Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kakšna je vaša skrivna ženska moč na podlagi horoskopa?

27. feb 2019 10:12
0

Oglasno sporočilo

Ženske smo zagotovo posebna in skrivnostna bitja. V sebi skrivamo toliko moči, da je ni mogoče izmeriti. Tekom življenja nas izoblikujejo izkušnje, okolica in življenje samo. In vedno bolj smo močnejše. Nekaj pa nam je zapisano tudi v zvezdah. Katera je vaša skrivna moč, glede na znamenje, v katerem ste rojene?

PREBERITE TUDI: Ta 3 horoskopska znamenja imajo dobro razvito intuicijo


Ovnica – odločna ženska

Ovnica je zelo odločna ženska. Tudi, če se ji na pot postavi ovira; ogrooomna stena, jo bo slej ko prej porušila. Premaga lahko katerokoli oviro, brez kompromisov!

Bikica – ustvarjalna ženska

Napačno je prepričanje, da so bikice zelo prizemljene ženske, brez domišljije. Pravzaprav so bikice močne posameznice, ki se problemov lotijo in jih tudi rešijo prav zaradi visoko razvite domišljije, ki jim pomaga na njihovi poti.

Dvojčica – družabna ženska

Dvojčice v rokah držijo vse niti, pravzaprav so kot lutkarice, ki opravljajo z lutkami. Izjemno dobre so v manipuliranju z ljudmi. Z malo truda in z uporabo pravih besed dosežejo prav vse.

Rakica – umetniška duša 

Žensko, rojeno v horoskopskem znamenju raka, je nemogoče premagati. Njena skrivna moč je, da se prelevi v kakršnokoli vlogo in tako doseže želeno. 

Levinja – neustrašna ženska

Levinje ne poznajo strahu, zato so povsod prve. So pametne, lepe in preprosto – kraljice. Njihova neustrašnost jih vodi na vrh.

Devica – modra ženska 

Največja skrivna moč device je njena inteligenca. Device vedno natanko vedo, kaj morajo storiti in kaj bo naslednji korak, da dosežejo svoj cilj.

Tehtnica – očarljiva ženska 

Ženske, rojene v znamenju tehtnice, so prave vile. V vsaki situaciji ostanejo mirne, ljubke in očarljive. Poleg nje se vsak moški počuti junak! S svojo očarljivostjo dosežejo prav vse.

Škorpijonka – privlačna ženska 

Škorpijonke so tiste ženske, ki jih ljudje preprosto obožujejo. Brez, da bi se kaj posebno trudile, so ljudem všečne in to je njihova moč.

Strelka – srečna ženska

Strelke so kot mačke z devetimi življenji. Ko vse odnese cunami, ki se mu reče življenje, one še vedno mirno stojijo, kjer so bile. Opremljene so z neverjetnim optimizmom, kar je njihova super moč!

Kozoroginja – ambiciozna ženska 

Kozoroginje so izjemno delavne, vzdržljive in močne ženske – lahko delajo neprestano, ne da bi kazale znake izčrpanosti. Za težko delo so deležne nagrad. So večni motor horoskopa. 

Vodnarka – nenavadna ženska

Čeprav se zdi, da so vodnarke malo čudne in ne čisto prilagojene rutini življenja, to ne drži. Ko so vsi panični, so vodnarke tiste, ki hitro najdejo rešitev in pot iz vsake situacije. 

Ribica – intuitivna ženska 

Ribice vidijo realnost v drugačni luči. Glede na svojo močno razvito intuicijo ribice lahko posvarijo svoje bližnje pred nevarnostjo še pravi čas. Njihova intuicija je njihova moč!

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Binas pred 3 dnevi
   odličen
  • Akasha 27. avg 2019 8:51
   Lahko bi bilo bolje...
  • numi 26. avg 2019 22:34
   noro lepo diši
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ta teden bomo hodili po tanki liniji med sledenjem svojemu srcu in sledenju načrtu, ki smo si ga zadali.