odzovete. Vaša sezona bo letos izjemno napeta in četudi se načeloma raje izogibate blišču, dovolite ljudem, da spoznajo, kako čudoviti ste!

Sporočilo tedna: Popolnoma v redu je, da sijete.

 

Ribi

Veliko časa ste imeli za refleksijo letos in s samoto pride jasnost. Ko se je v nedeljo vaš vladajoči planet, Jupiter, zoperstavil Uranu, je nastopil čas, da vključite nekatere samostojne realizacije v svoj urnik. Nobene potrebe ni, da počitek in meditacijo hranite le za posebne priložnosti – dodajte ju na urnik. Ja, tudi na najbolj zaposlene dneve. Hud prepir z vašo sestro ali sosedo v sredo jasno kaže, da vedno potrebujete prostor, da lahko razjasnite misli. Sezona vodnarja je za vas namenjena ustvariti več strukture v življenju. Ali si zapisujete svoje cilje in napredek?

Sporočilo tedna: So vaše sanje res tako nore?

PREBERITE TUDI: Začelo se je obdobje Vodnarja: kaj je najbolj značilno za ta znak?

0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
   žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
   dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
   žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
   stalnica
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  O napredni tehnologiji pomlajevanja smo govorili s priznanim dermatologom, dr. Sandijem Luftom iz Derma Centra Rogaška in Maribor.