Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kraljevi insider: Meghan Markle ni imela pojma, kaj se pričakuje od nje kot kraljeve članice

26. okt 2023 13:52
0

Oglasno sporočilo

Prijateljica kraljice Elizabete iz otroštva trdi, da Meghan Markle "ni imela pojma, kaj se pričakuje od članov kraljeve družine".

Tesna prijateljica iz otroštva kraljice Elizabete, Lady Anne Glenconner, je spregovorila o tem, ko je razkrila svoje mnenje o princu Harryju in Meghan Markle.

Lady Anne Glenconner trdi, da ko se je 42-letna Meghan pridružila kraljevi družini, igralka serije Suits "ni imela pojma, kaj se od nje pravzaprav pričakuje," je povedala v nedavni epizodi podkasta "Rosebud with Gyles Brandreth".

91-letna Anne je dejala, da je "Harryja poznala kot majhnega dečka", Meghan pa je domnevala, da se bo "vozila naokoli v zlati kočiji" in bila deležna oboževanja.

"Mislim, da je pričakovala, da je to nekako tako, kot da bi bila druga igralka," je dejala. V resnici pa je kraljevo življenje lahko "izjemno dolgočasno", je opozorila Anne. (Meghan se je leta 2017, ko je naznanila razmerje z 39-letnim Harryjem, soočila z intenzivnimi napadi medijev, saj trdi, da je bila deležna rasizma v britanskem tisku in domnevno tudi s strani nekaterih članov same družine).

Glede odločitve Sussexov, da se bosta leta 2020 umaknila z mesta kraljevih članov, je Anne izjavila: "Mislim, da je bilo to zelo žalostno, in zelo mi je žal za Harryja." Pravzaprav je Anne ob srečanju s senatorjem Johnom Kerryjem na majskem kronanju kralja Karla III. 79-letnega politika vprašala, kakšno je njegovo mnenje o Sussexih v ZDA.

"Vsem nam je zelo, zelo žal za Harryja," je po besedah Anne odgovoril Kerry.

Kar zadeva Harryjev in Meghanin odnos s kraljico, ki je septembra 2022 umrla v 96. letu starosti, sta si bila z monarhinjo blizu vse do njene smrti. "Kraljica ... je bila vedno čudovita do mene," je Meghan povedala v oddaji CBS Sit-down, ki jo je par posnel leta 2021. Harryja pa je razkril posebno vez, ki ga je družila z babico.

"Neverjetno je ... da jo lahko spoznamo skozi Harryjeve oči, ne le z njegovo častjo in spoštovanjem do nje kot monarhinje, ampak tudi z ljubeznijo, ki jo ima do nje kot svoje babice," je Meghan, ki se je s Harryjem poročila leta 2018, povedala v njunem skupnem zaročnem intervjuju leta 2017.

"Vse te plasti so bile zame tako pomembne, da sem jo, ko sem jo spoznala, tako globoko razumela in seveda neverjetno spoštovala, da sem lahko imela ta čas z njo. In imeli sva se res lepo – ona je neverjetna ženska."

Kraljica je po razkritju odločitve, da se umakneta iz kraljevega življenja, izdala izjavo v podporo paru.

"Harry, Meghan in njun sin Archie bodo vedno zelo ljubljeni člani družine. Zavedam se izzivov, ki sta jih doživela zaradi intenzivnega nadzora v zadnjih dveh letih, in podpiram njuno željo po bolj neodvisnem življenju," je leta 2020 dejala kraljica Elizabeta.

"Rada bi se jima zahvalila za vse njuno predano delo v tej državi, Commonwealthu in drugod, še posebej pa sem ponosna na to, kako je Meghan tako hitro postala ena od članov družine. Vsa moja družina upa, da jima bo današnji dogovor omogočil, da začneta graditi srečno in mirno novo življenje."

Po selitvi v Kalifornijo sta Harry in Meghan – ki sta že ponosna starša 5-letnega sina Archieja in 2-letne hčerke Lilibet, ki sta jo poimenovala po kraljici.

PREBERITE TUDI: Kako je Kate Middleton za vedno spremenila kraljevo družino

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.