Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nutellina torta z višnjami

Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Sydney
Starost: 41Pridružen: 14. maj 2004Prispevkov: 6530Kraj: CeStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2006 22:17
Povezava do prispevka
Sunshine...tole je pa od gorenjke prav neka cokolada za prelive...samo raztopis nad paro (oz v mojem primeru kr v mikrovalovki)...pa nic masla ne rabis 


0
Nazaj na vrh
Cherry Miss
Starost: 38Pridružen: 21. okt 2005Prispevkov: 1081Kraj: Go-Go-Go!Status:Offline
Objavljeno: 22. okt 2006 22:19
Povezava do prispevka
Sydney - kaj naj rečem, *clap*clap*
Spravila si me v stanje, da bom mandarine zamenjala za grizljanje česa sladkejšega. In to zdaj, takoj.
Smeh je jezik duše.
P. Neruda
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 41Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 22. okt 2006 22:57
Povezava do prispevka
Sydney...wow, kok sočna zgleda
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Mašy
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2005Prispevkov: 622Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. okt 2006 14:49
Povezava do prispevka
kia je napisal/a
Tole so pa slikce:
 
image file name: 2k8cfd25f881.jpg
 
image file name: 2k0c05bd2a83.jpg
 
 
 

 

Kia, daj nam zaupaj, kako narediš tako lep čokoladni preliv? Koliko čokolade in ostalega, pa a to kar zliješ al kako?

0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 29. okt 2006 8:59
Povezava do prispevka
Jaz sem tukaj uporabila ta temno kuverturo od Mannerja (mislim, da je 200 gramska)...eno celo in še pol druge sem stopila nad paro (čeprav piše, da naj ne bi) in dodala en košček kokosove maščobe, da je postala malenkost bolj tekoča. Potem pa sem pod torto podstavila peki papir (da nisem zlivala po stojalu) in prelila čokolado po torti. Večinoma se zlije sama tako lepo, mogoče ji moraš edino spodaj nekoliko pomagati.
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 2. nov 2006 10:48
Povezava do prispevka
Dajte mi malo pomagat prosim... Spekla bi tortico s tem biskvitom, ki mi je res njami (ker pa sem to tortico že enkrat spekla mojemu, se ne bi rada ponavljala). Sem razmišljala da bi potem naredila kremo iz smetane in filadelfije (ne morem se spomniti, katera je že to kremo izumila) in potem dodala še višnje (ker smo vsi nori nanje). A bi to kaj pasalo skupaj? Ali imate kakšen boljši predlog?!
0
Nazaj na vrh
sunshine85
Starost: n/aPridružen: 4. apr 2006Prispevkov: 742Kraj: vsako minuto drugjeStatus:Offline
Objavljeno: 2. nov 2006 13:03
Povezava do prispevka
romy-jst včasih naredim tako kremo
zmešaš vse po občutku - zmlete orehe ( toda ne pretiravaj , npr, da bi celo vrečko stresla) ,potem kupi leibniz piškote, jih na drobno zdrobi, zmešaj zraven še rum in pa seveda marelično marmelado . Težko ti rečem koliko moraš tega zamešat,ker jst vse delam po občutku , zato sproti malo sprobavaj. Meni je ta zadevica super.Namesto marelične marmelade lahko dodaš višnjevo-je še boljša, če boš pol zraven višnje iz konzerve dala.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. nov 2006 17:06
Povezava do prispevka
Sunshine hvala, to idejo za kremo si bom zapomnila, vendar je ne bi tukaj uporabila, se mi zdi pretežka. Jo bom pa definitivno enkrat naredila, ker se zelo njami bere.
0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. nov 2006 20:53
Povezava do prispevka
romy je napisal/a
 Sem razmišljala da bi potem naredila kremo iz smetane in filadelfije (ne morem se spomniti, katera je že to kremo izumila) in potem dodala še višnje (ker smo vsi nori nanje). A bi to kaj pasalo skupaj?
Tole bo super pasalo skupaj. Bo podobno schwarzwaldski torti.
Lahko pa narediš ravno tako kremo, kot je pri schwarzwaldski torti:
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2006 10:32
Povezava do prispevka
O hvala Jerca Še en čudovit recept.... Mu bom pomoje kar 2 tortici naredila No ne vem, kremo bom malo kopirala iz zgornjega recepta malo bom pa še sama dodala....in pa seveda obvezno višnje...njami!
0
Nazaj na vrh
Mašy
Starost: n/aPridružen: 29. avg 2005Prispevkov: 622Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2006 12:09
Povezava do prispevka

Moja zadnja Nutellina torta - z jagodami


Od zunaj ... za nekoga, ki rad karta




In od znotraj




0
Nazaj na vrh
soraia
Starost: 43Pridružen: 27. okt 2005Prispevkov: 2871Kraj: KrasStatus:Offline
Objavljeno: 4. nov 2006 15:04
Povezava do prispevka
Joj, vse te avše torte zgledajo stlastno (semi že sline cedijo), moram si prav enkrat vzet čas in jo naredit.
0
Nazaj na vrh
L0vErKa
Starost: 39Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 4583Kraj: somewhere over the rainbowStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2006 14:50
Povezava do prispevka
bom kar tukaj napisala. Zanima me, če moraš h kuverturi dodati maslo, ko jo topiš?
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 25. nov 2006 14:54
Povezava do prispevka
jaz ga nikoli ne dam Smile če misliš na čokolado za kuhanje, ki se jo stopi za preliv ...
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2006 19:18
Povezava do prispevka
Jaz dodam malo margarine, da se mi preliv ne lomi ko režem torto... Če pa katera ve za čokoladni preliv, ki se ne lomi, ko se shladi, pa prosim na dan z besedo...
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nutellina torta z višnjami
Stran 17 od 22
Pojdi na stran 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Raziskovalci so našli več dokazov, da ima suhi post (postenje brez hrane in tekočine) izjemen vpliv na splošno zdravje.