Janči, Pegasus, J.Lo : Počutje nič boljše, vesela prav nič nisem. Mam dovolj 1 sestro, ne rabim še kšnga polbrata/polsestro

.
Pa fora je v tem da je "mami" že pred 3-4 leti prpravla šok, k sm jz tega njenga novga tipa(z mojim atijem sta ločena od mojega rojstva), vidla 2x, pol je pa kr živel tle. Mi smo pa prej same živele 5 let. Pa midve s sestro sva ji takrat povedala za to prehitro spremembo, pa nič.
Pa nasplošno se od takrat z njo ne razumem več + za njenga tipa se mi j**. Skrbim sama zase skor čist in sestra tut. Na srečo mam štipendijo, s kero se preživljam(že od 1 letnika srednje šole) + še nekej preživnine. Od mami sem mogoče dobila 2x letni kakšnega tisočaka, pa kar je darilo za rojstni dan... Ni najlepše tko živet. Šola ni poceni, pa zj še izpit za avto...
..uglavnem to zdej je še en nov šok, k ne vem kako ga bom preživela.
2 dni sem zaprta v sobi, spim, jokam, včerej sem celo ene grisinije pojedla, pa dons eno vročo čokolado v šoli, pa 3 riževe vaflje..čist sm preč, brez volje do česarkoli. Zdej razmišljam kaj naj. Razmišljam o tem da bi se preselila k atiju oz. da bi vsaj za en čas šla k njemu. Sam se morem še zmenit, če lahko, pa kako bo, ker pol bom mela slabši dostop do šole...
Pa še ena fora je v tem, ker doma ni prostora za otroka-jz svoje sobe ne dam, negelede na to če grem, mami je za moje pojme že prestara, pa že tko je dost bolna (ma astmo, ene probleme z želodcem, 1000 alergij.....), pa že tko je vsa fuč k pride s šihta, miselm kako se bo pol posvečala otroku...pa komej je zdej mal vn z dolgov pršla, pa moremo še fasado uštimat+ še nekej stvari po hiši, jz naj bi šla jeseni študirat, sestra še študira...haloo kje bo denar? jz si pa celotnega študija tut nam mogla sama vse plačevat... .otrok pa tut ni a piece of cake...pa ni realno da bi ona mela otroka, ker mu ne bo mogla omogočit normalnega otroštva in mladosti..ker ne bi rada vilda da ma otrok tako življenje kot jz

učer sem se dotalno skregala z njo in ne govorim več z njo do nadaljnega.Aja pa še sama je rekla, da če mi ni kej prou, vem kje so vrata. Edino to ji morem še povedat da ne gre na moj maturantski ples.J.edla bom tut kar si bom v trgovini kupila, še malo pa bom zahtevala še otroške dodatke..
uglavnem tole življenje mi očitno ni usojeno... in moje počutje je

. Edina sreča je da mam vsaj dobro prijateljico ki me podpira..
pa res lepa hvala ji za najlepše praznike ja.Sem se odločila da niti jaslic , ne smrekice ne postavim, neglede na to, da zadnje par let to zmer ful z veseljem naredim. Letos bom pač svoje veselje pokopala..
aja, se oproščam za mal off topic