Swanheart, sama sem v Mercatorju naletela na torte s "škripljajočo" kremo, ki je (vsaj pri nas) a no-no. Blak, spominjajo me na oldskul torte iz otroštva, ki so bile samo za gledat. Sacher je pa baje dobra, moj oče jo vedno tam kupi, mu je boljša kot v Zvezdi.
Torto smo včeraj našli v slaščičarni Pod Vodo v CP v Lj. Najprej smo se ustavili v Sweet Bar Ulla v CP (pri Loteriji), kjer nam niso želeli prodati cele torte in so vztrajali, da se lahko cele samo naročijo. V slaščičarni Pod Vodo pa so bili neprimerno bolj prijazni in ustrežljivi. Sprva je bila v planu Raffaello torta, a so imeli le nekaj koščkov, celo pa so imeli Rocher z lešniki in par drugih. Kupili smo celo Rocher in brezplačno dobili kos Raffaello torte za preizkus, da bomo vedeli za naslednjič.
Torta je odlična, je pa zelo hard-core in primerna za ultra čokoljubce. Polnjena je s čokoladnim moussom, vmes ima pa filo ala Rocher kroglice. Z isto filo je premazan še biskvitek (dno). Super

Raffaello je tudi dobra, zelo lahka, ampak čez Rocher je ni. Priporočam tako torto (oz. torti) kot tudi slaščičarno, vsekakor se še vrnemo.
Fotomaterial

Tele bunkice so zgoraj omenjena fila. Čokoladna krema z lešniki ... Med svetlim in temnim biskvitom je še en sloj.


Njam

