Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Spolni odnosi - kako pogosto v resni zvezi?

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Rebecca
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 1227Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 17:43
Povezava do prispevka
Zanima me kako pogosto imate spolne odnose tisti, ki imate resno (dolgoletno) zvezo? S fantom imava povprečno spolne odnose le 2x na teden, skupaj pa sva že veliko let......fantu to ne zadošča in bi rad več.....tako me zanima koliko krat imate spolne odnose vi v povprečju na teden.......saj vem, da včasih manj, včasih več, vendar povprečno?.....ali sem jaz tista "čudna" ker se mi zdi 2x na teden čisto dovolj??
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 44Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 17:53
Povezava do prispevka
V prejšnji vezi je bilo vedno redkeje, ker meni ni bilo do tega...podobno, kot praviš ti. V vezi sva bila sicer 9 let in že živela skupaj, samo sem na koncu ugotovila in si priznala razlog - ni me več spolno privlačil.
Sedaj v novi vezi pa je morda še prekmalu za take ugotovitve.
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
karmy
Starost: 38Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2005Kraj: mjav yorkStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 18:03
Povezava do prispevka
Jaz in moj imava spolne odnose kake 2-3
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 37Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 21:47
Povezava do prispevka
Predvsem se sama včasih sprašujem, ko gledam malo v prihodnost, kako bo z mano in mojim fantom. Sva skupaj eno leto in se videvava samo med vikendi, tko da sva res totalno zaljubljena in skos čutiva tisto silno privlačnost, med vikendom potem pač tudi nadoknadiva s sexom, ki ga ni bilo čez teden in nekak v soboto in nedeljo sexava zihr vsaj ene 5x. In predvsem se sprašujem, če gre v zvezi pri pomanjkanju želje po sexu samo za to, da se zmanjša želja po partnerju samem oz. pade privlačnost, ali pa gre mogoče tudi za to, da sam sex postane manj zanimiv zato, ker je v resni zvezi neprestano tako pri roki? Mislite, da je tudi tukaj nekaj resnice? Mogoče sem tole malce čudno povedala, niti ne vem, kako bi strnila svojo misel. Razmišljam, da gre mogoče enostavno za to, da sta si s partnerjem po nekaj letih tako blizu oz. se tako poznata, da se vama niti ni potrebno več trudit, osvajat, se mogoče tudi dokazovat, kar pa je dostikrat tisto, kar da samemu zapeljevanju in nadaljnemu sexu tisti pečat oz. pravi čar.

Blebetam, se zavedam. =) Samo dostikrat razmišljam tudi sama o teh zadevah, mogoče tudi zato, ker sem še tako zelena (sem v svoji prvi resni zvezi) mi mi velikokrat misli uhajajo v prihodnost.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
fridda
Starost: 37Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 1402Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 8. mar 2007 23:21
Povezava do prispevka

dilema: zanimivo razmišljanje. in strinjam se s tabo. res se mi zdi, da na začetku, ko je vse še sveže in novo, se dokazujemo, ker želimo partnerja očarat na takšen ali drugačen način.
strinjam se tudi s tem, ko si omenila, da spoznamo partnerja in nam je vedno "pri roki" in ravno zaradi tega je potrebno tako v spolnost kot v samo zvezo vključit novosti in razburljivost, da se ponovno oživi tisti čar, kar pa je najlepše, da se s tem vez med partnerjema še utrdi. tudi jaz ne znam tako lepo napisat kako je strukturirano v moji glavi. saj veste o čem govorim...
ok, ampak to ni ravno tema. Smile
mi2 s fantom sva skupaj dve leti (relativno malo), tako da je tudi sex pogostejši: 3 - 4x na teden v povprečju. včasih manj, včasih več.
spomnim se lansko leto je bilo povprečje 5 ali več, ampak se je spremenilo v tej smeri, da imava predvsem  več obveznosti, s tem pa je posledično povezano vse.
spolnost je zame zelo pomembna, ampak razumem zakaj se je spremenilo in ne dramatiziram okoli tega. dobro, fant se tu pa tam pritožuje, ampak ni kakšne velike panike. Smile
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 11:51
Povezava do prispevka
Jaz sem pa bolj aseksualne narave in mi ne pašejo pogosti spolni odnosi, no ja vsaj do sedaj še nisem imela take potrebe. V moji prvi zvezi je bilo sexa bolj malo, se niti ne da reči tolikokrat na teden, ker ni bilo tako pogosto. V drugi pa bi mogoče ocenila na 1x na teden, pa še to se je sčasoma raztegnilo na 1x na mesec in potem je zveza počasi šla v franže.
 
