^^ Tudi meni. Uporabljam pa Mozillo.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
meni se pojavlja tole. nevem če je to napaka ali tako mora bit:
f5 za osvežitev dodatnih ikonc
Hvala za obvestilo, punce, smo že posredovali.
Je že kaj bolje, vam zdaj ok dela?
Se to vsem dogaja oz. je dogajalo, ali je bilo pri ostalih ok?
Jaz nisem imela nikoli težav, ne na Windows in ne na Macu, oboje Chrome.
.
Je že kaj bolje, vam zdaj ok dela?
Se to vsem dogaja oz. je dogajalo, ali je bilo pri ostalih ok?
Meni se je enako dogajalo (kakšen mesec nazaj se je začelo). V brskalniku IE. Danes je bilo pa ok (sem zdajle še enkrat sprobala). Nisem pa nikoli prej logirana.
Bom pozorna, kako bo za naprej.
Pri meni je danes še štekalo.
Meni tudi danes spet šteka. Od odprtju strani PL zaslon zamrzne oz. se mi celo zaprejo vsa okna in se pokaže namizje.
Meni tudi danes spet šteka. Od odprtju strani PL zaslon zamrzne oz. se mi celo zaprejo vsa okna in se pokaže namizje.
Torej uporabljaš brskalnik ie? Kero verzijo pa? Ali lahko priložiš kakšen printscreen?
Tudi jaz sem opazila to napako. Najprej nisem povezala s PL, danes pa sem bila na to pozorna. Uporabljam Chrome, če odprem PL in še par zavihkov hkrati, mi računalnik zmrzne za cca 20 sekund, miško sicer lahko premikam, a strani se nič ne nalagajo. Potem pa deluje normalno naprej, kot da nič ni bilo.
To naredi samo v primeru, da se vpišem preko drugega računalnika in me iz tega odjavi.
Joj, so že preverjali, pa se nobenemu to ne dogaja, tako, da je težko ugotoviti, za kaj gre.
Meni se isto dogaja, uporabljam Chrome. Tako kot so napisale punce, meni isto vse zmrzne ob prvem obisku na PL(vsakič za tem, ko ponovno prižgem laptop) ... ne morem npr. klikniti z miško na kak drug zavihek ali program, čez nekaj trenutkov pa začne normalno delati naprej. Ne vem, a bi lahko v tistem trenutku sploh naredila PrtSc, ker itak vse zmrzne, pa tudi sicer ni kaj videti, ni kakšnega obvestila ali karkoli.
.
...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...