Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Silvesterski menu

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Lela
Starost: 46Pridružen: 3. mar 2005Prispevkov: 317Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 16:39
Povezava do prispevka
Moja mami bo spekla panirane telečje zrezke, mesne in gobove kanelone, panirane šampinjončke, govejo juho, rukolo v solati, narezek (suha govedina, 3 vrste sira, kumarice, francoska solata), od sladic pa bomo imeli čokoladno torto, baklave (2 vrsti), trde piškote in pa seveda šampanjc.
že zdaj imam poln želodec.
PA SREČNO VSEM!
link]
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 16:56
Povezava do prispevka
cokoladaa, porocaj kako se je tvoj odrezal , verjamem pa, da bo odlicno 
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 18:07
Povezava do prispevka
 tinna -  tut če se mu morda  ponesreči, bom lepo tiho, da ga nebi veselje do "gospodinjstva" slučajno minilo!
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 18:10
Povezava do prispevka
Pametna odločitev   
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
SaMa
Starost: 41Pridružen: 1. avg 2005Prispevkov: 2138Kraj: LjStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 18:28
Povezava do prispevka
cokoladaa: se strinja s teboj; tudi jaz bi bila tiho
Lp, SaMa
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 18:33
Povezava do prispevka
.
0
Nazaj na vrh
tačka
Starost: n/aPridružen: 19. apr 2005Prispevkov: 229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 18:37
Povezava do prispevka
pečenka, francoska solata, kasneje biftek, narezek pa pecivo  za pijačo šampanjček pa kako rdeče vino
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 40Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 19:05
Povezava do prispevka
mi smo pa imeli:
 
  • puranje zrezke v zelenjavni omaki
  • široke rezance
  • zelena solata s krompirjem

Potem pa še imamo narezek, biftek, sladice (kremšnite)

0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 49Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 31. dec 2005 20:56
Povezava do prispevka
Ponavadi ne pripravljamo nič posebnega.
 Razen, če gremo kam silvestrovat, na primer k sorodnikom ali prijateljem. Takrat vedno spečem kak zavitek, pa piškote, pa kremšnite,....
 Tokrat smo načeloma doma, smo pa že cel popoldan ,,krožili,, po obiskih in vsi toliko dobrot ponujajo, da ,,nam že ven,, gledajo.
Nam je pa včeraj naša dobra babi naredila sarmice in prav paše taka hrana.
 
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 11:28
Povezava do prispevka
Jaz moram pohvalit svojo mamo, ker mi je naredila odlično ribo v soli in kdor ima željo kaj takega speči doma, naj povem, da je sila enostavno a izjemno okusno in zelo primerno za kakšne goste;).
Ata je kupil grobo sol iz Solin, v tisti mali trgovinici na Starem trgu in orado, dela pa se tako, da ribo opereš in očistiš, jo nafilaš s soljo (ali pa tudi ne) in prav tako daš kar precej soli na pekač, položiš gor ribo in jo posuješ z ostalo soljo. To se tako peče (kuha) v pečici kakšno uro in še malo, oz. dokler sol ne posivi in porjavi. Neverjetno okusno, ravno prav je bila pečena oz. kuhana in v ustih se mi je kar topila.
Hehe ni čudno,da sem sama zmazala kilsko orado, če se mi je pa kar "stopila" .
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 12:24
Povezava do prispevka
In  to je potem narejeno čisto brez maščobe, ne? Sem že brala o tem načinu priprave.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 13:44
Povezava do prispevka
Ja čisto brez. Izpade pa neverjetno okusno!!!!!
Tisto sol se potem dol "izklesa" Big smile in odstrani se koža on spodaj je takoooo lepooo ribje meso, da je joj Big smile
0
Nazaj na vrh
cokoladaa
Starost: n/aPridružen: 8. apr 2004Prispevkov: 591Kraj: kamnikStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 16:27
Povezava do prispevka
 ribo - orado- v soli vedno naredim za božično večerjo, pa še kdaj
vmes... fenomenalna zadeva. če je riba čisto sveža ne rabi nikakršnih
začimb. samo v grobo sol jo je treba zasut in spečt. bombastično!!!
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 20:19
Povezava do prispevka
Mi smo letos pekli piščanca na soli...kilo soli v pekač, nanjo pa položili celega piščanca, mal začimb in to je to...ful dobro, glih prav slano
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. jan 2006 21:35
Povezava do prispevka
Naša mamca pa njen dragi sta nam pripravila:
 
-Narezki, doma narejena francoska solata.
- Folpi v solati (majhne hobotničke al sipice - ne vem vedno zamešam narezane in odlično začinjene)
- Testenine z morskimi sadeži
- En kup enih kolačkov vseh vrst
 
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Silvesterski menu
Stran 2 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.