Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Viktorji 2005

Pojdi na stran 1 , 2
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 10:15
Povezava do prispevka
V Cankarjevem domu se je odvila podelitev viktorjev za leto 2005, ki je minila v znamenju POP TV in Kanala A. Ustvarjalci programa, uredniki, novinarji in voditelji Pro plusa so skupaj prejeli kar pet viktorjev. Vsem nagrajencem iz srca čestitamo! Spela Sipek, Darja Zgonc in Vine Bester z viktorjem
Špela Šipek, Darja Zgonc in Vine Bešter z viktorjem za najboljšo informativno oddajo 24UR (Foto: Dare Čekeliš)
Viktorja za najboljšo informativno TV oddajo je že drugo leto zapored prejela paradna oddaja POP TV 24UR. Premagala je oddaji Studio City in Odmevi.
Ekipa E+
Oddaja E+ je dobila viktorja za najboljšo TV oddajo med viktorji popularnosti (Foto: Dare Čekeliš)
Med viktorji popularnosti so za najboljšo TV oddajo izbrali oddajo E+ v produkciji Kanala A. Nominirani sta bili še oddaji Odmevi in Tistega lepega popoldneva.
Maja Ros z viktorjem
Novinarka POP TV Maja Roš z viktorjem za obetavno medisko osebnost (Foto: Dare Čekeliš)
Z veseljem tudi sporočamo, da je viktorja za obetavno medijsko osebnost prejela novinarka POP TV Maja Roš. Nominirana sta bila še Anžej Dežan in Urša Jerkič.
Ekipa oddaje BAR
Ustvarjalci interaktivnostnega šova BAR so prejeli viktorja za posebne dosežke (Foto: Dare Čekeliš)
V kategoriji igrana tv oddaja ali tv film je zopet slavila POP TV, saj so z viktorjem zopet nagradili kominčno nanizanko so Naša mala klinika, ki je bila boljša od televizijskih filmov življenje kot v filmu in želim vse.
Nasa mala klinika
Naša mala klinika je zopet prejela viktorja za najboljšo igrano TV oddajo ali film (Foto: POPTV)
Uspeh POP TV-ja pa je dopolnilo še viktor za posebne dosežke, ki so ga prejeli ustvarjalci resničnostnega šova BAR. Drugega viktorja za posebne dosežke pa je prejela ekipa Info TV.
Priznanja na področju medijev in popularne kulture so podelili v strokovni kategoriji (za katero skrbi Akademija viktor) ter v popularni kategoriji, za katere glasujejo bralci in gledalci. Skupaj so podelili 16 kipcev. Nominiranci za viktorje popularnosti med televizijskimi osebnostmi so bili Lado Bizovičar, Jože Činč in Peter Poles. Nagrado je domov odnesel Jože Činč, ki ga mnogi imenujejo kar "prekmurski genij" in je zaslovel s svojo pogovorno oddajo Lejt najt rejtaš.
Viktorja za glasbenega izvajalca je po izboru bralcev revije Stop prejela Neisha, ki je za seboj pustila Omarja Naberja in Siddharto. Slednja je tako po dolgih letih vladavine le morala priznati premoč mladi in nadarjeni Neži Buh, bolj znani pod nadimkom Neisha.
Viktorja za radijsko osebnost je prejel Robert Pečnik Pečo. Kot nominiranca sta mu družbo delala še Dejan Vedlin in Marko Potrč. Kipec za najboljšo radijsko postajo pa je prejela ekipa Radia Hit, ki je premagala Postajo Center in Radio City.
Neisha z viktorjem
Neisha je po SRF-u slavila še na viktorjih, saj je prejela kipec za najboljšo glasbeno izvajalko (Foto: Dare Čekeliš)
Viktorja za otroško in mladinsko TV oddajo so podelili oddaji Knjiga mene briga. Nominirani sta bili še oddaji Male sive celice ter Jasno in glasno.
Rusko zasnovan koncept oddaje v režiji Marka Naberšnika sta v glasbeno-burkaškem slogu gostila naša izvrstna igralca Jernej Šugman in Janez Škof. Za dokumentarno tv oddajo je viktorja prejela režiserka Maja Weiss za dokumentarec Photo: Joco žnidaršič, ki je porazila dokumentarca Kratka zgodovina časa in Američanke.Viktorja v kategoriji voditelj informativne oddaje je prejel Marcel Štefančič jr., ki je bil po mnenju Akademije viktor boljši od Slavka Bobovnika in Matjaža Tanka.
Viktorja za voditelja zabavne TV oddaje je prejel "radiogagajevski" Sašo Hribar (voditelj oddaje Hri-bar). Nominirana sta bila še Lado Bizovičar (Tistega lepega popoldneva) in Peter Poles (Nikoli ob desetih).
Tone Vogrinec in Jurij Soucek
Tone Vogrinec z viktorjem za življenjsko delo, ki mu ga je podelil lanski slavljenec, igralec Jurij Souček (Foto: Dare Čekeliš)
Za zabavno tv oddajo pa je viktorja prejela oddaja Tistega lepega popoldneva, ki je premagala oddaji Čez planke in Hri-bar.
Viktorja za življenjsko delo pa je za dosežke v slovenskem smučanju, prepoznavnosti Slovenije in slovenske identitete v svetu prejela legenda slovenskega belega športa. Tone Vogrinec je s cmokom v grlu povedal, da je vesel, da so se ga spomnili in ga počastili na tak način.

