Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2008

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
LoKo
Starost: 17Pridružen: 4. dec 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:30
Povezava do prispevka
Uuuu na PL pa sami levo usmerjeni. Bog ne daj da se oglasi kakšna/en privrženec SDS bo verjetno totalno spluvan.   Ah rajš nič ne komentiram, se bo treba preveč zagovarjat.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:35
Povezava do prispevka

Tudi jaz bom volila SD, ker so edini resni nasprotnik za zmago nad trenutno vlado. Sicer so mi še zelo pri srcu Zares.
Pri SDSu (pa tudi v NSi) so politiki pod nivojem in v posmeh (bivši Rupar, Jerovšek, Irglca, Grims, Pukšič - kje najdejo to drhal?), tudi absolutno ne podpiram simpatiziranja s cerkvijo, belogradisti, župniki (katerih je od teh mnogo pedofilov, katere še strumno zagovarjajo - BRUH ALL OVER), itd. Jaz sem kar redno spremljala seje in me je sram, da takšni ljudje predstavljajo Slovenijo.
I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Starost: n/aPridružen: 23. apr 2005Prispevkov: 2360Kraj: Somewhere around NothingStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:35
Povezava do prispevka
LoKo je napisal/aAh rajš nič ne komentiram, se bo treba preveč zagovarjat.

Bi to bil prevelik izziv?
Mogla sem.

Aja, še to sem pozabila dodat (pa pardon za nov post) - tudi meni se Lipa ne zdi tako napačna, sploh Barbara mi je res, kot je že Katrin pred mano omenila, zelo ostra baba, ki marsikoga z lahkoto naščije in ima veliko v glavi... tudi Peče je za moje pojme razgledan in krasen retorik... preprosto bi mogli biti v parlamentu. Seje bi bile brez njih naravnost obupno dolgočasne, haha.
Jelinčič se mi pa prav gabi s svojo novo pussy pozo... postal je vse to, po čemer je najbolj pljuval.

I think your whole life shows in your face and you should be proud of that. - Lauren Bacall
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:40
Povezava do prispevka
Bolj kot gledam/berem/spremljam/razmišljam, bolj vidim, da bi bilo poleg vse kapitalistične krame najbolje uvoziti kako stranko. Je že prav smešno kakšna slaba izbira je na teh volitvah, no, saj je bila tudi že prej slaba, a sedaj je vsaj transparentno in popolnoma jasno, da ni nihče pol k. vreden.

Volila bom levico, manjše zlo, saj kaj veliko ne preostane.

Pa hudiča, določeni bi že lahko šli v pokoj, saj se blamirajo na polno.
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
LoKo
Starost: 17Pridružen: 4. dec 2007Prispevkov: 84Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. sep 2008 23:40
Povezava do prispevka
Citiram:

Težko je ovci v kardelu volkov.
0
Nazaj na vrh
lilja4ever
Objavljeno: 15. sep 2008 23:43
Povezava do prispevka

0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 0:01
Povezava do prispevka
Jaz tudi razmišljam v to smer, da dam svoj glas pač tistemu, ki je Janšev največji konkurent. Bi se mi zdela večja neumnost, da glasu ne dam nikomur ali komu tretjemu, ker potem bo toliko več šans za Janšo.
0
Nazaj na vrh
diakana
Starost: n/aPridružen: 6. sep 2006Prispevkov: 994Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 7:52
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/aGlede Janšee: nisem rekla ali je naredil dobro ali slabo, je naredil dosti slabega, tako da se v momentu ne spomnim ne slabih ne dobrih stvari kot takih, vejretno bi se morala poglobit v zadevo. Pa vendar je kakšna malenkost, ki je dobra, poleg vinjet, če je kaj koristnega in ga verjetno ne bom volila. Slabe stvari so plače, in na k* mi gre, ko nonstop višajo in se zavzemajo za dvig plač sodnikov in zdravnikom ter raznim politikom, nadzornim svetom in še komu...če delavec kaj zaserje mora odgovarjati in ima borih 400€ plače, če nadzorni kaj zaserje krivijo podrejene in se tožijo, kdo zmaga vemo, če naredi zdravnik napako iz malomarnosti, vemo kaj sledi. Pri nas je zdravstveni dom skoraj prazen, prostori se dajejo v najem, zdravniki so dobili večinoma koncesije in zdaj so malomarni oz. neprijazni do nas, pacientov.

