bubica, očitno sva zamenjali, ker pri meni si pa ti zdaj...
Hvala, hyfi!
bubica, očitno sva zamenjali, ker pri meni si pa ti zdaj...
Hvala, hyfi!
Flafi, ni za kaj
Pri meni je tudi še Bubica. Mogoče gre samo za test...
Možno, da nekaj testirajo, ja. Ker v bistvu ne vem, kako bi jaz bila uporabnica tedna, ker nisem ravno veliko bila na PL-ju.
Ne, očitno (zaenkrat) deluje tako, da je to pravzaprav uporabnik trenutka. Ker jaz sem danes videla že obe. Tako, da bo lahko tekmovanje in boste ena drugo prehitevale in bo vsako sekundo drugače.
Woohoo, zdaj lahko vidimo kako napredujemo z nagradno igro. Jaz sem že dvojno presegla tistih 300 točk
Me pa zanima, kaj se šteje pod opravljene aktivnosti? Dve mi namreč manjkata
Vprašanje v zvezi z izpolnjenostjo profila - koliko moram napisati, da bo 100% izpolnjen? Trenutno imam pri vseh temah vsaj nekaj napisano (nekje celo precej), ampak procenti se nikamor ne premaknejo, izpolnjenost vztraja na 92%. Hvala za pomoč!
EDIT: Mi je že jasno. Pa fajn bi bilo, da bi pri nekaterih kategorijah (višina, teža) bila na izbiro možnost "ne želim povedati".
No, najprej še malo same raziskujte ... možnosti na novem portalu je ogromno.
Mene pa zanima,če bo kje tisti gumbek novih objav (12 ur,24 ur)
Btw., ste videle, da imamo že uporabnico tedna in album tedna?
čorava sem. kje se pa to vidi?
Na vstopni strani portala spodaj levo.
juuu, našla. hvala
Čestitke.Super izgleda.
Edino kaj pogrešam je gumb 12/24h oz. neprebrane teme. Škoda.
Mene pa čisto nekaj tako brezveze zanima... slike so vse ful slabe in meglene...a to se bo še kako popravilo s časom? A je boljše, da spremenim sliko? Kakšna naj bi bila, da bi bila bolj ostra? Ne vem zakaj, ma me ful živcira....
Ali se da po novem pogledati (vse) prispevke določenega uporabnika in kako? (Ne da se mi listati po celi tej temi, ker je preobsežna. Se opravičujem, če je že odgovorjeno.)
Pa še to: kje se pogleda kdo vse je prisoten?
Ali se da po novem pogledati (vse) prispevke določenega uporabnika in kako? (Ne da se mi listati po celi tej temi, ker je preobsežna. Se opravičujem, če je že odgovorjeno.)
Nekje do konca tedna planiramo vklopiti to funkcijo: ko boš kliknila na ime uporabnika npr. na forumu, boš prišla na uporabnikov zid kjer boš že imela vklopljen filter, ki bo prikazoval samo poste foruma ..tako boš lahko na istem mestu preklapljala tudi med drugimi filtri npr. KMM, posti na zidu, ...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...