Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Moški, zato ste nekateri izmed vas še vedno samski!

29. sep 2022 8:19
0

Oglasno sporočilo

... ne govorijo veliko, se počutijo osamljene, ko v njihovem življenju ni ljubezni in prisotnosti partnerja. Ne glede na to, ali gre za njihovo samozavest ali pomanjkanje zaupanja v svoje življenje, se zdi, da se nekateri moški ne morejo zavezati dovolj stabilnemu razmerju, da bi ga obdržali. Toda zakaj so nekateri moški še vedno samski? Oglejmo si nekaj razlogov.

Ne skrbijo zase

Ko moški ne skrbijo zase, postane to velika negativna točka. Ženske ne marajo biti z ljudmi, ki ne morejo skrbeti za svoje zdravje, videz in pomembne življenjske vidike. Tisti, ki se ne trudijo, da bi uredili svoje življenje, so lahko ženskam relativno neprivlačni.

Nizka samozavest

Moški, ki ni prepričan vase ali v svoje odločitve, ni nekdo, s katerim bi se ženske želele povezovati. Zaupanje je zelo privlačna lastnost, ki je lahko zmagovalni dejavnik pri iskanju potencialnih partnerjev. Moški lahko popravijo svojo držo, način hoje, izgovorjavo itd., saj je vse to zelo pomembno, ko gre za izboljšanje samozavesti.

Slabe sposobnosti spogledovanja

Moški s slabimi sposobnostmi spogledovanja so pogosto obravnavani kot hromi ali čudaki. Ker ne morejo nemoteno komunicirati z ljudmi glede zmenkov ali odnosov, na koncu ljudi zmedejo in izpadejo čudni. Nekaterim je spogledovanje nekaj povsem naravnega, drugi pa imajo težave že z eno samo vrstico.

Preveč izbirčni

Zelo zanimivo je dejstvo, da so moški lahko zelo izbirčni pri svojih izbirah v primerjavi z ženskami! Nekateri moški se ne morejo spustiti v razmerje, ker so preveč izbirčni in zahtevni glede lastnosti, ki jih želijo pri svoji partnerki - hkrati pa se ne vprašajo, kaj imajo sami za ponuditi (in pogosto bore malo).

Slabe izkušnje iz preteklih zvez

Bolečina, prizadetost in izdaja iz preteklih zvez pustijo brazgotino v moških srcih. Ne glede na to, kako močni se zdijo, običajno ne morejo preboleti slabih izkušenj iz preteklih razmerij. Zato imajo veliko težav pri vstopu v novo razmerje, kjer se sčasoma spopadejo z veliko negotovostjo in težavami z zaupanjem.

PREBERITE TUDI: 45 razlogov, zakaj ženske živijo dlje od moških

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Z Leo Pisani, strokovnjakinjo za kulturo oblačenja, smo se pogovarjali o celoviti podobi, ženstvenosti in kako pomembna je naša podoba.