Katja je napisal/a Drugače pa nihče teh peciv in piškotov ne je.
Pri nas bi vsi v glavnem le probali malo,potem pa ostane, če se ne nese kam naprej ali če niso obiski....
Če jaz pečem,zato vedno izberem take reči,ki sem jih pripravljena sama količinsko dosti pojesti,ker je ena žalost,če se ti pecivo po več dni valja okrog....
ja, kvalitetno, domače in prefinjeno pecivo ni ravno za vsakogar
no, vsaj (nekaterih) božičnih piškotov, v katere ponavadi vložim par dni natančnega dela, ravno ne dajem na mizo kar tako za žret to so bolj za goste, ki vedo, da je v njih veliko dela in cenijo vsak košček posebej
Js pečem 1-2krat na teden, včasih tudi kak teden ne. Najbolj hitro zmanjkajo rolade, to jo mami skoraj celo samo poje. Nasplošno pazim, da ne spečem preveč in da ne ostaja. Imamo pa sosede, ki se vedno priporočajo za razna peciva in kekse in jim je vse dobro. Že komaj čakam decembra, da začnem z božičnim pecivom.... to bo dišalo po hiši. Gita, js bi tudi več dni delala ene piškote, a mi poveš, katere delaš.
O super... srčki z nutelino kremo... sliši se mnjami... Js običajno kar dosti spečem in potem polovico sorodstva zalagam (nimam veliko bližnjih sorodnikov ).
Ni panike, nisem pomislila na to. Pač, božično pecivo, js nekatere piškote samo takrat pečem in sem pomislila, da so ti srčki ena od teh primerkov. Te bom že decembra spomnila . Saj mislim, da je tema Kaj boste pekle za praznike ali nekaj takega....no, enkrat do sredine decembra se priporočam za recept.