Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Kako narediti in zavezati to nadvse uporabno furoshiki torbo?

16. maj 2019 9:44
0

Oglasno sporočilo

Ste vedeli, da lahko iz preprostega poljubnega kosa tkanine ustvarite torbo? Še posebej bo primerna za poletne dni, lahko pa jo tudi naredite iz kakšne mornarsko potiskane tkanine, rute, šala, ...

Furoshiki torba, katere ideja prihaja z Japonske, je zelo primerna tudi za po nakupih, saj lahko vanjo uporabno zložite živila, ki jih boste kupili v trgovini, na tržnici, ... In še več dobrih lastnosti takšne torbe? Da jo preprosto razvežete in operete v pralnem stroju, imate lahko več takšnih, ali vsak teden kakšno drugo. Znanje, kako ustvariti furoshiki torbo, ne bo odveč, saj boste morda kdaj potrebovali kakšno dodatno vrečo in če je ne boste imeli pri roki, jo boste z lahkoto naredili že iz rute ali šala.

PREBERITE TUDI: To pomlad bodo vsi nosili te modne torbe, ki jih je enostavno kombinirati

Zaveže se jo lahko na več načinov - odvisno od tega, kaj bi v njej nosili - malico, steklenico, dve steklenici, knjigo, osnovne ženske pripomočke, hrano iz trgovine, ... Naredite jo lahko brez, ali pa ji dodate kakšen pas, s katerim si boste torbo poveznili čez ramo.

Foto: Pinterest

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Preživeti prvi dan vrtca je lahko težko tako za otroke kot tudi mame! Prvi dan vrtca je eden najtežjih čustvenih dni za starše. V resnici ne gre toliko za to, da gre otrok prvič v šolo, ampak da se začne postopek spuščanja.