Dobila sem kremo nove slovenske kozmetične znamke LaBri - Cvet ilang-ilang - krema za mastno in mešano kožo, pa me zanima vaš komentar glede sestavin:

Dobila sem kremo nove slovenske kozmetične znamke LaBri - Cvet ilang-ilang - krema za mastno in mešano kožo, pa me zanima vaš komentar glede sestavin:
Ful fajn. Že na drugem mestu sestavina ki povzroča mozolje.
StarLight, si jo že sprobala? Kakšna se ti zdi?
Jaz imam testerje drugih treh: Cvet češnje, Vodna lilija in Orhideja. Vse te tri imajo malo drugačno sestavo kot tvoja, ampak tudi capric trigliceride na prvih mestih. Je pa zelo odvisno od tvoje kože, če ti bo mašila pore. Te kreme so dosti boljše kot 3/4 klasičnih iz drogerij, ta tvoja se mi zdi sestavinsko še najbolj "švoh" na prvi pogled, ampak je še vseeno dovolj dobra.
Meni je Cvet češnje premalo vlažilna, Vodna lilija mi je super (ampak sem imela res premalo za dobro sprobat, niti 5 ml ne, zato ni rečeno, da bi mi bila ok na dolgi rok), tester Orhideje me še čaka. Težko je reči samo po testerjih, sestavinsko so pa ok stvari. Zanimivi so mi tudi losjoni za obraz in telo, predvidevam, da so kaj lažji in enako kvalitetni kot te kreme. Pa cenejši.

Ana, nisem še začela z uporabo, ker sem imela ravno en izbruh mozoljev/aken in bi rada najprej normalizirala stanje, potem pa začela z uporabo te kreme, da bo rezultat čimbolj objektiven.
Če bom pozabila poročati v roku parih tednov me kar podrezaj. 
Kako se vam zdijo sestavine?
Balea Reinigungs-Öl

Mastno in koemdogeno, če imaš težave s tem. Ampak če boš potem umila s čist. gelom ali peno, bo ok. Vsekakor bi moralo dobro raztopiti tudi najbolj obstojna ličila.
Živjo!Tole kremo mi je prijateljica priporočila, pa me zanima še vaše mnenje:
Marilou bio, dnevna krema z arganovim oljem:

Ni slaba. Velik delež jojobinega olja (voska), glicerina, koliko je argana in kariteja je težko reči, čebelji vosek. Kakšno kožo pa imaš? Lahko bi ti mašila pore, če si nagnjena k temu, ni pa nujno.
Če gledata s kolegico na strani Ecco Verde.si, je tam res dobra izbira kvalitetnih izdelkov, ja. 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...