Je pa pri fantih tako, da ko nič ne dobijo pravijo, da bi bilo idealno če bi sexali vsaj 1x na teden. Ko pa to dosežejo pa spet ni dovolj. No vsaj jaz imam take izkušnje
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Rebecca
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 1227Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 14:07
Povezava do prispevka
Ic3PrIncZ iz lasnih izkušen lahko povem, da se popolnoma strinjam s tvojim zadnjim stavkom!!!....z mojim fantom je tudi tako, ko je bil sex 1x na teden je rekel, ko bi bil vsaj 2-3x.....ko sva res začela redno 2-3x na teden pa je spet bilo premalo in je govoril, da on pa bi vsak dan!!!!!....nikoli ni prav.....
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 44Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 15:34
Povezava do prispevka
Ja tipom ni nikoli dovolj sexa, tako kot zenskam ni nikoli dovolj oblek in cevljev. Samo ko pa ene od vas poslusam, da tipi hocjo z vami vec seksat pa vam gre to na zivce... heh zdej a je problem v njih pol? Jest bi reku da je z vami. Boljs da si najdete enga starcka ki se mu vec ne dvigne pa vam se seksat ne bo treba.
 
Seks 1x na teden je cista mizerija in s tako zensko itak ne mores bit v resni zvezi razen ce sta porocena ze 20 let. Seks 1x na mesec pa ni seks ampak beracenje taka nej gre pa rajs v klinicni center na preiskave ce je kaj mlajsa od 50 let in ji seks vec kot 1x na mesec ne pase.
 
Sploh ce dojemate sex kot obveznost boljs da nehate s tem tipom, ker vec kot ocitno vam ni vsec. Tko da ga nehajte matrat pa si najdite enga s katerim boste z veseljem seksale.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 15:39
Povezava do prispevka
.
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -14Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 16:12
Povezava do prispevka
Čeprav je DeviLee to morda malce grobo povedal, moram reč da se strinjam z njegovim zadnjim stavkom:
"Sploh ce dojemate sex kot obveznost boljs danehate s tem tipom, ker vec kot ocitno vam ni vsec. Tko da ga nehajte matrat pa si najdite enga s katerim boste z veseljem seksale."

Pogotovo če ste na začetku zveze. Če vam zdaj ni seksualno privlačen, ali enostavno ne ve kako vas zapeljati, vbodoče bo to samo še gorše.
Saj danes ni dogovorenih brakov in zvez da vas gdo na kaj sili.
Ne moramo vsi bit enaki, ampak za mlado punco da je aseksualna, to ni "pač tako pa je". Morda se sramuje seksati, morda ji to ne predstavlja užitek, morda fant kaj narobe dela. Povejo da so za sex ženski najboljša 30-ta leta, ker se v 20-tima nauči kaj, kako in gdo paše njenem telesu.
Jaz bi prej o tem vsem razmišljala kot o tem katera cifra je "dovolj" in se enostavno sprijaznila s tem da sem aseksualna.

Malce mi je teško povedat kaj hočem na slovenščini, to pa so delikatne teme, upam da ste me razumele in da niste nič zamerile.



