Biskvit:
8 jajc
25 dag sladkorja
1 vanili sladkor
1 pecilni prašek
3 žlice vode
3 žlice kakava
30 dag moke
kapljica olja
Krema:
vanilijev puding
20 dag masla
10 dag sladkorja v prahu
kokosova moka
jedilna čokolada
rum
Rumenjake, sladkor in vanilijev sladkor zmešaš in postopoma dodajaš moko s pecilnim praškom, dodaš kapljico olja, vodo in kakav. Na koncu premešaš s snegom. Pečeš 15 min na 180c.
Po navodilu skuhaš puding. Ko se ohladi, vmešaš maslo in sladkor v prahu.
Biskvit prerežeš na pol in z modelčkom izrežeš kroge 3-4 cm. Vsak krog čisto malo navlažiš z mešanico ruma in vode. Na en krog namažeš kremo, z drugim pokriješ. Kremo namažeš tudi okrog. Povaljaš v kokosovi moki in na vrhu preliješ s čokolado, ki jo stopiš na vodni kopeli ali v mikrovalovni in primešaš malce vode.
Njaaaaamiiii.....dober tek!
