Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Polnozrnati kaneloni

teka
Starost: n/aPridružen: 25. jun 2006Prispevkov: 715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 15:24
Povezava do prispevka
Prejle me je ena spraševala, če lahko napišem recept za polnozrnate kanelone...
Zmešam jajca, pol mleka pol vode,  polnozrnato moko, sol in 
malo pecilnega, da so bolj rahli. Maso pustim ene pol ure počivat.
Spečem palačinke, nadevam z piščančjim šinkom in sirom, zvijem, dam v
pekač, po vrhu naribam sir, lahko tudi skuto, včasih polijem še z
razžvrkljanim jajcem in dam v pečico, da se lepo zapečejo.
Nadevate jih lahko z raznimi nadevi...
Upam, da bo recept  prišel komu za prav.
LP
0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 44Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 16:11
Povezava do prispevka
Hvala bom poskusila.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 16:46
Povezava do prispevka
Koliko časa pa jih maš približno v pečici?
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
teka
Starost: n/aPridružen: 25. jun 2006Prispevkov: 715Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 16:54
Povezava do prispevka
Pečico vklopim na 180 stopinj, potem jih pa pečem ene dvajset minut, da so lepo zlato zapečeni.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. jun 2006 17:06
Povezava do prispevka
Hvala, bom sprobala!
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 18:30
Povezava do prispevka
Današnje kosilo
 
sicer so palačinke iz bele moke, ker je PZ zmanjkalo
1. Plačinke spečt znamo vsi Smile
image file name: 2kc7d19d5316.jpg
 
2. pripravimo mesni nadev Question jaz sem imala goveje meso, ki sem ga potenstala na čebuli, dodala česen, začimbe. Nadev mora biti suh
image file name: 2k9a69469e4d.jpg
 
3. drugi nadev je špinača
špinačo vržemo na maslo, ji dodamo muškatni orešček, sol, poper, česen...
image file name: 2k961cbd5416.jpg
 
4. vzamemo palčinko, jo prvo namažemo s špinačo in nato še dodamo meso
image file name: 2k58b77968d2.jpg
 
Palačinko takole zvijemo in če ne drži jo "spneš" z zobotrebci
image file name: 2k3e73096447.jpg
 
Na koncu poliješ z bešamelom, lahko dodaš tudi sir
image file name: 2k8651f70819.jpg
 
image file name: 2k130629e0b7.jpg
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Anuska
Starost: 43Pridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 1635Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 19:56
Povezava do prispevka
Mmmm zgleda božansko. Tole bo treba sprobat.....Barbara rada kuhaš a ne?
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. maj 2007 21:23
Povezava do prispevka
anuska
ja skuhat je treba vsak dan ;), sploh rada packam ko sem sama, da ni mami v kuhinji ,ker ona non stop dviguje pokrovke in kuka v posodo.
Tale recept je pa od Špelce kupljen drugače ;)
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
irena
Starost: 21Pridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 5210Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. maj 2007 8:13
Povezava do prispevka
barbara22 je napisal/a
 
image file name: 2k130629e0b7.jpg

Barbara, tale slika pa ni za gledat na prazen želodec...

Tole pa vsekakor moram probat...

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Polnozrnati kaneloni
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.