- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Obujam staro temo, ker ne bi rada za podobno vprašanje odpirala nove.
Zanima me namreč, kako si pripravljate čaje. Vseh vrst. Čajčkarji se nekako, po mojih izkušnjah, ločimo na dva dela: tiste, ki smo zelo picajzlasti ko pride do priprave in tiste, ki vržejo eno vrečko v vodo in je to to, kakšna temperatura, merjenje časa ipd.
Sama bi najraje imela tisti grelnik vode, ki ti vodo segreje na točno željeno temperaturo, pa je malce predrag. V vsakem primeru strogo gledam na kopalni čas čaja. Črne čaje zmeraj puščam tri minute, ne več, zelene in bele pa dve minuti. Ostalih niti ne pijem, sadni so mi zmeraj presladki.
Pa v tej temi nisem zasledila potem končne odločitve: se lahko isti listi večkrat prelijejo? Nekako mi je uspelo porabiti skoraj celo domačo skladovnico čaja, kar se mi je zdelo skorajda nemogoče leto dni nazaj, in zdaj bi jih kar šparala. V bistvu me najbolj zanima, če zeleni čaji potem z drugim prelivom ne postanejo grenki?
ja jaz sem probala dvakrat prelivat zelene čaje, tud enkrat ko sm mela fazo šparanja ampak mi niso bili najboljši, ker ni biu tisti prvoten okus ampar rahlo bolj grenak, nevem no men ni bilo vredu, čeprav sem brala da lahko zelene čaje prelivaš 2 krat...jaz ne delam več in enostavno kupim drugega ko zmanjka
sm mela pa pred meseci pravo čajomanijo in vsakič ko sem šla v mullerja sem si kupila novi zeleni čajček tako da imam kakih 10 različnih vrst in vse so mi posvoje dobre, vsaka paše ob svojem času
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...