- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

 - Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

 - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

 - Nosečnost &
starševstvo 





Potrebuješ: 1kg školjk, 8 dag olja, 8 dag olivnega, 8 dag česna, 8 dag peteršilja, 8 dag drobtin, 2 dcl vina, rožmarin, sol
Na ne prevroče olje stresemo školjke, pokrite dušimo, da se odprejo. Dodamo drobtine, peteršilj, česen ( oboje sesekljano), malo rožmarina, lovorov list in zalijemo z vinom. Dušimo 15 minut, posolimo, polijemo z olivnim oljem in že papamo.




quote:7f972621c0="Lejla@"Katja je že cel recept napisala, preden sem jaz pogruntala, kaj to sploh je...
 


jami
 njami! 
 alenka, dagnje so  pravi morski filter in problem je v tem, da jih pogosto gojijo v kakšnih pristaniščih, kjer je čistoča vode vprašljiva. poskusi mogoče kdaj z prstaci (oz. datuljami). te školjke rastejo v skalah in so zato tako cenjene. je pa res, da se pri nabiranju zelo uničuje obala.
 v slovenji je prodaja celo prepovedana, čeprav jih imajo v skoraj vsaki boljši restavraciji(seveda ne na jedilnem listu 
).

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...