Kako se vam je zdelo? Meni ni bilo nič posebnega, ampak znosno. Všeč mi je, da so nagrajenci Neisha, Bar, Maja Roš, Naša mala klinika in Knjiga mene briga. Ne vem pa kako je uspelo do Viktorja priti oddaji E+, glede na to, da je bila v konkurenci Odmevov  naprimer. Če mene vprašate popolnoma nelogična zmaga. že sama primerjava med oodajama je nemogoča. Mi je pa všeč, tudi to, da je popolnoma "zvisel" Anžej, ki je bil tako zelo prepričan ... in zdi se mi še, da bi lahko Viktorja za življenjsko delo prejel kdo drug prej kt pa Vogrinec.

Voditelja pa ... ah ... kot tudi ostali. Najbolj luštna sta mi bila Jure Košir in .... joj ne spomnim se imena. Pa Natalija Verboten mi je bila  luškana. Lepo se je uštimala
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 10:32
Povezava do prispevka
Men je bil živ dolgčas, zato sem pogledala samo polovico. Mi je bila pa zelo všeč Neisha, kot voditeljski par pa Mojca Mavec in Taiji Tokuhisha.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 11:00
Povezava do prispevka
    Tudi meni je bil živ dolgčas...sploh se ne spomnijo nič izvirnega 
0
Nazaj na vrh
amy
Starost: n/aPridružen: 17. dec 2005Prispevkov: 156Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 11:24
Povezava do prispevka
Men je bla pa cist cool prireditev
voditeljasta mi bla cist v redu, se mi je na case zdelo kot da gledam
gledaliskopredstavo, bilo je povprecno, ne pa slabo. Edino kar me je
motilo, jeto, da bi morali dati boljse glasbene tocke, kaj bolj zivega
za taksnoprireditev. 
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 12:07
Povezava do prispevka
mojcej je napisal/a
.....Najbolj luštna sta mi bila Jure Košir in .... joj ne spomnim se imena....

Jaaaaaaaaaaaa mojcej, Jure Košir      

(hja, pač ena najstniška zatrapanost, ki ne bo nikoli čist zamrla...     )

Aja mojcej, mislim da je podelil viktorja s Katarino Čas....
Meni je bila lepa še naša miss Sanja, pa Natalija mi je bla všečna. Drugače pa-prireditev  ! Niti malo smešno in zabavno, voditelja sta mi tako zatežila, da je joj! Glasbeni gosti pa tud kr nekaj...

Moja zmagovalca (kot voditeljski par) še vedno ostajata Jurij Zrnec in Tjaša železnik in ne vem, če ju bo hitro kdo presegel...
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 12:35
Povezava do prispevka
Ja KAtarina Čas - hvala J.Lo. No, ta dva sta mi bila najbolj všeč, najbolj luštna, ker nista delovala naučena in sta bila čist sproščena in spontana - al sta se pa tko dobr naučila
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 12:36
Povezava do prispevka
e+ je na veliko oglaševal vsak dan pred vsakimi oglasi med oddajo, da naj tisti, ki jim je e+ všeč, glasujejo za njih ... Wink
0
Nazaj na vrh
bambi
Starost: 46Pridružen: 27. jan 2005Prispevkov: 1610Kraj: Goriška stran SlovenijeStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 13:18
Povezava do prispevka
Meni je bil voditeljski par nula, raje imam voditelja v stilu letošnjih oskarjev; čisto normalno govorjenje s kakšno šalo, ne pa gledališko pretiravanje, ki je drugače ponavadi vedno na pop tv.
Ni mi jasno, kako je viktorja dobila Naša mala klinika, ki je videti ne morem, ker igralci sam kričijo in pretiravajo. Kdaj bodo uvedli kakšno nadaljevanko v stilu Prijateljev???
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 15:55
Povezava do prispevka
Ravno je ponovitev Smile

Meni je bilo tudi hudo bedno,pa saj mi je bilo vedno,le,ko je vodi Zrnec je bilo prav fajn. Smile
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 17:33
Povezava do prispevka
Tudi meni je bilo bedno, sploh nisem gledala do konca.
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 19:05
Povezava do prispevka
V glavnem tragikomika, samo ne veš, kako se naj smejiš?Pa še kao ruščina oziroma naglas je bil katastrofa, posebej, kdo malenkost razume rusko!Groza in dolgčas!
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
Lepotica*
Starost: 42Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 3315Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 19:09
Povezava do prispevka
Jaz sem tako žalostna ker R City, ni nič dobil.
Bed, bed, bed...
Če sejemo plevel, ne moremo pričakovati,
da bomo dobili lepe cvetlice.
Kar sejemo tudi žanjemo.

0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 40Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 20:34
Povezava do prispevka
Meni tak način prireditev ni všeč. To da sta glavna voditelja na odru v nekih smešnih vlogah in delata bedarije. Nisem vsega gledala, samo mi pa ni bilo prav nič všeč. Tudi npr. letošnja Ema mi je bila sfaljena, ko so prav tako imeli neke zaigrane smešne  like v glavnih vlogah.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
*urška*
Starost: 41Pridružen: 31. jan 2005Prispevkov: 4944Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 21:51
Povezava do prispevka
quote:c27584bc34="J.Lo"
Moja zmagovalca (kot voditeljski par) še vedno ostajata Jurij Zrnec in Tjaša železnik in ne vem, če ju bo hitro kdo presegel...

Se podpišem.

Letošnje prireditve nisem niti gledala cele, ker mi je bilo čisto brezveze.
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 19. mar 2006 21:53
Povezava do prispevka
Lepotica, zadnja leta so pri radijskih viktorjih  Štajerci vse pobirali pa so se letos drugi precej potrudili, da ni bilo tako... 
Nazadnje urejeno 19. mar 2006 21:55; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Viktorji 2005
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.