Ja, verjetno moraš sliko najprej pomanjšati. Pa prosim, če se za vse težave piše v temo NAPAKE, da ni vse razmetano naokoli in se lahko glede tega spremlja le eno temo.

Ja, verjetno moraš sliko najprej pomanjšati. Pa prosim, če se za vse težave piše v temo NAPAKE, da ni vse razmetano naokoli in se lahko glede tega spremlja le eno temo.
Nima veze, sem pogruntala v čem je problem.
Ni pa bila to napaka, zato nisem hotela pisat v tisto temo in je po nepotrebnem smetiti. Hvala. 

Vse od prenove naprej me precej moti ena reč - ko popravljaš post imaš spodaj desno gumbek 'Prekliči', 'Pošlji' je pa levo, kar se mi zdi povsem nelogično. Obratno se mi zdi bolj prav, ne vem zakaj.
To seveda ni napaka, ampak osebna preferenca, zato pišem tu.

Hvala, SL, mislim, da se bo to popravilo.
Všeč mi je, da je portal dobil nov in svež videz. Tudi precej funkcij je dobro premišljenih in lepo delujejo. Zanimiva ideja in dobra pridobitev se mi zdita npr. globalen zid in možnost 'všečkanja' ocen na KM. Edino KM se mi je zdel prej nekako bolj 'enostaven' in pregleden za uporabo (sicer tudi na tem vse bp najdem)...
Pohavale! 

Tanja, če drugih ne moti ni treba spreminjati. Jaz sem zdaj že tolikokrat namesto 'Pošlji' pritisnila 'Prekliči', da sem se nujno mogla izpovedati. 

Nova, je bilo že nekajkrat odgovorjeno na to vprašanje; in sicer, da še pride (koristno je preleteti to temo, je veliko pomembnih in koristnih info notri
).
Pohvalila bi novi funkciji 'uporabniki' in 'zid', sploh slednje se mi zdi super uporabno in dosti hitreje dostopno, kot 'pokaži vse' v kvadratku 'trenutno dogaja' 
Mi zna kdo razložiti kakšna je razlika med sedilci in prijatelji na PL? Kako se sploh doda prijatelja? Kolikor sem uspela ugotoviti, prošnje za prijateljstvo ni mogoče poslati.

Upam, da še prav vem.
Sledilci so osebe, ki ti sledijo. Prijatelji so tisti, ko obstaja sledenje v obe smeri (torej ti nekoga slediš in on tebe). Slediti začneš tako, da klikneš 'spremljaj me' na forumu ali seznamu uporabnikov.
Ahaaa, vse jasno, hvala.
To, kako začneš slediti nekomu, sem opazila, samo nisem vedela kako dodaš "prijatelja".
Edit: Ne bo držalo. Sem poskusila sledit nekomu, ki mi sledi pa mi ga ni dodalo med prijatelje.
Iščem, iščem in še vedno ne najdem... Kje najdem, poglej nove objave in prispevke od zadnjega obiska? Vedno sem iskala po tem, zdaj, ko tega ne najdem obiščem forum 1 x na mesec, škoda:(
Zgoraj desno imaš pod uporabniškim imenom štiri ikone - forum, na testu, Kmm in zid. Klikni na zid, potem pa si lahko filtriraš katere objave želiš videti; vse, forum, Kmm, novice...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...