...mogoče ne bom nobenga volila odvsino kje se bom nahajala...verjetno bi kakšno manjšo poslansko skupino volila kot je Lipa, iz preprostega razloga, ker mi nihče od taglavnih strank ne odgovarja. Programi so pa šlampasto zastavljeni.

Grem malo off topic, ampak sedanja vlada se pa res ne zavzema za plače sodnikov ampak kvečjemu za diskreditacijo lastnega sodnega sistema. Več kot očitno je, da ji je to uspelo :). Po presoji večine slovenskega ljudstva sodniki nič ne delajo in mastno služijo. Realna situacija pa je, da imajo sodniki kot visoko izobraženi ljudje plače okoli 1200 eur, s tem da se soočajo z grožnjami njihovih strank, da sprejemajo težke odločitve o usodi ljudi in da v zahvalo še vsi pljuvajo po njih. Moram reči, da jim prav nič ne zavidam. Mislim, da je situacija ok le za sodnike višjih stopenj, ki se s strankami v glavnem ne srečujejo, ampak pač sedijo v udobnih stolčkih...ne gre pa večine sodnikov "soditi" po njih.
0
Nazaj na vrh
barbara22
Starost: 43Pridružen: 29. dec 2003Prispevkov: 18275Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:01
Povezava do prispevka
LIVvy je napisal/aJaz tudi razmišljam v to smer, da dam svoj glas pač tistemu, ki je Janšev največji konkurent. Bi se mi zdela večja neumnost, da glasu ne dam nikomur ali komu tretjemu, ker potem bo toliko več šans za Janšo.
enako razlišljam tudi jaz  
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:06
Povezava do prispevka
Meni je Lipa kar všeč. Tavševa me prepriča. Ampak volila bom tisto stranko, ki je trenutno največji konkurent Janši. 
0
Nazaj na vrh
grace
Starost: n/aPridružen: 8. sep 2004Prispevkov: 170Kraj: RibnicaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:11
Povezava do prispevka
Volila bom SD
grace
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 45Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:19
Povezava do prispevka
LoKo je napisal/a
Citiram:

Težko je ovci v kardelu volkov.
Že prevzemaš desno držo...prevzemaš vlogo žrtve, ko od tebe želimo argumente.

Kar se pa tiče sodnikov, je pa to čista sramota. Kot neodvisna veja oblasti, bi morali sodniki dosegati vsaj plače poslancev.
Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
Travica
Starost: 13Pridružen: 19. mar 2006Prispevkov: 7403Kraj: NeverlandStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:47
Povezava do prispevka
1pomlad je napisal/a
Jaz sem za levo opcijo in bom izbrala najmanjše zlo, da bi koga hvalila mi pa še na misel na pride.

Tako sem se odločila tudi sama.

Pa veste, kaj je najbolj žalostno pri teh volitvah? Da izbiramo najmanjše zlo, ker nikakor ne moremo izbrati nekoga, v katerega bi verjeli. Ker takega, preprosto, NI .

Pa si naša država in mi vsi zaslužimo kaj boljšega!

Tudi pot, dolga tisoč kilometrov, se začne z enim korakom.
0
Nazaj na vrh
1pomlad
Starost: 45Pridružen: 13. maj 2005Prispevkov: 313Kraj: tu pa tamStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 8:54
Povezava do prispevka
...jaz pa ne verjamem, da bo sploh kdaj obstajal kdo, ki bi v njega lahko verjeli. Ker mislim, da je prav, da smo, vsaj kar se politike tiče, maksimalno kritični.  
Kaj bi vam govorila, če pa nič ne zaleže.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. sep 2008 9:21
Povezava do prispevka
Volil bom Janso ali Jelincica. Backup mi je Golobic. Raje pa si roke in noge odrezem kot da volim Pahorja oz. Potrca, Kresalovo ali Srota. Tiste Lipa kretencke z uno storkljo od Tavzeve in slinarja Peceta bi pa moral z ustavo prepovedat.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2008
Stran 3 od 22
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.