Jaz sicer delam to čist po občutku, ampak recept je približno tak kot za normalne palačinke samo da moraš paziti če delaš s polnozrnato moko, da daš moke manj (toliko da je zmes tekoča), potem v to zmes daš kokosovo moko (ne preveč ker je potem zelo gosto in se ne razliva dobro v ponvi, če se ti po dodajanju le te zdi da je pregosto dodaj malo mleka - jaz včasih dodam kar malo donata).
Temu potem dodam malo cimeta, vlijem rum po občutku

( 2 mala zamaška, vendar je to odvisno s kakšno količino delaš - in koliko ti je všeč ta aroma), dodam vanilijev sladkor ter fruktozo ali javorjev sirup po občutku ( ti lahko dodaš navaden ali rjav sladkor).
Vse to zmešam in nazadnje preden začnem vlivati v ponev dodam pest rozin notri, včasih še malo na čisto majhne koščke narezane čokolade.
Potem pa standard: olje ponev in čakaš da se speče na obe strani. So pa te palačinke debelejše kot standardne ( jih ne moreš tako na tanko razlit) in tudi bolj nasitne tako, da ponavadi jaz gor nič ne mažem ( včasih dam malo sladoleda

)
žal točnih količin ne vem, ker jih vedno delam na pamet in večinoma samo za dve osebi ( vsak po 2 - 3 palačinke )