Jaz sem v resni zvezi več kot 6 let, in sva se z fantom ljubila VSAK dan ko bi se videla, recimo prve 4 lete. Ena čas sva tudi živela skupaj, ampak nekaj časa sem tudi jaz bla na studiju v drugem mestu (in to je blo zelo zelo teško za podnest). Zdaj je to manj pogosteje ker so prišli problemi na delu, jaz pozabim tabletko in tako naprej, kako v življenju že gre. Recimo 2-3krat na teden, povprečno.
Ne vem, sem morda jaz ni normalna?



Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 49Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 17:42
Povezava do prispevka
Odvisno....včasih mine tudi cel teden da ne...potem pa da cel teden ja....vzemimo eno srednjo varianto...2-3 x tedensko..(kar je odvisno od mojega križa). Mi ljubimo sex hahahah.
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
Rebecca
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 1227Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 17:46
Povezava do prispevka
Sher brez skrbi smo razumele kaj si želela povedati....
 
Saj to 2-3x na teden je za moje stališče čisto normalno, samo mojemu fantu to ni dovolj........
 
Kar je napisal DeviLee pa ne bi komentirala, totalno maskilistično za moje pojme (naj gre v klinični center   )...sicer z zadnjim odstavkom se popolnoma strinjam....
 
 
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 17:56
Povezava do prispevka
Sher je napisal/a
Jaz bi prej o tem vsem razmišljala kot o tem katera cifra je "dovolj" in se enostavno sprijaznila s tem da sem aseksualna.

 
Saj se nisem sprijaznila s tem. Samo povedala sem kako se počutim. Nikoli v življenu še nisem imela neke res velike in pogoste želje po sexu. Tudi fanta, ki sem ju do sedaj imela nista v meni prebudila česa takega. Res pa je da je bilo v drugi zvezi bolje kot v prvi, kar se tega tiče. Pa da ne boste mislili, me to kar dosti sekira in bi zadevo spremenila če bi jo lahko kar tako *poof*.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
filio
Starost: 38Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 485Kraj: KRStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 17:57
Povezava do prispevka
Z mojim prvim fantom sva bila skupaj skoraj 7 let in sva se ljubila priblizno 2 do 3 krat na teden. Frekvenca spolnih odnosov se z leti ni manjsala, ampak se je zmanjsala njihova intenzivnost, ker sva se zacela oddaljevati. Z novim fantom sva pa skupaj se premalo, tako da se ljubiva zelo pogosto, vsaj 2 krat na dan, ko pa nimava obveznosti pa se vec, ne vem pa kako bo v prihodnosti. Ampak si ne predstavljam, da se ne bi zelela ljubiti z njim, ker mi ni nic lepsega kot zaspati v njegovem objemu po ljubljenju.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 44Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. mar 2007 18:37
Povezava do prispevka
Ic3PrIncZ je napisal/a
Saj se nisem sprijaznila s tem. Samo povedala sem kako se počutim. Nikoli v življenu še nisem imela neke res velike in pogoste želje po sexu. Tudi fanta, ki sem ju do sedaj imela nista v meni prebudila česa takega. Res pa je da je bilo v drugi zvezi bolje kot v prvi, kar se tega tiče. Pa da ne boste mislili, me to kar dosti sekira in bi zadevo spremenila če bi jo lahko kar tako *poof*.
 
Ti mas samo en problem. Noben od teh dveh tvojih tipov pomojem ni znal ali pa mu nisi ti znala povedati/pokazati kaj je to zate dober sex. Sicer ne vem koliko si stara ampak pomojem si ziher pod 18 let. Prvic ko ti bo oci nazaj obrnil da bos s ta belim pogledala od uzitka grem stavit da bos tud feeling za sex dobila.
Nazadnje urejeno 9. mar 2007 18:43; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Spolni odnosi - kako pogosto v resni zvezi?
Stran 1 od 21
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.