
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Jogurtovo pecivo z breskvami |
Pecijo pečemo dobre pol ure Maslo, sladkor in med penasto umešamo. Enega za drugim dodamo jajca, nato dodamo presejano moko in pecilni prašek, ščep soli, jogurt in mandlje. Pekač (približno 30 x 20 centimetrov) namažemo z maslom in pomokamo. Breskve olupimo in narežemo na krhlje. Testo zlijemo v pekač ter ga obložimo z breskvami. Pečemo približno 35 minut v pečici ogreti na 170 st. C. Ko pečico ugasnemo, kolač pustimo v njej še 10 minut. |
Čokoladni kolač z breskvami |
Breskve olupimo in narežemo na kocke |
Sestavine: 60 dag breskev, 15 dag gladke moke + za pekač, 20 dag mletih mandljev, 20 dag grenke čokolade v prahu, 20 dag masla + za pekač, 8 dag sladkorja v prahu, 1 zavitek van. sladkorja, pol limone, 6 jajc, 13 dag kristalnega sladkorja, cimet.
Breskve olupimo, narežemo na kocke in pokapamo z limoninim sokom. Moko, mandlje, čokolado, lim. lupinico in malo cimeta zmešamo.
Rumenjake zmešamo z obema sladkorjema in vmešamo v testo. Vmešamo sneg iz beljakov. Škatlast model (s prostornino 1,5 litra) namastimo, pomokamo. Vlijemo tretjino testa in obložimo s polovico odcejenih breskev. Ponovimo in zaključimo z zadnjo tretjino testa. Pečemo približno eno uro na 160 stopinj Celzija.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...