- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Tako je. Si prišla 'špejat'?
Kako ti je potem uspela prijava?
Ja in kar malo razočarana sem bila, ker ni bilo nikogar tam, da bi vas pozdravila.
Po navodilih na facebooku, pobrisala sem piškotke in predpomnilnik.
No, naslednjič napake ne bomo ponovili.
Aaaaaaaaaa, ne morem verjet!! Po enem tednu odsotnosti pridem na PL in vidim, kaj zamujam! Super! Čestitke in pohvale, tole ste odlično izpeljali, prenovljen PL mi je zelo všeč .
Ooo, kaka paša za oči... sem prvič ta teden gor, tako da pohvale
Čestitke še od mene! Moje stare oči (oz. povejmo po pravici: stari možgani) so se nekaj časa ukvarjali s tem, kaj je "tista črna, ovalna stvar" levo spodaj. Nakar sem jih dejansko vklopila in ugotovila, da so to masažni kamni.
Hvala, hvala vsem! Tako smo veseli, da vam je tako všeč!
Ko sem jaz prvič videla izris že pred meseci, sem takoj 'dol padla', ampak potem ga pa mesece gledaš, delaš in vidiš vmesne faze, kako nastaja in se razvija, pa se malo navadiš. Zdaj, ko smo online, sem pa skos gor, ker je tako lep.
Jaz sem se zdaj že navadila na novo podobo in mi je res všeč. Mogoče tisti gumbek "zadnje objave od prejšnjega obiska" noro pogrešam...
Drugače pa vse pohvale za dobro izpeljano prenovo.. in da lahko vsaj tukaj neomejeno 24 ur na dan kofetkamo, se pogovarjamo in družimo in izpovedujemo in ...
Moja punčka me je tako zaposlila, da sploh nisem vedela, da se dogajajo spremembe. Danes to ugotovim in sprememba je suuuuuuper!
Komaj komaj komaj čakam splošni iskalnik za forume, ker bi rada napisala par reči, pa ne morem poiskati ustreznih že obstoječih tem. Kdaj bo?
Kaj pa KMM iskalnik po uporabniku?
Če ne gre drugače, si lahko pomagaš tudi z googlom. Napišeš ''ime teme'' planet lepote in ti tudi najde.
Elle11 je napisal/a
Jaz sem se zdaj že navadila na novo podobo in mi je res všeč. Mogoče tisti gumbek "zadnje objave od prejšnjega obiska" noro pogrešam...
Drugače pa vse pohvale za dobro izpeljano prenovo.. in da lahko vsaj tukaj neomejeno 24 ur na dan kofetkamo, se pogovarjamo in družimo in izpovedujemo in ...
Čisto vse bi rade ta gumbek, jaz pa ne vem, da je kadarkoli obstajal
Akasha, v Google napiši "site:planet-lepote.com" in potem ključne besede - potem išče samo na tem portalu
Mene pa zanima, kdo se "kvalificira" za uporabnika tedna?
Jaz tudi nisem vedela, da je ta gumbek obstajal. Se pa sliši zelo fino in bi ga z veseljem imela.
Še ena, ki tega ne pozna. Šele zdaj vidim, koliko funkcij je bilo, jaz pa jih nisem nikoli uporabila.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...