Hvala vsem za odgovore. Sem opazila, da glede teh "birokratskih" zadev pri avonu so si mnenja in izkušnje ful različne

pa tudi, glede izdelkov, kar je normalno.
Hvala ana25, ful si prijazna. Sicer sem iz Kp, ampak sem zelo pogosto v Lj, ker tam študiram oz. "absolviram". Če naročiš eno kremo več zame, jo zagotovo vzamem, ker me daje firbec (magari ne verjamem, da imajo kreme lahko kakšen učinek na maščobo, ampak vedno nasedem (zavestno)).
Aja, še nekaj vprašanj o izdelkih: Soft Matte Mousse Makeup, je katera to že probala? Na ameriški strani sta dva zelo podobna proizvoda, ampak mislim, da noben ni ta.
Ali pa Invisible Light podloga za sijaj: kaj naj bi človek s tem počel, oz. kaj pravzaprav to je?
Drugače so mi v tem katalogu všeč set nakita Dubai (zanimivo in ne kičasto), Dusky in torbica Vegas in bom verjetno nekaj od teh stvari tudi naročila (poleg kozmetike).
Aja, kar moram pokritizirat en make-up v novem katalogu, ki (meni) ni bil všeč; na str. 32 - punca (drugače čist lušna) ima neko mastno svetlečo zadevo povsod okoli oči, da je videt, kot da so vnete in gubice okoli oči so grozno poudarjene (sej nimam nič proti gubicam, samo čemu jih poudarjat?).
Nazadnje urejeno 3. mar 2006 11:30; skupaj popravljeno 1 krat