Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Poročni trendi v letu 2019 (1. del)

15. nov 2018 8:12
0

K sreči je dandanes vse lažje; ni več potrebno strogo slediti ne tradiciji in ne trendom. Ljudje so se tudi glede poročnih običajev malce sprostili in mladoporočenci imajo možnost, da si poroko skreirajo po svoje in točno tako, kot želijo sami. Vseeno smo malce pobrskali in preverili, kakšni bodo poročni trendi v letu 2019. 

PREBERITE TUDI: 24 idej za nevestino obleko (pravzaprav HLAČE!)


 

Poročna obleka v barvi pistacije 

Poročne obleke že dolgo niso več le bele, čeprav se večina nevest odloči za klasično belo poroko, ki je seveda tradicionalna in zapovedala barva nevestine obleke. Bolj drzne in uporniške neveste oblečejo marsikatero barvo, ki ni bela. Menda bo naslednje leto moderna poročna obleka, ki bo rahlo obarvana v odtenku pistacijske zelene. Sicer bodo pa po vzoru Meghan Markle moderne preproste obleke z le malo detajlov.

Mini tortice

Seveda – skupno rezanje torte ženina in neveste je tradicija. Ampak današnji pari so mnogo bolj razigrani – želijo imeti mini tortice, pite, svoje najljubše sladkarije, in ne več več-nadstropne torte, s katero bi nahranili celo vojsko. Kompromis? Pari izberejo manjšo torto za razrez pred gosti (ohranjanje tradicije), razdelijo pa mini tortice in sladice. To bo tudi trend poročnih tort v letu 2019.

Šopek z eno cvetlico

Bogati, bujni, pisani in polni poročni šopki izgledajo izjemno lepo. Lahko pa ima nevesta namesto bujnega šopka le eno cvetlico. Tak minimalističen pristop lahko izgleda zelo lepo, skromno in romantično; poleg tega pa si v tem primeru nevesta aranžma praktično lahko kreira sama (in tudi prihrani kar nekaj denarja).

PREBERITE TUDI: Mora biti poročni šopek res bogat in poln? Mi pravimo, da ne!

Zaročno potovanje

Pari naj bi se zadnje čase namesto za medene tedne odločali za potovanje po zaroki, saj pričakujejo, da jih bo poroka pošteno udarila po žepu, in da si medenih tednov ne bodo mogli privoščiti.

Tiare

Ponovno se čuti vpliv kraljevske poroke in neveste Meghan Markle. Poročna tiara bo v letu 2019 zelo zaželena. 

Vrnitev k naravi

Leto 2019 naj bi bil v svetu porok predvsem v znamenju narave. Namesto cvetja in okraskov vsepovsod naj bi v ospredje prišlo pristno zelenje in vejevje ter minimalistična okrasitev z naravnimi cvetovi. Vodil bo rustikalni in vintage slog.

Vijolična barva 

Pri dekoraciji naj bi sicer vodila vijolična barva ter globoke, temne barve. 

PREBERITE TUDI: 20 čudovitih idej za poročno pričesko (tudi z lasnimi dodatki)

Poročni 'odklop'

Dandanes smo ljudje tako obsedeni s telefoni in fotografijami, da zamujamo pomembne trenutke v življenju. Enako se dogaja na porokah: ljudje obsedeno snemajo in fotografirajo in tako poroko doživijo le preko objektiva, čeprav ima par najete profesionalne fotografe. Mnogo parov se bo za to odločilo za 'odklopljeno' poroko; poroko, kjer bodo morali gostje svoje telefone odložiti v košarico in poroko doživeti brez njih ter uživati v trenutkih. 

Poleg tega bodo pari lahko izražali svojo otroško ustvarjalnost: V letu 2019 bodo moderna vabila, ki jih bodo pari izdelali ali narisali sami, na poroko bodo tudi barvni konfeti, moderni pa bodo – tako kot poročne tortice – tudi majhni prigrizki in 'naredi sam' postaje s hrano, kjer si bodo gostje po svoji želji lahko sestavljali sendviče ali drugo hrano. 

PREBERITE TUDI: Tega ne obleci kot gost poroke

Foto: Pinterest

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Žajbelj in menopavza: je to popolna zeliščna pomoč za vročinske oblive?