Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Sanja Martinec

 • Sanja Martinec je všečkal/a komentar članka Stilska preobrazba: Gospa Marjana.

  22. mar 2013 17:02
  0
 • Sanja Martinec je všečkal/a komentar članka Stilska preobrazba: Gospa Marjana.

  22. mar 2013 17:01
  0
  • Sanja Martinec je komentiral/a članek Stilska preobrazba: Gospa Marjana.

   22. mar 2013 11:04
   JoLynn, hvala. Smile Niti nisem pričakovala opravičila, ampak sem želela predvsem opozoriti na to, da smo punce, ki to ustvarjamo, prisotne tudi tukaj, in da se v svetu slabih anonimnih komentarjev (zame ste pač anonimke, ker ne pišem na forumu) človek hitro počuti zelo slabo in ga mine veselje do sodelovanja, čeprav ve, da v resnici opravlja dobo delo (v dobesednem in prenesenem pomenu:).
   Zato na tem mestu hvala seveda tudi vsem za pohvale (in konstruktivno kritiko)!! (Smo grozne ane? Odzivamo se samo na grde besede, za pohvale se pa nikoli ne zahvalimo.;)
   Največja pohvala je pa zares tisto, kar je napisala že Tanja - veselje, zadovoljstvo in sreča kandidatk po dnevu z nami, in pa dejstvo, da si "upajo" samo na našo preobrazbo. Konec koncev to delamo za njih.
   0
  • Sanja Martinec je komentiral/a članek Stilska preobrazba: Gospa Marjana.

   22. mar 2013 0:24
   Draga JoLynn, se ti tokrat oglašam kar sama, ker grem težko mimo takih očitkov, ne da bi si vzela k srcu.
   Torej, priznam, da nisem profesionalna, ampak zgolj ljubiteljska fotografinja in pri projektih sodelujem bolj zaradi dobre volje kot česa drugega. Žal mi je, če se ti moje fotografije zdijo tako katastrofalne, verjemi pa, da v danih pogojih (svetloba, okolje, natlačenost – urnika in prostora…) delam po svojih najboljših močeh. Kar se tiče close-up posnetkov – vse imamo gubice, mozoljčke, pore, vse hecno izgledamo z napol mokrimi lasmi… Ampak gre za čisto golo dokumentacijo postopka (ki nas tu vse zanima, ker gre za del preobrazbe)! Poleg tega mislim, da je ravno v tem čar in priložnost, da pokažemo, kakšen končni vtis lahko s pravim pristopom urejanja naredimo na koncu. Popolne ženske lahko gledaš v revijah (in tudi tam popolnosti ne zagotavlja samo prava osvetlitev, ampak veliko, veliko računalniške obdelave, ki jo, mimogrede, precej obvladam, ampak je tu nalašč nočem uporabljati preveč). In želim(o) pač dokumentirati vse, če ti vizažistka razlaga o obrobi oči, je fino, da to tudi vidiš ane? Kar pa bi bilo malce težje na fotografiji, ki bi bila posneta s petih metrov.
   Skratka, hvala za komentar, bom vzela v razmislek, vsakič znova se česa naučim, bi te pa prosila, da v prihodnje tudi ti malce bolj popustljivo ocenjuješ moje delo, saj vendar vidiš, da pod fotografijami ni podpisan ravno Aleš Bravničar. Smile
   S.
   0
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
 • Tanja pred 7 dnevi
  Uau! Totalno pozitivno presenečenje
 • numi 24. mar 2020 18:18
  zimski
 • numi 24. mar 2020 18:00
  Dobra ampak
 • numi 24. mar 2020 17:53
  top
 • [*jag0da*] 11. mar 2020 14:50
  Nobene razlike
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Da je vitamin C čudežno zdravilo, ni več nobena skrivnost – med drugim ...