Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Večerja

Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 9:35
Povezava do prispevka
home made tunin namaz + toast
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 9:37
Povezava do prispevka
barbi, po katerem receptu si pa naredila namaz?
Pri nas v OŠ so delali takoooooooooooooooooooo dobrega, pa nikakor ne najdem recepta, katerega rezultat bi bil tak namaz.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 9:39
Povezava do prispevka
  • tuna,
  • česen,
  • malo gorčice,
  • včasih tudi malo vina ,
  • petršilj, 
  • lahko tudi  majoneza

 vse to s paličnim mešalnikom zmiksam in je

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 9:41
Povezava do prispevka
eh, ne bo zame - ne maram gorčice in ne majoneze. Kaj če naredim brez teh 2 sestavin bo ravno tako dobro?
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 9:45
Povezava do prispevka
še nisem poskusila, majoneze tudi jaz ne uporabljam, če že potem malo kisle smetane
 
 
imaš pa na tem forumu pod temo Zbirka receptov, tudi enega brez gorčice in majoneze
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 45Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. feb 2006 13:19
Povezava do prispevka
Juhu nocoj bo pa spet kitajska na vrsti..komaj čakam!
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2006 21:31
Povezava do prispevka
danes sem si kar precej privoščila za večerjo: 1 krožnik obare, 2 toasta s sirom in kečapom, osliča.
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
Ursha
Starost: 44Pridružen: 13. okt 2004Prispevkov: 1516Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2006 21:40
Povezava do prispevka
En toast s sirom.
Kadar si nečesa res želiš,
stremi vse stvarstvo k temu,
da bi se ti sanje uresničile.
0
Nazaj na vrh
Janči
Starost: 41Pridružen: 9. maj 2004Prispevkov: 5345Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. feb 2006 23:56
Povezava do prispevka
candy je napisal/aquote:0af73290d9="Janči"
4 beljaki+2 rumenjaka (zmešana jajca) pa košček kruha, in 5 piškotov.


mmmm to imam tudi jaz rada...vendar dam le dva jajca... kaj pa narediš z ostalima dvema rumenjakoma?
 
Jst rumenjake kar stran vržem.
 
Ima katera idejo, kaj naj z rumenjaki naredim? Kakšno pecivo?
Vse ljubezni se zgodijo, a le prava traja. Je kot izvir, nenehno nastaja.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 0:49
Povezava do prispevka
Janči, zamrznjeni rumenjaki nič ne zgubijo na kvaliteti, zato jih lahko zamrzuješ. Vzameš kakšen 2 dl (ali manjši)  kozarec (od marmelade ali majoneze, ali kakšnih vloženih gob...  s pokrovom), ki ga imaš v zamrzovalniku in jih dodajaj. Odtajani so odlični za peko, izdelavo majoneze, palačink, raznih omlet...neskončno možnosti. za potico in krofe je tako in tako bolje, če so samo rumenjaki, palačinke in carski praženec so tudi odlični brez beljakov. Saj tudi v tovarnah izdelujejo majonezo iz odtajanih zamrznjenih rumenjakov. Sem pa res naštela same "zdravoprehranske" stvari.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 12:21
Povezava do prispevka
Janči moj Gizmič jih ima ful rad...morda imaš tudi ti kakega kužija, muco?
0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 13:30
Povezava do prispevka
žlica skute, dcl jogurta in na krhlje narezana jabolka.



Ali pa: razpolovičena rdeča paprika polnjena z jogurtovim prelivom, ki
ga nardim sicer iz 3,5mm jogurta, naribam noter eno kumaro in dodam
drobnjak, sol in poper. Ta jogurtov preliv mi je res kul - ful paše
tudi zraven krompirja, zelja, piščanca... tako - za "namakat".



Solata z rdečo papriko, tuno (v naravnem soku), na kockice narezan sir - LCA ali pa mozarela. Včasih dodam še malo koruze.



To so nekako moje večerje, včasih pojem bolj "na easy" jogurt in kakšno sadje. NJAMI!
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 19:17
Povezava do prispevka
skuta s sadjem (maline,ribez,jagode)
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 19:41
Povezava do prispevka
Danes zaenkrat dve slivi, mineola, pa kakšna mineola bo še sledila (mislim, da se jim reče tako).
 
Včeraj slim whey z mlekom 1,6, v pon isto. Čez teden imam bolj pozno kosilo (navadno med pol četrto in četrto nekje), pa zvečer ni neke hude lakote.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 22. feb 2006 21:50
Povezava do prispevka
Krožnik piščančje obare, čaka me pa še hypro
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Večerja
Stran 14 od 70
Pojdi na stran 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu