Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Pizza

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 9:10
Povezava do prispevka
S kvasom v vrečkici je mnogo lažje delati, kot s svežim kvasom....itak ni bistvene razlike, ker testo na tanko razvaljaš in ga nadevaš.
Za krofe, kruh ipd. pa je boljše uporabljati sveži kvas....
 
ronza Question jaz tudi kupujem zadnje čase zamrznjeno testo. Je veliko hitreje narejeno vse skupaj...
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 42Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 9:31
Povezava do prispevka
meni prej nikoli  ni ratal testa narest ,  odkar pa uporabljam kvas v prahu pa vedno.
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 9:56
Povezava do prispevka
Jaz delam na podoben nacin pizzo. Dam moko+sol. POtem imam pa dve
salici za mleko; v prvo dan toplo vodo, kocko kvasa in malo sladkorja,
v drugo pa pol vode 1/4 mleka, 1/4 olja. Vse skupaj premesam zamesim,
vzahaj in testo je gotovo  Aja pa v tisti slacki, ko je kvas se nekaj casa vzhajam.

Tudi jaz jo bom danes delala
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 10:31
Povezava do prispevka
Meni je pa domača pizza veeeliko boljša kot v vsaki pizzeriji...andy, me zelo veseli, da sem te navdušila
S suhim kvasom pa jaz nisem še nikoli delala, bom poskusila 1x
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 10:34
Povezava do prispevka
meni je pa v res dobri pizzeriji boljsa kot doma - brez krusne peci zame ni taprave pizze, ampak v vecini pizzerij je pizza bolj tko... ne uporabljajo mozzarelle, premalo origana dajo za moj okus, ce se jim ze posreci zadet pravo razmerje med kolicino testa in nadeva.
0
Nazaj na vrh
tinna
Starost: 45Pridružen: 17. okt 2004Prispevkov: 5909Kraj: KRANJStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 10:37
Povezava do prispevka
ronza, se kar strinjam. Malokje dobiš res dobro pico.
I LOVE THIS CITY.
0
Nazaj na vrh
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 10:45
Povezava do prispevka
Kaksna je pa razlika na pizzi med navadnim sirom in mozzarelo?
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 11:11
Povezava do prispevka
mah niti ni takšne... men se zdi, da je mozarella malo bolj blagega okusa pa bolj se vleče .
Jaz tudi ponavadi kar mozarello dam gor.
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 12:30
Povezava do prispevka
meni se zdi ful razlika, poleg mozzarelle prenesem edino bella pizzo na pizzi, drugih sirov pa ne maram prevec. pa tudi takoj opazim, ce pise, da je na pizzi mozzarella, pol pa je ne dajo (se mi je ze zgodil)
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 12:50
Povezava do prispevka
ma valda da se opazi...če ne drugega že po barvi sira na pizzi !
Ampak tako na splošno, za tiste, ki imajo radi vse vrste sira je čisto vseeno....vsaj po mojem skromnem mnenju.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 14:08
Povezava do prispevka
Jaz imam pa najraje sir Jošt na pizzi, čeprav sem že poskusila z mozarello, ki naj bi v osnovi bila za pizzo.
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 15:25
Povezava do prispevka
no, sej, cisto odvisno od okusa. js nikoli nisem marala stopljenga sira (razen mozzarelle), vse ostale sire imam pa rada v osnovni trdni obliki
0
Nazaj na vrh
Spela
Starost: n/aPridružen: 14. sep 2004Prispevkov: 3149Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 15:44
Povezava do prispevka
jaz imam rada tudi kombinacijo obeh sirov-mozarele in kakega drugega
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 15:47
Povezava do prispevka
ronza zanimivo, jaz pa ravno obratno. Nikoli nisem marala nobenega sira, razen v stopljeni obliki . No zadnje čase se trudim, tako da jem mozarello in ementalerja tudi v osnovni obliki.
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -14Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. mar 2005 19:38
Povezava do prispevka
Spela je napisal/ajaz imam rada tudi kombinacijo obeh sirov-mozarele in kakega drugega
jz tud ful mi je dobra pizza 4je siri sam kaj k v večini picerij sam piše 4je siri dobiš pa bl enga al pa 2  zato si jo najrajš doma nardim
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Pizza
Stran 3 od 6
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kar nekaj zvezdnic se je odločilo, da se ne bodo podvrgle kirurškim popravkom temveč sprejele svoj naravni videz.